reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

HEJ AGUŚ!!

U nas dobrze...mały miał teraz przez święta jakąś sraczkę ale tak to ok nie choruję póki co.... z jedzeniem średnio....:confused2:może jakieś zupy a tak to lipa na całości...ostatnio już było lepiej a tu zaś od nowa:confused2:chyba w końcu zakmini czy jak:rofl2: ma 6 ząbków w sumie to już 7 ósmy idzie :-) cyc z niego się zrobił okropny tylko mama mama i mama a na dworze jak wszytskie dzieci nie chcą w wózkach tylko chodzić to ten na odwórt ja wyciągam a ten z powortem:rofl2: a jak nie pozwole to nie pójdzie nigdzie tylko łapie się nogawki i stoi a w domu:sorry:mały diabeł:sorry: skacze lata włazi wszedzie gdzie popadni i dojrzy dziure z szafek wywala a najabrdizej uwielbia grzebać w śmietniku.....czyli standard:rofl2:

dobrze,że dzieci już Twoje powoli wracają do zdrówka.....pozdrawiam...

reklama
hej laseczki:-)

jak tam po świętach

bo ja jestem tak przeżarta że masakra :-D
ale sobie raczej niczego nie odmawiałam
Natan również wszystko szamał jak leci
tak przez te święta przymykałam oko na to co je
nic bynajmniej mu nie zaszkodziło
ale tak pierdzi że nie można z nim wytrzymać :-D:-D:-D:-D
byliśmy tez z nim pierwszy raz na karuzelach - wesołym miasteczku
ale miał radość jak jeździł kolejką i buszował w basenie z piłeczkami :-D:-):tak:
ja byłam zła że nie mogę iść na karuzelę
wiec poszłam chociaż do domku strachów buhahahaha
nie powiem troszkę mnie tam wytrzęsło
bo to taki domek z trzessącymi się i ruchomymi podłogami:szok::-D
brzuszek musiałam cały czas trzymać bo mi podskakiwał na tym jak piłka :tak::-D

Aga

no mogę sobie tylko wyobrazić jak się cieszyłaś na widok mamy po takiej rozłące
a jak dzieci zareagowały na babcię ?

Lady
jak ty zniosłaś te święta na diecie
bo nie mogę sobie tego jakoś wyobrazić

ok lecę coś ogarnąć w chacie i na spacerek
bo znowu ładna pogoda
papa

Ada
no ja mysle że już nie znikniesz stąd na tak długo;-)
a moja też ma 6ząbków..z jedzeniem..uuu..porażka...bo tylko marchewka z jabłkiem w kaszy...no i w rączkę kawałek jabłka czy bananka..no ostatnio..spróbowałam jej dać rybę wędzoną (dosłownie kawalątek)jeju a;e był ryk jak nie dałam wiecej:szok:no ale z rybką ostroznie....
super że już twój śmiga po domu..hehe pamiętam jak przy Adim miałam szafki na gumki itd porobione:-D
mała jeszcze po domu nie chodzi sama..ale po pare ładnych kroczków już się odważa...coraz smielsza jest..zwłaszcza jak leci do Adriana pokoju mu rozwalać zabawki:rofl2:to biegiem dosłownie na paluszkach:-Dhihihhii

Ruda
no dzieci dobrze na babcię...znaczy Adi zawsze dobrze bo ją dobrze pamięta,w końcu duzy juz...zawsze babcia mu coś przywozi wiec zadowolony jak jajo:-p
a mała nie płakał , nawet sie pousmiechałą do babci czy dala za rączkę złapać..ale o noszeniu przez nią na rekach nie było mowy...mama jest od noszenia a nie tam babcia:-D hehehe

no dobra , lece pranie wieszać na balkon,szybciej wyschnie niż ukiszone w domku
papaapp:happy::happy::happy:

Cześć dziewczyny!

Aga, mówisz że z Niteczki pies na rybę się zrobił? Wie dziewczyna co dobre i zdrowe :-)

Karola, no to fajnie sobie spędzaliście czas z rodzinką.

Ala a jak tam u Ciebie po świętach? Przybyły jakieś kilogramki czy szłaś w zaparte i waga ani drgnęła?

A tak ogólnie to już mam niejakie pojęcie co Wy przechodzicie z chorobami u dzieci... bo do tej pory ciężko mi było sobie to wyobrazić. Przed świętami rozłożyła się Pati, potem dołączył Domino, znów zaraził Pat a potem jeszcze tatę. No i masakra, szpital w domu, i wiem już Ala co miałaś na myśli mówiąc o wymiotowaniu przez Sebastianka :-( Mam jednak nadzieję, że szybko się te nasze skarby wykurują i będziemy mogły sobie gadać o tym gdzie dziś na spacerku byłyśmy a nie o chorobach. Jednym słowem zdrówka zdrówka i po trzykroć zdrówka! :tak:

Znikam dalej kurować rodzinkę i życzę miłego tygodnia!

Sebastianku, Anitko, Emilko - wszystkiego najlepszego z okazji 1 roczku! Mnóstwa balonów, smacznych torcików, udanych imprez i dużo słoneczka w dzisiejszym dniu oraz w całym życiu! Sto lat!!!

urodziny.gif

Hej hej...
no i u nas to już ROCZEK!!! szok...jak to zleciało...jak sobie przypomnę to o tej godzinie się rok temu pakowałam na porodówkę a o 14:00 Nitka była na świecie....
ojej.....
:happy::happy::happy:
dziś się jedna babcia zjawi z dziadkiem a impreza"główna"pewnie wypadnie nam w sobotę( znaczy ta 3w1)

Dziękuję Wam kochaniutkie za życzonka w imieniu Niteczki:-):-):-)

Ala
NAAAAAAJJJJJJJLLLEEEPPPPSZEEEGGGOOOO
dla Sebcia!!!!!!!!!

Ada:-)
Izabelinda:-)

Co u reszty pań słychać?????
Pozdrawiam cieplutko,zmykam coś porobić poki maąl przysneła...
Buzka dla Was

Wskoczył kotek na ławeczkę, zdmuchnął na torcie jedną świeczkę, i zamiauczał pięknie miał. Teraz pobiegł bez miauczenia żeby złożyć Ci życzenia!!!

serdeczne życzonka dla wszystkich dzisiejszych ROCZNIAKÓW

Załączniki

• 35.gif
    35.gif
    5,9 KB · Wyświetleń: 66
  • clown001.gif
    clown001.gif
    5,2 KB · Wyświetleń: 25
reklama
Do góry