reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
dzisiaj czas na zachcianki - właśnie zrobiłam pierogi z malinami :-)

czytam posty i nie wierzę - wy juz nosicie ubrania ciążowe? Macie juz widoczne brzuszki?
kiedys była moda na orodniczki - brrrrrr - nie nawidze ich i w poprzedniej ciązy nie nosiłam - a teraz spodnie z guma - to juz lepszy pomysł

Czesc laseczki!!!!

Zazdrosze tym co tylko sa zmeczone!:tak:i to mocno(ale dobrze ze nie wszystkie musimy tak cierpiec:-)

Wczoraj mialam apogeum moich dolegliwosci!!!!!wszystko na raz! okropny bol glowy i do tego najstraszniejsze wymioty na swiecie bleeeee.
I tak pol nocy...normalnie super:(
No a rano niby nigdy nic musialam wstac do pracy i udawac ze wszystko jest ok bo szefowa jeszcze nie wie ze bede miala dzidzie:tak:

dzis wogole nic nie jadlam-tylko banana:( ale w sumie to po marnowac jedzenie:-)to wczorajsze akcji wole byc na czczo....

Dbajcie o siebie! musmy jakos razem przez to przejsc prawda?
tak sie ciesze ze WAS mam!

acha wy naprawde juz nie miescicie sie w swoich spodniach?

buziaki

AgusiaF no ja też przed szefem nie moge nic pokazać bo zmieni mi przydział obowiazków i przeżuci na inny dział - więc będę czekać z ujawnieniem przynajmniej jeszcze miesiąc ;-)

a z dolegliwościami :baffled: to powodzenia mam nadzieję że wkrótce miną

Co dzisiaj zjadłam lub wypiłam, i jeszcze trochę wylądowało w kibelku :zawstydzona/y: Jutro mam się zgłosić do szpitala jeśli rano też będę wymiotować. :-( Mam starać się pić jak najwięcej i nic nie jeść - maluch nie ucierpi, ale ja mogę :zawstydzona/y:

Ula - witaj w naszym gronie :tak:

Shiraaine małe łyczki to podstawa, najlepiej pij po łyzeczce, albo łyczek przez słomkę, mozesz chyba gastrolit, - trzymaj sie cieplutko

no witam:-)

Ja sie poddaje ale chyba Silka masz racje- kto po nocach przy kompie siedzi:no:- ale ja mam w domu tyranow komputerowych:laugh2: i tylko wieczorki mi zostaja:sorry2:ale postaram sie to naprawic

Ula witamy witamy

Niania no bajerandzkie te portasy:tak: ja tez przerabialam ogrodniczki:szok: cos paskudnego , a w takich to przynajmniej w ciazy mozna byc niezla laska:-D:laugh2::-D

Ja tez nie narzekam , czuje sie super i dobrze bo z moja corcia to do 4 nie bylam w stanie nawet sobie herbaty zrobic bo ubikacja byla moja:no::shocked2:, jedynie co to chodze jak zombi bo tak mi sie spac chce a kawa cos nie podchodzi:baffled:

Shiraaine ty juz sobie tak nie pochlebiaj ztym diablem;-) :-D

Buzka dla wszystkich

Nie wiem co Wy z tymi ogrodniczkami :) Ogrodniczki to moje wielkie marzenie i zawsze sobie mówiłam, że jak będę w ciąży to będę w takich chodziła :) nawet mam gdzieś stare ogrodniczki. Zakopane na strychu rodziców (chyba ciągle są). Muszę je odkopać :)

Ja ciążowych ciuszków jeszcze nie noszę, ale mam kilka par luźniejszych i w tych na razie paraduję.

Dziewczyny. Przypomniało mi się co mi pomagało. Wątpię, że to pomoże tym, co wymiotują, ale tym co mają tylko mdłości, może. To brzmi trochę obrzydliwie ale w miarę możliwości bekać :) Naprawdę. Oczywiście pomaga jak nikt nie słyszy ;) ale ja jak tylko czułam się właśnie mdło, dawaj bez krępacji jak stary marynarz i pomagało :)

reklama
Do góry