anrus79
Mamy kwietniowe'08
wiecie co to złe samopoczucie to może od pogody niewiem jak u Was ale u mnie to wieje niemiłosiernie i jak tu przy takim wietrze czuć się normalnie niby temp 17st też wybryk natury w lutym taka temperatura ale co zrobić oby tylko zima sobie nie przypomniała że jej nie było na wiosnę
Izabelinda mi też bardzo podoba się ono i mężowi również i chyba nic innego nie wymyślę więc zamawiam a jakie bedzie to się okaże a jak już bedzie gotowe to oczywiście nie tylko ja i Wojtek je zobaczymy bo oczywiście się pochwalę wam:-)
masiek to naprawdę pakowna furka no no super
Maju wasz synek też nie malutki idziemy prawie łeb w łeb mała różnica i nasza waga i maleństw tylko że ja mam córeczkę to jaka ona bedzie duża pewnie po mamusi ja miałam 4 kg jak się urodziłam i 57cm ciekawe czy mnie córa dogoni tylko jest jedna różnica ja byłam 3 dzieckiem a nasze jest 1
aduś a ty jeszcze nie dotarłaś do Męża:-) nic dziś się nie odzywałaś
Izabelinda mi też bardzo podoba się ono i mężowi również i chyba nic innego nie wymyślę więc zamawiam a jakie bedzie to się okaże a jak już bedzie gotowe to oczywiście nie tylko ja i Wojtek je zobaczymy bo oczywiście się pochwalę wam:-)
masiek to naprawdę pakowna furka no no super
Maju wasz synek też nie malutki idziemy prawie łeb w łeb mała różnica i nasza waga i maleństw tylko że ja mam córeczkę to jaka ona bedzie duża pewnie po mamusi ja miałam 4 kg jak się urodziłam i 57cm ciekawe czy mnie córa dogoni tylko jest jedna różnica ja byłam 3 dzieckiem a nasze jest 1
aduś a ty jeszcze nie dotarłaś do Męża:-) nic dziś się nie odzywałaś