reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki 2008

;-)
Silka - zrób z dwóch palców twixa i do gardła :sorry2:Byle by nad ubikacją :sorry2::-D
odorota - lepszy jest z czerwoną pomarańczą :-D

Mój lekarz to palant. Więcej do niego nie pójdę. Po przyjściu napiłam się soczku i chyba małemu nie spasował, bo już wylądował w ubikacji :sorry2: Nie wiem co dzisiaj tki dzień - wymiotuję od rana prawie wszystko co zjem :sorry2:
SHIRAAINE szczerze Ci wspolczuje :-(mysle ze powinnas isc do jakiegos porzadnego lekarza bo tak nie powinno byc ze za kazdym razem lecisz do wc ,jak cos z szamiesz.Usmiechnij sie napewno wszystko bedzie oki byle do 12 tyg dotrwac ;-);-)

reklama
odorota - lepszy jest z czerwoną pomarańczą :-D

Mój lekarz to palant. Więcej do niego nie pójdę. Po przyjściu napiłam się soczku i chyba małemu nie spasował, bo już wylądował w ubikacji :sorry2: Nie wiem co dzisiaj taki dzień - wymiotuję od rana prawie wszystko co zjem :sorry2:

Shiraaine, z czerowną pomarańczą jest za słodki ;) Chociaż dzisiaj na obiad zamówiłam sobie słodkie pierogi z serem i truskawkami i zaraz żałowałam, że nie wzięłam mielonego z mizerią ;)

Shiraaine, moja koleżanka, która też miała niefajne dolegliwości mówiła, że jej brzoskwinie nie szkodziły - tylko brzoskwinie! Ja ostatnio tez mam wzmożoną ochotę ale na nektarynki (prawie jak brzoskwinie).

fajny ten twix ;)

Mój lekarz to palant. Więcej do niego nie pójdę. Po przyjściu napiłam się soczku i chyba małemu nie spasował, bo już wylądował w ubikacji :sorry2: Nie wiem co dzisiaj taki dzień - wymiotuję od rana prawie wszystko co zjem :sorry2:

Cholera przerabane, wspołczuje Ci z całego serca :sorry2:

Cześć dziewczyny... nie moge dojść w którym tygodniu jestem ciąży ?jeszcze na usg nie byłam.... jak to sie wylicza moze ktoras z was to wie? ostatnia miesiaczke miałam 15 lipca... strasznie zle się czuje... słabo mi ciągle... chodze osowiała...spać mi sie chce... nic mi sie nie chce.... mdli mnie strasznie jeszcze nie wymiotuje... ale muli mnie na pustym żolądku jak i na plenym....

LadyLaijal jestes w
Przybliżony termin porodu to 20 kwietnia 2008 roku. znak zodiaku: Baran
Dziś jest 6. tydzień 5. dzień ciąży. Kalendarz ciąży BabyBoom: Szósty tydzień

Tu link do KALKULATORA CIĄZY proszę :
https://www.babyboom.pl/ciaza.html

Cześć dziewczyny... nie moge dojść w którym tygodniu jestem ciąży ?jeszcze na usg nie byłam.... jak to sie wylicza moze ktoras z was to wie? ostatnia miesiaczke miałam 15 lipca... strasznie zle się czuje... słabo mi ciągle... chodze osowiała...spać mi sie chce... nic mi sie nie chce.... mdli mnie strasznie jeszcze nie wymiotuje... ale muli mnie na pustym żolądku jak i na plenym....

LadyLajla już pomagam :-):tak:

Według kalkulatora BB:
Przybliżony termin porodu to 20 kwietnia 2008 roku. znak zodiaku: Baran
Dziś jest 6. tydzień 5. dzień ciąży. Kalendarz ciąży BabyBoom: Szósty tydzień

Porzyjęłam, że cykle masz 28 dniowe. Jeżeli jest inaczej, to wejdź na stronę startową BB i tam masz klakulator ciąży i przelicz.

Mam nadzieję, że pomogłam.

Buźki!!!

O!! Już wiem co będę jadła dziś na obiadek :tak: Mielonego z mizerią :tak: :-D ;-)

Ha ha :) A ja przegapiłam taką okazję... u nas jako danie dnia z ziemniaczkami kosztowało 6,50 PLN! eh...

A ja piję kawę, tylko słabszą niż zwykle, i odkryłam, że bardziej mi smakuje!
Dziewczyny, mi wszystko idzie tak łagodnie, że oczywiście zaczynam się martwić, czy coś nie tak? Na mózg mi chyba pada...

reklama
Do góry