reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

Anrus gratulacje :-) no prosze jak fajnie:-) spokojnej ciąży życzę i moze jakis fluidków tak na lato mi wyslij;-)
A Ty jak dlugo karmilaś Milenke?

Jeremiaszku sto lat!!

Ada dupiast no jasne hahahah dobre

Lady 11 kilo ja odbrze widze?????? Ja pikole a odbrze sie czujesz? bo to w umie krotki czas Ciekawe czy te testy cos powiedza..oby!!

Iza a jaki antybiotyk? Bierze go wogole przyjmuje dobrze? i probiotyki dajesz oczywiscie? zdrowka zycze bedzie dobrze!!!

Ruda ale sie masz fajniscie :-) wiesz trojeczka babli...moje marzenie
wy staraliscie sie 9 lat ja w sumie 3 ale o Martynke 14 cykli... i mam trojeczke ale dwojke w niebie:-(

reklama
Madziujka jak chcesz nie ma problemu wysyłam nawet kurierem :-D
Ja karmiłam Milenkę do 14lutego a niespodzianka pojawiła nam się w drugim normalnym cyklu i to może i dobrze że się tak pojawiła szybko bo ja mam problemy z endometriozą i mogło by być później gorzej w staraniach o dzidzię a tak sama się pojawiła myslałam tylko żę pojawi się gdizes tak koło nowego roku już zeby było 2 lata różnicy rocznikami a tu będzie rok po roku i tez dobrze :-D

Te fluidki tak tu ładnie krążą, wnet się nowe niespodzianki pojawią :-D

Anetko - garnituru nie musimy kupować, bo u nas alby są obowiązkowe (niestetyyyy :confused2:). A kształt tortu na komunię to widziałam koło, kwadrat albo książkę do wyboru.
Dźwiganiem Milenki się nie stresuj, jeśli ciąża będzie prawidłowo przebiegać (a na pewno tak :tak:) i wcześniej cały czas ją nosiłam to organizm jest przyzwyczajony. To tak samo jak z bieganiem - jeśli kobieta cały czas przed ciążą biegała to przecież nie musi z tym zrywać po zajściu. Żona kuzyna też ma malucha i nosiła spokojnie i jego i wózek i jest ok.

Madziujka - dzięki Ci dobra kobito, żeś mi o probiotyku przypomniała!!!! Bo ja daaawno już nie miałam z tym badziewiem do czynienia (całe szczęście) i z głowy mi wyleciało a doktorka ani słowem o tym nie przebąknęła. Jak men mój wróci z pracy to natychmiast lecę do apteki! A Pati dostała Augmentin.

Hej hej
jeju a ja jak wyszłam z domku odstawic młodego o 11 tak zlaowałam po 18...bo jak się straciło na spacerku z koleżnką poczucie czasu a potem to już się nie opłacało wracać bo odbiór o 17 hihhi wiec mała cały dzień na powietrzu:-p

Kurcze mlody miał akcję pro ekologiczną w zerówie"zbieranie puszek"no to ja mu nazbierałam po nutramigenie chyba ze 20 ...hahaha...tylko nie doczytalam że akcja sięskończyła 15go kwietnia...i niepotrzebnie zbieralismy już:-Dno nic...komuś przy smietniku na pewno się geba ucieszy jak zobaczy tyle metalu;-)

Anrus
no ja Cię nie moge...fasolinka!!..GRATULUJĘ...będzie dobrze zobaczysz...choc pewnie kazda ma obawy i to jest normalne..ale na pewno wszystko się potoczy jak najlepiej:happy:

Ada
hahaha"dupiasta"....
taaa...maz jak chce mi dopierniczyć to mówi coś w stylu"Ty to masz nogi...i odrazu plecy...zero tyłka..."a z prozdu też coś płasko więc też"plecy"hahahahahaha..wiec ja tam bym wolała być troche"dupiasta"a nie tylko"plecy i nogi"haha:rofl2:no ale żadnej nie dogodzisz..jedna marudzi że ma za dużo,druga że za malo...;-)

Lady
a Tobie jak ładnie waga spada z tego co czytam...w szoku jestem...niezłe efekty:happy:

Ruda
a jak tam chodzenie u Natiego? hehe a moja niesamowite dźwięki wydaje ogólnie jak ją coś dziwi:rofl2:

o matka ale jestem głodna...nie wiem czy to cały dzień na powietrzu zrobił swoje czy to że okres mi sie zbliza..ale chdze i jem...byly kanapeczki,teraz jabłecznik..zaraz oliwki zaatakuję:-Dmoże coś przytyje?:rofl2:hahaah

Izabelinda
no teraz cieplo,ładnie to bym mogła non stop z aparatem biegać...hahah tyle że nie zawsze mała daje siefotkować..albo nei daje mi fotkować tego co chcę bo ona ma "inny plan diałania":-D

ojej u nas też alby obowiązkowe...u młodego jeszcze czas do komuni ale mnie to już przeraża:-p

madziujka
hehe no moja tak sobie je jeszcze...bo zupek nadal nie trawi:-pale coś tam próbuje ode mnie zawsze to mysle że powoli się przełamie:tak:

no dobra,zmykam na dziś kochane...miłego weekendu wszystkim zyczę:happy::happy::happy:

Anekha przełamie sie zobaczysz;-)
oliwki..mniaaaaaaam

Anrus jak odstawiłaś ? Bo mi ciezko psychcznie bardzo slaba jestem...a i z Martynka mi tak dobrze przy cycusiu (do spania i w nocy)
a fluidki to tak kondensuj i poprosze pod koniec wakacji albo w lipcu;-) i będzie dwa lata u nas jak Bóg da!

