reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

Hej
Widze ze nie tylko ja ponarzekam na brak czasu :sorry2: niby sie siedzi w domu i to narazie z jednym dzieckiem a ciagle cos zajmuje czas, a jak juz chwila spokoju to korzystam z małej drzemki, wiec ciezko nadrobic to co piszecie :-( a tak milo wspomniec jak kiedys pisalysmy calymi dniami:-)
aktualnie u nas wszyscy zdrowi, razem z dzidzia w brzusiu, dzidzia okazała sie jednak chłopczykiem co nasza rodzinke mile zaskoczyło :-) Myslimy nad imieniem ale T sie nic nie podoba i mnie juz to wkurza bo nazwe i tak jak zechce a teraz wyjdzie ze jak dam to co sobie planowalismy to wyjdzie ze na złość :wściekła/y: I tak mamy problem z chłipoęcym imieniem, po głowie mi chodzi Mieszko bo bardzo mi sie podoba.
Robie wlasnie sprzątanie w szafie i mam tyle slicznych firmowych ubrank na dziewczynke od samego urodzenia i chce to sprzedac na allegro, ale pomyslalam ze moge sie wymienic, jeżeli któraś z przyszłych mam oczekuje dziewczynki :tak:
a jak sie wogole czuja przyszle mamy? u mnie juz taaaaki wielki brzuch ze sie taczam :sorry2: niunia kopie zazwyczaj wieczorami a moja waga jest okropna (czyli bardzo duza :-:)wściekła/y:) czasem jak sie patrze na siebie to mam takiego doła :zawstydzona/y:

reklama
HEJ!!!!!!!!!!!!!

My dziś byliśmy w zoo....mały się patrzył jak zahipnotyzony haha...najlepsze maupiory były:-D:-D:-D a papugi mu się zdecydowanie nie podobały:-)

AGUŚ no niskie masz ciśnienie 100/55 plus zmęczenie jak jeszcze nie dojesz to omdlenia na bank gotowe...musisz jeść dużo bo jak masz niskie ciśnienie i nie dojesz to kiepsko...kurcze to Niteczka musi sama ale pewnie umęczysz się troszku...widzisz jak to jest jeść zaczęła to wózek zaś niet...zawsze coś..ot tak żeby się mama chyba nie nudziła...... mój to znowu musi jechać w wózku jak stop to od razu bunt sztywnieje i chce wyjśc ale jak jedziemy to gut....

RUDA kurcze ty masz ostatnbio przeżycia...dobrze,że Natankowi nic wiecej sie nie stało poważnego.....i mężowi też....a ludzie wiesz co,żeby tak uciekać...matkoo....zdrówka dla Was kochani abyście się wszysycy nie pochorowali......

MADZIU:happy2::-);-):-):happy2:

ASIU wiesz co a mój ostanio przez ząbki łazi non stop ze smoekim i 3 razy wyrżnął i miał w środku warge górną rozwaloną kurcze też krew leciała i sie wystraszyłam,że ząbek ale wrga...ech wrażen nam pewnie dostarczą nie raz...fajnie,że w nocy nie je ci....

IWONKA witaj kochana...ej kg się nie przejmuj urodzisz zgubisz.....nie smutaj się....no i super,że synuś będzie bardzo sie ciesze...buźka...

oki uciekam syn woła:sorry2:

A witajcie kobietki :)

My dzisiaj mega spacer zaliczylismy :) pote u moich rodzicow mały obiad zjedlismy :) Teraz aska szaleje przed kąpielą, Moj R śpi.. zmogło go a ja chwilowo na kompie bo licytowałam fotelik samochodowy dla mojej niuni i musialam przelew puscic :)

Asce jakies zebole chyba znow beda szły :)
Narazie ma wszystkie ejdynki, jedną dolną dwojke i dwie dolne czworki.. ciekawe co sie wykluwa bo łapki ciagle są w buzi, do tego slina wszedzie jest w całym mieszkaniu hihihi

Ja jutro do pracki, bede miala duzoo roboty az mi sie nie chce.... ale trzeba:)

hej wszystkim!
widze że dziewczyny zabiegane...zarobione....

ooo fasoleczki zajrzały..fajnie że u Was jakoś do przodu:-)a z przecwinosciami trzeba walczyć;-)

Ruda
no lepiej by bylo urodzić po remoncie..ale co zrobisz jak wczesniej sie synkowi zachce na świat..no nic:-D

Ada
taaa...stale coś..ale co zrobisz....jakoś damy radę;-)

a tu nowe focie dałam do albumów, już bez ramek bo nie mam ostatnio czasu siedzień nad tym ale co tam :-D

Picasa Web Albums - Szklista

Pozdrawiam wszystkie panie:happy2::happy2::happy2:

Dzień dobry!

