reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

katja32 witaj:-). te paski z bociankami to tzw. suwaczki jak najedziesz którejś na taki to wyskoczy ci stronka na której można sobie taki sklecić. Jak co to na privie mogę ci pomóc:tak:

Asia81 witaj:-)

Ale fajnie nasze grono się powiększa:tak:

My z W. byliśmy wczoraj u jego rodziców. Jeżu jacy oni są domyślni. Chcieliśmy poczekać z informowaniem rodzinki i Brunonku, a tu prawie-teściowa wczoraj przy ciachu siada blisko mnie na kanapie i pyta się czy czasem nie mam kogoś w brzuszku, bo ona tak coś czuje:rofl2: boszzz ale się ucieszyła jak jej powiedziałam kto u mnie mieszka, przyszły dziadek aż się popłakał. Jeżu aż ja się popłakałam z tej ich radości:-D
Trochę gorzej było jak przyjechały siostry W. jedna jest oki, ale najmłodsza koszmarek, ciągle czuję, że chce mnie sprowokować do kłótni i ciągle wpycha ten swój nochal w nie swoje sprawy. No a W. jak mu o tym mówię, to zawsze uważa, że jestem chyba cięta na nią i tyle.
Taaa, W. pojechał dzisiaj o 4 rano do warszawy, no to sobie spałam, szczególnie, że tak jak co niektórzy wczoraj śledziłem losy 4RP;-) po tem z radości i emocji nie mogłam zasnąć.
Obudziłam się o 10 tel. siostra W. z pretensjami dlaczego nie odbieram, że ona dzwonie już od 8. Tłumaczę jej, że spałam, a ona mi na to, że nie powinnam tyle spać bo i tak już dużo przytyłam:eek::eek::eek: więc się pytam po co dzwoni i wiecie co pikna na kawę chce przyjechać:baffled: taaaa poszperać po rzeczach, jak to kiedyś zrobiła. Bosz jak ja jej nie cierpię:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
LadyLaila masz kochaniutkiego synka:-) ja tez nie jestem zadowolonazeswoje wygladu troche sie zaniedbałam przez to ze siedze cały czas w domu:wściekła/y: ale dla dzidzi warto sie poswiecic:-) mi moj mezus tez czasami ze "moze być":-):-D

Gryzeldo ja mam urodzinki 16 grudnia a mój męzuś 10 grudnia:tak::-) i sobie tak wymyśliłam że na jego urodziny pojdziemy na usg genetyczne to 4d i będzie miał najwspanialszy prezent:tak::-)

masiek no to super ze dziadkowie sie ucieszyli:-) ale szwagierki to ja ci nie zazdroszcze;-) normalnie sa bezczelni ludzie:wściekła/y: jak miałas nie przytyc skoro maluszek w brzuszku rosnie nie? aze spaniem to dobrze ze duzo spisz, moja szwagierka która 2 iesiace temu urodziła śliczną Marysie:-) mi mówiła zebym duzo spała to potem dzidzius tez bedzie duzo spał i bedzie bardzo spokojniutki tak jak jej Marynia:-) mówie wam jest naprawde taka spokojniutka, płacze tylko jak jest głodna a tak to śpi albo lezy i slucha co sie do niej mowi i tylko przewraqca tymi duzymi oczkami:-)
miłego dnia wszystkim mausiom i dzidziusiom:tak::-)

Asiu81 i Katja witajcie na pokładzie!!!

Madziujko mnie ostatnio tak brzuch bolał że dostałam paniki a okazało się że to wzdęcie było:zawstydzona/y: !!!A jak się dziś czujesz??

Gryzeldo nie obmyśliłam planu z rurami kurczę jak będą zabudowane:szok: ale to wówczas to przykuje się do niej:tak::-D:-D

SIlka kochana ty sie kuruj i odpoczywaj.A to jutro małe party :-)

Co wy dziewczyny z tymi wagami tak szalejecie .. wiecie ze te kilogramy po ciazy ciezko zgubic ... o wiele ciezej niz te takie ze zwyklego obrzarstwa :tak:Ja tam sie pilnuje jak diabli i nie zamierza przytyc 25 kg (2 ciaza 16kg) przy pierwszej ciazy wprawdzie bylam sucharyna bo przy wzroscie 174 wazylam 54 kg ,teraz mam plan 10kg i koniec :crazy: narazie przytylam 1,5kg .....

Hej Kasiu!!!
Ja przez mdłości i wymioty schudłam.A mdłości mi przeszły i pozostał brak apetytu i smaku więc nic nie przytyłam i schudłam ja też planuje sie pilnować tylko zobaczymy jak to w praktyce mi wyjdzie:tak::-)

reklama
Do góry