reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

Trzymam kciuki aby wynib byl dobry dla ciebie i dla twojego malenstwa a co do dokumentow najwazniejsze ze sie znalazly bo za duzo pozniej latania i zalatwiania a pieniadze to rzecz nabyta...wiec chyba nie jest tak najgorzej usmiechnij sie i bez nerwow :-)

reklama
Dzięki masiek też tak myślę ale mi się smutno zrobiło.Następnym razem poślę je do.....:tak:Mdłości trochę słabsze tylko brak apetytu i smaku ale ponoć 2 trymestrze przejdzie.Jeszcze będę tęskniła za tymi czasami żeby się ograniczać w jedzeniu.Już teraz moi rodzice cały czas jedz jedz jedz nie żałuj sobie ale póki co nie mogę i nie chcę się opychać na siłę. Mój brzusio taka kuleczka malutka i sie niezmiernie cieszę.Pewnie prócz mnie nikt go nie widzi:-D ale dla mnie jest duuuży.:-)Aha ka32sia fajna stronka.Już bym chciała z takim brzusiem paradować.

HURRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAA!
Awidność wysoka, toksoplazmoza przebyta.nic Maleństwu nie grozi:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) Kocham Was Wszystkie!Kocham cały świat.
Żeby jeszcze okazało się że znalazły się wszystkie dokumenty to chyba się popłaczę ze szczęścia!!!!:tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Madzik biedaczko wiem jak to jest z tymi pleckami mnie to już dopadłoze 3 razy:angry: nie mogłam wstać z łóżka pierwsze krokirobiłam zgrbiona jak paralityk:-(
i za każdym razem miałam wrażenie ze mnie chyba zawiało teraz juz plecki i brzusio mam cały czas zakryte i jest oki:-)
a ile przytyłas?:-) bo ja juz 3kg:zawstydzona/y: a brzusio mam taki widoczny jak pod koniec 4 m-ca:zawstydzona/y: w wekend przywioze aparat bo pozyczylam siostrze to zrobie fotke:-D

Ja już nie liczę kg ale tak mniej więcej to przytyłam już około 5,6 :szok: nie chcę nawet mysleć co będzie w pózniejszych mieisącach !!!
Brzuchol też mi wyskoczył taki zaokrąglony, ale to tak dosłownie z dnia na dzień, kilogramy też mi przybyły w moemnt, nie wiem czy to normalne, czy nie.

Gryzelda ja na wynikach toksoplazmozy mialam tez wynik dodatki, lekarz powiedzial mi ze to znaczy, ze przechodzilam ja w przeszłości, w domu u moich rodzicow sa dwa kotki, wiec nawet sie nie zdziwilam, ale jezdze do mamy dosc czesto i chociaz staram sie ich unikac, to czasem mysle jakie jest ryzyko ze znowu to złapię?

pozdrawiam was wszystkie i życzę miłego popołudnia i weekendu !!!

Madzik26
Nie przejmuj się nie jesteś sama. Ja przytyłam już 5 kilogramów, z czego 1,5 przez ostatnie 1,5 tygodnia

reklama
Do góry