reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
A ja mam juz 6kg na plusie, wg USG zaczynam właśnie 18 tc i te 6kg to troszkę dużo. Ale w poprzedniej ciazy tez na początku tak przytyłam, a później to po 2kg na miesiąc. W całej ciązy przytyłam wtedy 16kg. Jak wyszłam ze szpitala to miałam 8kg na plusie. I mimo,że karmiłam piersią to waga mi prawie stała przez pierwsze 5 miesięcy, jak wróciłam do pracy to zaczeła spadać i po roku wróciłam do wagi sprzed ciąży. Teraz zaczyałam z tego samego pułapu co poprzednia ciążę. Moja waga wyjściowa to 45kg przy 1,6m wzrostu. Mam więc troszke niedowage i pewnie dlatego mój organiz tak nadrabia na początku ciąży. Więc nie przejmujcie sie swoimi dodatkowymi kg, ja się dopiero moge martwić.

reklama
Do góry