reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki 2008

Oj ja ostatnio taka zapracowana jestem,że przez jakiś czas nie miałam kiedy zajrzeć ty do Was. Obiecuję nadrobić zaległości. Mdłości nie daja mi zyć, spodnie już trzy pary za ciasne i poszły w kat, jeszcze chodzić bym w nich mogła, ale wysiedzić w nich w pracy 8 godzin juz nie dam rady, a to dopiero 8 tydzień. Brzuszek mi wywaliło i juz jest widoczny.

reklama
Renata - złego diabli nie biorą :-D

Niania - Ja też tak się śmiałam, ale jak to przemyślałam, to przed usg miałam takiego pietra, ze się pochorowałam :sorry2: Lepiej mieć jedno a zdrowe :tak:

Silka - a ja mam denerwujący problem - każdego dnia działa na mnie co innego, wczoraj soki pomagały, dzisiaj już nie :sorry2: Powoli sprawdzam wszystkie opcje z jakimi się spotkałam. Ale mam nadzieje, że szybko Ci przejdzie. Mi dzisiaj pomógł twix (taki łazienkowy)

mamanadii - następna wybierająca się na zakupy :-D

A ja zaraz idę do lekarza, bo mnie płuca kują. Strasznie nie chce mi się tam iść, ale cóż :sorry2: Może podpowie mi jakiś sposób na te nudności :sorry2::confused:

Miłego dnia dziewczynki ;-)

Oj ja ostatnio taka zapracowana jestem,że przez jakiś czas nie miałam kiedy zajrzeć ty do Was. Obiecuję nadrobić zaległości. Mdłości nie daja mi zyć, spodnie już trzy pary za ciasne i poszły w kat, jeszcze chodzić bym w nich mogła, ale wysiedzić w nich w pracy 8 godzin juz nie dam rady, a to dopiero 8 tydzień. Brzuszek mi wywaliło i juz jest
mamanadii kurcze ja to nie mam jeszcze brzucha i zeby nie to ze zrobilam tescik i mnie muli i mam lenia to bym nawet nie pomyslala ze jestem w ciazy IDE sie obejrzec do lustra,prawie wszystkie piszecie ze juz cos widac a u mnie nic buuu.Mieszkam w Irlandi a tutaj dopiero lekarz rodzinny kieruje do ginekologa w 12 tygodniu dobrze ze za 5 dni bede w Polsce to wszystko bede wiedzial :-)mozna zwariowac :-D normalnie sie martwie oby wszystko bylo dobrze:-(

Oj ja ostatnio taka zapracowana jestem,że przez jakiś czas nie miałam kiedy zajrzeć ty do Was. Obiecuję nadrobić zaległości. Mdłości nie daja mi zyć, spodnie już trzy pary za ciasne i poszły w kat, jeszcze chodzić bym w nich mogła, ale wysiedzić w nich w pracy 8 godzin juz nie dam rady, a to dopiero 8 tydzień. Brzuszek mi wywaliło i juz jest

hihihi mi tez wywaliło brzuchola :cool2: A najlepsze jest to, ze przychodze do pracy jezsze z małym i z godziny na godzinę sie powieksza :-D i ostatczenie o 16.30 wychodzę z dwa razy wiekszym:-p
W spodnie się mieszczę jezscze ale juz rozgladam się za ciażowymi, bo własnie sprzedałam na allegro cały zestaw ciuchów ciązowych z poprzedniej ciazy :cool:

Swoją droga patrzcie jakie sa teraz fajne spodnie ciazowe
228961765

227734008

Shiraaine na zakupy się na razie nie wybieram, bo mi zostało ciuszków po pierwszej ciazy, więc narazie jest w czym chodzić.:-)

Ej, no... Na gokarty to bym poszła :tak: :-) Chyba się wybiorę w sobotę :tak:

No gokarty to mi odradziła koleżanka, świeża mama. Powiedziała, że jak we mnie któryś uderzy to te wstrząsy nie będą zbyt miłe.

Koledzy z pracy są super. Po oznajmieniu, że nie jadę usłyszałam taki tekst: "No tak mi się wydawało, że te gokarty to dla ciebie nie najlepsze, ale nie chciałem ci robić przykrości." :) czy oni nie są wspaniali? :)

Czy któraś z Was ma już jakieś zachcianki? Ja raczej nie, nie wiedzieć czemu ale najbardziej to chyba przeszkadza mojemu mężowi :)
W każdym razie upodobałam sobie sok Tymbarka pomarańczowy z hiszpańską mandarynką ;)

Dorotka ja mam ogromnego smaka na herbate z cytryna z duza iloscia cytryny, wczesniej wogole nie pilam herbaty nie mowiac o cytrynie za to litrami pilam kawe, kawa teraz bleeee

reklama
Silka - zrób z dwóch palców twixa i do gardła :sorry2:Byle by nad ubikacją :sorry2::-D
odorota - lepszy jest z czerwoną pomarańczą :-D

Mój lekarz to palant. Więcej do niego nie pójdę. Po przyjściu napiłam się soczku i chyba małemu nie spasował, bo już wylądował w ubikacji :sorry2: Nie wiem co dzisiaj taki dzień - wymiotuję od rana prawie wszystko co zjem :sorry2:

Do góry