Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
iwonka no poprostu jesteś the best z tą choinką hi hinie uwierzycie ale jestem rekordzistką w rozbieraniu choinki, dopiero dziś się za to wzięłam
Aduniu nie martw sie wszystko sie jakos dobrze ulozy i dostaniecie kredyt a Amirek poczeka i urodzi sie tak zeby trafić juz na nowe mieszkano;-):-)Właśnie dzwoniła właścielka nie chce na s z dzieckiem na mieszkaniu nie powiedziała wprost,że mamy sie wyprowadzić ale zaczęła tak lamentować i płakać,że wychodzi na to,że musimy się wynieść kurczę boje się jak nam nie wypali to mieszkanie z kupnem a zakończymy sprawę dopiero koniec marca początek kwietnia a jak urodze wcześniej mam stres i sie martwie co będzie....