reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki 2008

Cześc Mamusie..

mam nadzieje Adus że dziś już lepiej..tulam mocno!!

Lucky wyniczki będa oki!! Nie martw się na zapas..

Izabelinda to co rodzisz czy nei? ;-)

Lady lubię Cie czytać ..jesteś tak pełna energii i myśłi..niesamowite..musisz być w realu fantastyczna dziewczyną!! na pogaduchu na serio i na żarty..

A my jutro na badania...
A dzis własnie wysłałam męża na szkolenie..wraca jutro wieczorem a mnie już skreca..

reklama
Witam kobietki ja dzisaij tez miałam noc nie najlepszą nie mogłam w ogóle usnąć pewnie to przez wiele wrażeń szczególnie ze łózio się juz pojawiło i wstałąm tez wczesniej , zaraz lece na badania tarczycowe bo zbliża mi się kontrolka

Maju a właśnie jak ty z tą tarczyca co ci powiedzieli że co masz roboć po porodzie i co ty bierzesz na nią i w jakich ilościach ja biorę euthyrox 175 w obecnej chwili po porodzie mam przestawić się na 75 i brać cały czas trochę się obawiałma ze nie bedę mogła karmić piersią jak bede brała leki ale to podobno nic nie ma wspólnego i możan karmić na całe szczęście:tak:
Aduś spóźnione ale szczere życzonka urodzinowe oby czas szybko zleciał do finału w lepszym samopoczuciu i aby Amirek troszkę dał mamusi odpocząć
Lady to KTG to napewno z powodu ruchów i przy okazji skórcze sprawdzą dla spokoju

a właśnie kiedy robią KTG czy to jest uzależnione od tego czy ktoś ma skórcze czy to się robi tak jak USG w jakimś określonym momencie ja jeszcze niemiałąm ani razu i niewiem czy to ok

Witam dziewczynki z rana.
Anrus ktg to się chyba robi żeby sprawdzić czy są skurcze, ocenia bicie serca i ruchy płodu. Ja to miałam robione w szpitalu w 30tyg. Ale tak standardowo to się to wykonuje w okresie okołoporodowym.
Ja dzisiaj idę do ginki ale bardzo mi się nie chce, nie lubie tego. W dodatku jeszcze wczoraj z okazji tej wizyty postanowiłam się trochę bardziej przyłożyć do golenia i tak się pociachałam , że się będę wstydziła dzisiaj rozebrać. Krew się lała strumieniem. Niby golarka jest super gilette venus , ale jak brzuch wszystko zasłania to można się nieżle przeorać. Aż sie wczoraj poryczałam z swojej nieudolności. Ja nie wiem jak się do porodu ogolę , chyba małża zatrudnię.
Chyba będę miała robione usg to się może dowiem ile Iwuś waży.

Dzień dobry,

zaraz poczytam co u Was słychać.

Anrus - w pierwszej ciązy KTG miałam robione jak leżałam na pataologi ciąży żyby sprawdzali co z dzieckie, ale tak jak robiłam wywiad z koleżankami jak jest wsio ok to jak jedzis sie na pordówce robią (ale myśle że to zależy od praktyki lekarza też).

Kachurek a jak teraz sie ogoliłaś to nie starczy - to chyba nie musi być kolanko? Ja sie goliłam ze 2 tyg temu i myśle że nie bede poprawiać (moze mi bardzo wolno rosną włoski):zawstydzona/y: ps powodzenia na wizycie

Czesc wszystkim co juz nie spia:-D

Adunia odezwij sie i napisz jak minela nocka ???

Madziujka masz racje jak sie czyta posty Lady to sie ma niezla bekeee jak to moja 14 lataka mowi.....

Ja dziewczyny jak bylam w Polandzie ostatnio to przywiozlam sobie alantan, linomag i termentiol (wprawdzie teraz mowia zeby nie stosowac termentiolu u dzieci ale ja mam na wszelki wielki) jeszcze tu kupie sudokrem i ......finito.
W sobote mam zamiar kupic latator Aaventu...i juz tylko pozostanie mi czekanie na kuriera z polski z kolyska, lozeczkiemi tymi wszytkimi duperelami do lozeczka..:-)

ACH zgage mam nie milosierna po sniadanku :wściekła/y:niech to licho wezmie

dzis zamierzam robic pierogi ruskie do zamrozenia .. na czas mojego pobytu w szpitalu....i tak sie zatanawiam co jeszcze ??? co by mi tu z glodu nie padli wprawdze to tylko gora 3 dni..... moje dziewczyny sa takie szczesliwe ze to jzu prawie koniec .. i ze za chwile maly bedzie z nami ze sobie nawet nie wyobrazacie... do tego stopinia ze juz momentami mam dosc, rozmawiania na ten temat z nimi ... jeszcze troche i by mnie zameczyly;-);-);-)

oki doki do pozniej kiss

Witam dziewczynki z rana.
Anrus ktg to się chyba robi żeby sprawdzić czy są skurcze, ocenia bicie serca i ruchy płodu. Ja to miałam robione w szpitalu w 30tyg. Ale tak standardowo to się to wykonuje w okresie okołoporodowym.
Ja dzisiaj idę do ginki ale bardzo mi się nie chce, nie lubie tego. W dodatku jeszcze wczoraj z okazji tej wizyty postanowiłam się trochę bardziej przyłożyć do golenia i tak się pociachałam , że się będę wstydziła dzisiaj rozebrać. Krew się lała strumieniem. Niby golarka jest super gilette venus , ale jak brzuch wszystko zasłania to można się nieżle przeorać. Aż sie wczoraj poryczałam z swojej nieudolności. Ja nie wiem jak się do porodu ogolę , chyba małża zatrudnię.
Chyba będę miała robione usg to się może dowiem ile Iwuś waży.
Ja jako specjalistka co do golenia:-D:-D wypowiem sie co do kwesti maszynki:-D:-D proponuje macha 3 .. z zamknietymi oczami sie ogolisz i nie pozacinasz ...:-D

Ale ja chcę widzieć co robię! Z zamnkniętymi oczami to mogę wiercić ludziom w zębach hehehe...

reklama
dzień dobry.
melduję się 2w1.
zanikłam, bo moje kochanie wymieniło mi dysk w komputerze.
Mnie się do rozdwajania nie śpieszy, bo dopadło mnie zapalenie ucha:baffled: mało przyjemne.
Dostałam leki po których jeszcze bardziej śpię.

Zaraz zobaczę co się działo:tak:

Do góry