Nie wiem jak u was dziewczyny ale u mnie codziennie pada deszcz:-(Strasznie się nudzimy.Tylko wyczekuję żeby chociasz na moment przestało padac i na spacerek szybki wyskoczyc ale się na to nie zanosi:no:

A wy co dziś porabiacie?

Anekha śliczne fotki.Na tym zdjęciu rano Nitka ma taką słodką minkę:-)

Spadam bo mój przylepek już nudzi:-)

u nas te ijowa pogoda i nic się nie chce..a córcia sząłuw domu dostaje...moja bidusia znudzona

Anekha ach ta Niteczka prześłiczna:-D

Widzę wszyscy narzekają wszędzie na pogode ale co się dziwić czerwiec a tu jejuś nie musi być 30stopni ale choć bez deszczu....U nas dziś słoneczko ciepło ale wiatr:szok: że łeb urywa:baffled:

AGUŚ
Niteczka śliczna cud malinka dziewczynka:-):-):-) na prawde śliczna jest.....tfu tfu:-D:-D co by nie było,że zauroczyłam:-D:-D

MADZIU kiseski....

co tam u reszty:confused:

Hej
U nas z pogodą tak jak wyżej wczoraj cały dzień mżyło ale nie wtrzymałyśmy w domu bo rano ja byłam w mieście i kupiłam małej kaloszki, jak przyjechałąm do domu okazało się zę baba wcisnęła mi dwa prawe buty i jak tu ubrac dziecko do tego kupiłam sukienusię na wyprzedaży dżinsową fajna taka nawet do leginsów jak zabrałam się do przymierzania to się okazało że nawet na czubek głowy nie wejdzie otwór jaki zrobili na głowę zastanawiam się czy na noworodka by weszło w sklepie tego nie brałam poduwagęnastępny niewypał z kupnem i musiałysmy jechac wszystko powymieniać. Ale kaloszki jużnie były takie jak wczesniejsze bo nie było rozmiaru wczoraj w sklepie to chyba same kalosze sprzedawali i nie dziwię się bo pogoda okropna a moja mała niechce w domu cały czas swira dostaje a ja z nią więc poszłysmy na spacerek
Anekha super foteczki niteczka też śliczności poprostu
Ruda to faktycznie niemiłe ostatnio przezycia mieliście oby zła passa was opóściła
Iwonka ale super nowinka i zaskoczenie z dziewuszki zrobił się synuś super Natalka bedzie miała braciszka a ja też bym tak chciała ale co bedzie jeszcze nie wiem nikt nie mówi nic ja nie pytam może dopiero 31 lipca się dowiem
a to focie z wyprawy i szalejąca Milenka w domu

Załączniki

• Zdjęcie067.jpg
    Zdjęcie067.jpg
    44,6 KB · Wyświetleń: 33
  • Zdjęcie069.jpg
    Zdjęcie069.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 48
  • P6200069.jpg
    P6200069.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 50
hej wszystkim:-)
dziekuję za komplementy:-):-):-)
Wasze dzieci też są śliczne, każde niepowtarzalne i cudne:-):-):-)

u nas ok, tylko pogody brak...jak przywaliła burza w nocy to myslałam że mi okna wypadna..ale nawet dzieci się nie obudziły:-Di lało przeokrutnie...dziś szaro...:baffled:

a taki filmik mi znajoma przesłała...ale się usmiałam..obejrzyjcie sobie obecne i przyszłe mamuśki:

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=WxUulGkLu4I"]YouTube - 4 Laughing Babies[/ame]

Pozdrawiam wszystkie!!!!:happy2::happy2::happy2:

reklama
HEJ!!

AGUŚ
filmik już widziałam jest zafajany:-D:-D:-D:-D:-D:-D

U nas dziś od rana szaro zbiera się na deszcz czyli standard... ach ta pogoda nastraja optymistycznie:happy2::-D Amirek broi już od rana......

ANRUSKU super córcia wygląda w gumowcach...słodko:-);-)

idę nakarmię mojego małego :-D:-D bo mnie szturcha:-D:-D

Do góry