reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki 2008

Witam się i ja w końcu.....

MADZIUJKA KASIA dzieki,za życzonka wiecie że ja zapomniałam taka byłam przejeta przyjazdem męża a on przyjechał o 9.00 rano a ja do 7 rano nie spałam przedyndałam cała noc wczorajsza też lipna....boże kiedy te bezsenne noce się skończą...:-(

Od wczorajszej nocy coś mi wlazło w lewą stronę coś mnie ciągnie nie mogę spać ani na lewej stronie ani na prawej jak się położe na prawej to nie wyprostuję nogi i mnie rwie że muszę wstać i chodzę jak opętana nacpana boże mam dość jeszcze mój mąż mi mówi,że mam nisko brzuch kuźwa ale zdenerwował mnie....i jeszcze jedno mnie martwi nie boli mnie brzuch ale mam twardy i wydaję mi się,że to nie normalne i do tego wróciły mi mdłości zwariuję non stop od dwóch dni mi nie dobrze.....i nie mogę jeść...czemu tak czuję się okropnie ludzie ja zaczynam 35 tydzień więc muszę czekać jeszcze 3 tygodnie sory za marudzenie ale chce mi sie wyc nie mam siły

reklama
Ja też sie przywitam dzisaij bo jeszcze nie zaglądałm nie miałm kiedy , wzieło mnie dzisaij na sprz ątanie i do tego musiałm obiadek ugotować
Aduś a kiedy masz wizytę u lekarza bo jak długo jeszcze to może wybierz się wczesniej żebyś się nie denerwowała bo nerwy teraz też nie dobre są , co do tej lewej strony to mnie znowu boli coś w lewym biodrze i niemogę normalnie chodzić a jka skręce nogę w którąś stronę to mnie rwie strasznie tak koło kręgosłupa , brzuszek nie boli czasami twardnieje też i zauwazyłam zę coraz niżej się obsówa
Guglag witaj na kwietniówkach
Lady jaki nowy avatorek ja jak dojdę jak to wstawić też coś wstawię

Mój mąż ma dzisiaj bojowe zadanie z kręćić łóżeczko dla Milenki wreszcie przyszło i niemoge się doczekać jak jużbedzie gotowe

No wizytę mam za 3 tygodnie ale przejdę się wcześniej chyba wiesz co mi nie twardnieję brzuch tylko mam twardy od góry może dlatego,że dzidzia sie wypina...nie wiem sama ale jak się kręci to mnie boli przeooookrooopnie aż mi się płakać chce jestem cała napięta w środku i nie mogę jeść może mam jakąś kolke jelitową....zjadłam teraz i znowu nie mogę mnie rwie cała lewa strona dolna może to od jelit jakaś kolka nie wiem jedyne co mogę to wyć pocieszam się,że z górki już przy mecie prawie,że jesteśmy....najbardziej dobija mnie bezsenność no nie chce mi się spać normalnie.....

Witam się i ja w końcu.....

MADZIUJKA KASIA dzieki,za życzonka wiecie że ja zapomniałam taka byłam przejeta przyjazdem męża a on przyjechał o 9.00 rano a ja do 7 rano nie spałam przedyndałam cała noc wczorajsza też lipna....boże kiedy te bezsenne noce się skończą...:-(

Od wczorajszej nocy coś mi wlazło w lewą stronę coś mnie ciągnie nie mogę spać ani na lewej stronie ani na prawej jak się położe na prawej to nie wyprostuję nogi i mnie rwie że muszę wstać i chodzę jak opętana nacpana boże mam dość jeszcze mój mąż mi mówi,że mam nisko brzuch kuźwa ale zdenerwował mnie....i jeszcze jedno mnie martwi nie boli mnie brzuch ale mam twardy i wydaję mi się,że to nie normalne i do tego wróciły mi mdłości zwariuję non stop od dwóch dni mi nie dobrze.....i nie mogę jeść...czemu tak czuję się okropnie ludzie ja zaczynam 35 tydzień więc muszę czekać jeszcze 3 tygodnie sory za marudzenie ale chce mi sie wyc nie mam siły
Ada moze powinnas pojsc do lekarza sie przebadac???? a nie liczyc ze samo przejdzie pewnie Amirek naciska Ci na jakis nerw i dlatego masz te bole.. a co do brzusia wejdz do wanny posiedz troche oczywiscie jak masz taka mozliwosc i wez nospe forte moze troche Cie rozluzni... a poza tym nie denerwuj sie bo to tez ma wplyw na twoje samopoczucie..... Adus to twoja pierwsza ciaza wiec nie wiesz czy to co sie dzieje z twoim brzuchem to nie sa poprostu skurcze braxstona higsa wszytko sie przygotowuje do porodu.. nie panikuj ... ja bym poszla do lekarza na wstepie...

Edit:

Adus mi sie wydaje ze to co sie dzieje z twoim brzusiem to normalka .. maly ma malo miejsca a w tym okresie ciazy ruchy dzidzi nie sa juz tak przyjemne jak wczesniej

Może Kasiu bo mnie łupie na wylot lewa strona pleców nawet nie mogę się przekręcić i kręgosłp jakby mnie cos dźgało w jednej stronie....

o nie mam dość ale mam doła :-(

Może Kasiu bo mnie łupie na wylot lewa strona pleców nawet nie mogę się przekręcić i kręgosłp jakby mnie cos dźgało w jednej stronie....

o nie mam dość ale mam doła :-(
Ada a moze Cie poprostu przewialao tak wietrzylas oststnio bo ci bylo goraco .. jak masz mozliwosc jedz na ostry dyzur .. co sie bedziesz meczyc ... napij sie melisy i wez nospe

A i KASIEŃKo nawet nie panikuję ale mam dość czuję się zmeczona nie śpię po nocach w dzień trudno kręcę się jak smród po gaciach i mam dość...a co do tych ruchów to masz rację oj przyjemne one już nie są boli jak cholera i mały się wypiała i śpi i od godziny pod cyckami mam guuuulę jak go ruszę poruszy się i za chwilę znowu wraca do swej pozycji uparciuch jeden.....nie daje matce odpcząc nawet 5 minut....

nie wiem kasiu na ostry dyżur to chyba nie bo myśle,że nie jest tak źle tylko ja się więcej użalam i przez to nie spanie mam doła i chodzę dobita i wyć mi się chce....ach dobrze że to końcówka....

reklama
nie wiem kasiu na ostry dyżur to chyba nie bo myśle,że nie jest tak źle tylko ja się więcej użalam i przez to nie spanie mam doła i chodzę dobita i wyć mi się chce....ach dobrze że to końcówka....
Ada z tym spaniem to chyba zadna nowosc ja tez juz nie moge spac krece sie na lozku do pozna jak usne to sie udze co chwile .. o to siku bo to mnie gnaty bola jak stara babe na jedny boku mi nie wygodnie na drugim tez .. dzis np. wstalam pare minut po 5 rano .. no nic jakos trzba to przejsc.. bedzie dorze glowa do gory.

Do góry