Iza niom kobitko bakteryjki potzrebne bardzo i nawet dwa razy dziennie;-)

Hejka kobietki
TAK DAWNO mnie nie było że nie jestem nawet w stanie przeczytać wszystkiego...Mieliśmy małe problemy z netem.

To co rzuciło mi się na pierwszy plan to...Anrus GRATULACJE fasolki....ja z jednej strony bym też już chciala, ale stwierdziliśmy z mężęm że tak postaramy się poczekać jeszcze z rok...ciekawe czy się uda hehe:-) Ale Wam gratuluje niech się dzieciaczki rodzą. Zobaczysz jest i będzie wszystko ok.

Lady - Tobie kochana gratuluje wytrwałości...normalnie szok...co ja by dała gdybym dała radę sama też tego dokonać....

U nas w sumie nic nowego...mały robi pierwsze kroczki przy ścianie..boi się biedaczyna jeszcze puścić. :-):-D Jutro mamy imprezę...strach się normlanie bać...będzie prawie 15 osób w jednym małym salonie heheh:-D:-D ach damy radę wkońcu rok ma sie tylko raz w życiu.

Wszystkiego naj..naj..najlepszego dla wszystkich roczniaków!!!!

Zmykam coś tam jeszcze przygotować, bo mały właśnie usnął i mam wkońcu czas...
Miłego wieczorku

A mojej dzisiaj zeszło godzinę żeby zasnąć bububububu wkurzająją zęby bo już piaty wyszedł i teraz szósty przebija się więc pewnie trochę boli nocka znowu z głowy zapewne a przynajmniej jakieś 2 godzinki kiedy wkońcu wyjdą wszystkie te zęby ?

Madziujka ja nie odstawiałam pod tym względem to moje dziecko jest kochane samo zrezygnowało ze smoczka jak pierwsze zęby szły i sama stopniowo sobie skracała pierś coraz mniej coraz mniej wkońcu w dzień przestała zostały tylko nocki aż pewnego razu całkiem przespała mi karmienie i już jej później nie dawałam a jak się obudziła w nocy to dałam zamiast cyca wody i jakoś poszło bez bólu a też miałam sentyment i myślałam ze do roku to napewno będę karmić ale Milenka zmieniła plany

WSZYSTKIM ROCZNIAKOM OGROMNIASTE ŻYCZENIA:-):-):-):-)

a i my dziękujemy za życzenia .
Boże ale to zleciało, to już rok:szok::szok::szok:

Lady zapodaj mi proszę na gg lub priv te tablety też muszę qrde zrzucić tak ze 4-5 kg bo ani rusz w dół a czasu na sporty nie mam:-):-)

Chciałam się pochwalić że Jeremi chodzi;))):-):-)

w dniu wczorajszym puścił się od sofy i poszedłłłłłłłł:-)
wcześniej to za rączkę lekko chodził a wczoraj pac i mąż dzwoni że Jeremi chodzi. Teraz to w ogóle nie chce w kojcu ani w wóżku siedzieć tylko chodzić i chodzić..to się zaczęło:-D
Mamy 8 zębów i idą dalsze bo ślini się jak śliniak z tego filmu hahahaha:-)

Miał trzydniówkę potem wysypało Go ale po świetach minęło na szczescie teraz zdrów i cały.

no to tak w wielkim skrócie

Gratulacje dla Następnej Przyszłej Mamusi;)):-D:-D
qrde wszędzie dookoła pozarażane:-D:-Djeszcze się udzieli hihih, żartuję teraz przerwa tak za 2 lata może:-D
pozdrawiam Was ciepło i zmykam spać jutro jadę w końcu na uczelnię 1 raz w tym semestrze zobaczę co się dzieje i w ogóle jak wykladowcy wyglądają..byle do lipca i obrona, tylko prace trza napisać hahahha ja tylko 1 rozdział ale dam radę a co:-D:-D:-D

buziaki słodziaki

DZień dobry!!!

ALA dla Was przede wszytskim zdrówka dużo....mam nadzieję,że tetsy coś pokażą dadzą jakiś obraz i jak wyjdzie alergia bedziecie unikać alergnów i się skończą te problemy Wasze....i gratuluje takiego spadku wagi...brawo....

AN Najlepsze i spóźnione życzenia dla Jeremiaszka:-)i gratuluję kroczków pierwszych dla synka....:happy:

AGUŚ no tak to jest żadnej się nie dogodzi......ja bym mogła schudnąć ale wolę żreć...ale ja powtarzam,że ja dorosnę do tego a mój synek do jedzenia:rofl2::rofl2:

pozdrawiam reszte i mykam na zakupy:-)

reklama
Helenko, Patryczku - jesteście kolejnymi roczniakami w naszym kwietniowym gronie! Z tej okazji życzymy z Patusią dużo zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka (reszta sama przyjdzie ;-)).
t_roczek_204.gif

Jak tam plany na weekend? Jakieś wyjazdy, wypady, spacerki się Wam szykują?

An - no i przemaszerował Jeremiaszek na roczek :-D wielkie gratki!

Aga - ja chyba też jak już się Pat wyleczy to jak wyjdę na spacer to na noc nie wrócę ;-) tak mam dość już siedzenia w domu.

Madzia - spokojnie, nie spiesz się z tym odstawianiem skoro tak Ci dobrze z tym, po co robić coś wbrew sobie? A Martynka tylko na tym skorzysta bo cóż może być zdrowszego... Wszystko samo przyjdzie tak myślę.

Tuschup - napisz potem jak imprezka się udała, czy solenizant zadowolony i czy mamusia nie padła ze zmęczenia przygotowaniami :rofl2:.

Anetko - jak tam dziś nocka? Wyspane dziewczyny?

Do góry