reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki 2008

Leoś daje mi znać że on też się z nami bawi:-)

a młody już się obrócił i teraz nogami mi wierzga po żebrach, żołądku i wątrobie. A czasem tak śmiesznie tam chlupie w środku, może on też od czasu do czasu popijawki urządza

reklama
Maju a jak tam wyprawka dal Michasia?? wsio macie??

mi brakuje jeszcze spirytus do pępka:tak: muszę mieć swój do szpitala:tak:

Mi tez juz sie wesoło zrobiło, ale mojego hihitania nikt nie słyszy no chyba tylko psia, ale ona juz sobie smacznie spiw łóżku a mezul do pracy pojechal, idzis mam znowu cale lozkodla siebie, mozna sie wylegiwac jak mi wygodnie hi ih:-D:-Du mnie Michaś tez sie obudził:tak: chyba nie lubi jaksiedze przy kompie bo pewnie mu wtedy niewygodnie:-p a ja własnie nie wiem jak on jest ułożony chybaw poprzek:baffled: bo jak bryka to taka góra misie przemieszcza z jednej strony brzucha na drugą i mnie wogóle nie kpoie po żebrach , po żołądku... itp ja tylko czuje jak sie tam przesuwa i zreszta widać to bo wtedy są duże góry:-p no a jak siedze przy kmpie to jest mu chyba nie wygodnie i wtedy tak smiesznie gilgocze w dole brzuszka chyba nozkami:confused: sama nie wiem jak on tam lezy..... ale w poniedzialek nausg sie okaze:tak:
no Masiu nam brakuje tylko wózka i fotelika i szczotki do czyszczenia butelek i chybajuz wsio mamy, przynajmniej tak wynika z mojej listy:-p
a spirytusik mi tesciowa przyniosła 70% bo w aptece pani powiedziala ze musze kupic w monopolowym i rozcienczać:happy2::-p

no patrz a byłam w monopolowym i nie spytałam nawet, tylko ja tak cichaczem tam byłam.
I tak się wydało, bo zostawiłam na wierzchu ciastka i wojtek jak przyszedł to je zauważył:baffled: powiedziałam mu, że eklerki to za mało.

Jak tak patrzę na moje brzuszko to takie śmieszne się zrobiło, zaraz pod biustem jest takie małe zagłębienie po czym gula, spłaszczenie trochę zaokrąglone w górę i spadek:rolleyes2:

no a teraz mogę wypić za pokój mojego synka:-)
w końcu skończony.
I co założenie listew i ustawienie mebli okazało się być zajęciem na niecałe 2godziny:tak:
Jami jutro zacznę pomału porządkować rzeczy małego.

No Maju polej jeszcze jeden kieliszek
a co wypijmy sobie porządnie.
Może coś zaśpiewamy??

oj Masiu no to za to to musowo co najmniej jeszcze po jedym kieliszku musimy wypić:tak::-D ależ żeś temu swojemu na ambicje wjechała i pokoik gotowy:-p a cio no to zdrówko:-D:-D
to co śpiewamy:confused:

a mój bunio to jak taka pika jest, jak mały śpi:tak::-D i w aptece kilka dni temu pani pytala czy to chloczyk bedzie bo to ponoc po brzuszku widac:confused: i jak wracałam wczoraj z uczelni to szlam kolo targu i tam takie babcie stoja z różnymi rzeczami i tez mi babka powiedziała " chłopca pani bedzie miała ...." :-D:-D:-D wiec sama niewien czy cos w tym wygladzie brzuszka jest:confused::-D:-D

No uczę się od was co robić z facetami.
Za namową Lady nie sprzątam okruchów, szklanek, talerzy mam nadzieję, że zrozumie o co chodzi:tak:

Na razie do pokoiku nie wchodzę bo śmierdzi klejem:oo:

a co se zaśpiewamy chm poczekaj muszę poszukać;-)

reklama
Do góry