Anekha
Kwietniowa Mama 02 i 08'
Dzień dobry wszystkim:-)
wszystkim obecnym i nieobecnymcoś cicho i pusto tu...
Gdzie się podziewacie i co u Was?
Ruda
jak tam remoncik?jak brzusio?Natanek?
Ada
jak tam u Was?Amirek dobrze?
Mysiak
hehe super Twoja córcia:-)
ja musze się zmobilizobać żeby nowe fotki wstawić w galerię...narobionych cała masa jest ale jeszcze w albumiki nie powstawiałam..jak wstawie to sie pochwalę-jak zwykle
Niteczka ok..odstawilam jeden z syropów,kaszle ale juz mniej...
ostatnio chodzi z książeczką w której pierwsza strona kończy się"przez podwórko biegnę sama z okna patrzy na mnie mama"ona biegnie ,krzyczy mama i tać tać-że czytać
poza tym je kilka zupek już-ofkors butlą bo lyżeczka bleeee..ale to juz postep;-)
Młody ma jutro zakończenie roku to trzeba go odpicować
Lady
jak tam u Ciebie?dzieciaczki?
Ada
pytałaś o moje wyniki..zadziwiająco dobre..hahaha..jestem okazem zdrowia i energii:-)a zawroty pewnie z niedospania albo coś....
pozdróweczka dla wszystkich
wszystkim obecnym i nieobecnymcoś cicho i pusto tu...
Gdzie się podziewacie i co u Was?
Ruda
jak tam remoncik?jak brzusio?Natanek?
Ada
jak tam u Was?Amirek dobrze?
Mysiak
hehe super Twoja córcia:-)
ja musze się zmobilizobać żeby nowe fotki wstawić w galerię...narobionych cała masa jest ale jeszcze w albumiki nie powstawiałam..jak wstawie to sie pochwalę-jak zwykle
Niteczka ok..odstawilam jeden z syropów,kaszle ale juz mniej...
ostatnio chodzi z książeczką w której pierwsza strona kończy się"przez podwórko biegnę sama z okna patrzy na mnie mama"ona biegnie ,krzyczy mama i tać tać-że czytać
poza tym je kilka zupek już-ofkors butlą bo lyżeczka bleeee..ale to juz postep;-)
Młody ma jutro zakończenie roku to trzeba go odpicować
Lady
jak tam u Ciebie?dzieciaczki?
Ada
pytałaś o moje wyniki..zadziwiająco dobre..hahaha..jestem okazem zdrowia i energii:-)a zawroty pewnie z niedospania albo coś....
pozdróweczka dla wszystkich