reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

No ładnie, Natanek też już wkroczył w szeregi roczniaków - ogromne gratulacje, dużo zdrówka, uśmiechów i słoneczka na co dzień!!! STO LAT!

diddl-geschenk-6.gif

Ala - mam nadzieję, że z powodu tej sytuacji upchnie Was gdzieś w bliższym terminie... Daj znać jak już Ci się uda zarejestrować.

reklama
RUDA wszystkiego najlepszego dla Natanka:) kolejny roczniak:-) ale duże te nasze pociechy, no nie? moja właśnie śpi teraz, chwila relaksu...czekam aż się obudzi, i chcemy jeszcze wyjść na spacerek jak chłodniej trochę będzie...

A tak ogólnie to wszystko ok u nas...dzisiaj kurier przywiózł wózek który zamówiliśmy na allegro...spacerówka, bardzo nam sie podoba, dużo lżejszy wózeczek, siuper...kosztował jedynie 190zł...ale jesteśmy zadowoleni...jeszcze chcemy zamówić fotelik, tylko nie ma czasu, żeby znaleźć coś fajnego...dołączam Wam foteczki z szaleństw Amelki na huśtawce, super prezent....

Ostatnia edycja:
Hejka!

Ruda wszystkiego naj dla Natanka,samych kolorowych dni:)

Moncia no widac,że jej się prezent podoba,taka uśmiechnięta:)

Lady no to miałaś pecha.Też bym się wkurzyła.

A tak pozatym to chodzimy nadługie spacerki.Patrykowi nadal łzawią oczka i obawiam się czy to nie alergia wziewna się zaczyna:-(,bo jak wychodzimy na dwór to mu na początku łzawią a po jakimś czasie przestają a dziś to mu jeszcze z nosa pociekło.Daję kropelki od wczoraj ale watpię żeby pomogły.Będę musiała to z alergolog skonsultowac.
Wyniki krwi są już dobre także już nie daję żelaza,za pół roku trzeba powtórzyc badania.

hej Kobitki

to ja ta "niewierna" hahahah witam się znów po przerwie dłuższej, qrde ale na wszystko mi czasu brakuje, ja pitole kiedyś to padnę z tego wszystkiego, tylko praca praca praca...ehhh ale trzeba małż na L4 siedzi w maju ma kolejna operację na te gówniane polipy znów Mu wyskoczyły w przełyku i gardle masakra, siedzi teraz z Jeremiaszem w domu a ja na 2 etaty ciągnę do tego jeszcze rozliczenia firm w domu no i uczelnia na której jeszcze nie byłam wykituję chyba:) ale od maja zaczynam swoje więc może to się trochę uspokoi przynajmniej będę wiedziała ze pracuję na siebie :-)
Jutro mam wolne muszę okna pomyć a mam ich nie mało bo aż 15 więc się narobię:-D:-D

A tam to ok Jeremi wielki się zrobił na maksa, nie wiem ile dokładnie waży ale z 13 będzie miał długi się zrobił ciuchy mi za małe się porobiły musiałam zakupić na allegro trochę ciuszków.
Mamy 8 zębów ale chyba ida dalsze bo dziś nie do ujechania był a wieczorem gorączkę dostał z tego wszystkiego nie chciał usnąć męczył się. teraz padł może pośpi.
Co do spania, my z Jeremim nie mamy problemu z przesypianiem nocek, jak zaśnie ok 20-21 to śpi do 5-6 nieraz nawet do 8 daje czadu. w dzien też posypia, czasem będzie razem ze 3 godziny a czasami tylko godzina więc naprawdę nie możemy narzekać.
Chodzić jeszcze nie chodzi choć jakiś czas temu wstawał koło sofy puszczał się i szedł nie patrząc gdzie teraz woli raczkować bo szybciej:-D:-D choć na dworze to na nogach zapierdziela ale musi być trzymany za raczke.

Wszystkim Roczniakom najlpsze życzenia ZDRÓWKA ZDRÓWKA przede wszystkim...ale ten czas zleciał co nie...:-)

My wyprawiamy chyba 19 nie bedzie wiele osób bo góra to z 13 nie bede szykować niewidomo czego jak bedzie ciepło to grilek na ogordzie i tort i ciacho a jak nie to coś do przekąszenia i torcisko:-):-):-) Jeremiasz już ma zamówioną furę na roczek, mój brachol ma zakupić jako chrzestny miał być rowerek ale dostanie autko na akumulatory to się bedzie działo:-):-):-)

Zyczę Wam wszystkim już dziś Spokojnych Zdrowych Świąt bo znając życie zajrzę po, mokrego dyngusa i samych pomyślności.

Buziaki dla Was:-)

Haj kochane kobiety!!!!
ja już tak na moment bo czasu brak na cokolwiek... na spokojnie zajrzę do Was po świętach i popiszę co i jak...
w skrócie dziś na kolejny kontrol idziemy,po młodego wyniki krwi i moczu...i małą osłuchać bo dalej jedno i 2gie smarczy i kaszle....

mam nadzieję że u Was ze zdrówkiem lepiej.
Pozdrawiam cieplutko wszystkie bez wyjątku i życze juz tego co najlepsze na Wielknanoc:happy::happy::happy:

http://www.bluemountain.com/display.pd?path=35158&prodnum=3148748

Ostatnia edycja:
Witam:) co tam u Was kobitki? pogoda troszkę się pogorszyła, pada u nas, ale mam nadzieję, że się przejaśni i będę mogła wyjść z małą na spacer po południu...odkąd mam spaceróweczkę, chętniej chce mi się wyjść na spacer...nie trzeba w końcu dygać tamtego ciężkiego wóżka...:-) Amelcia właśnie się bawi, za godzinkę położe ją spać i idę umyć włoski i wyprostować...trzeba troszkę o siebie zadbać...:tak:jutro mąż ma wolne, to w końcu na zakupki się wybierzemy, jakieś ciuszki dla mnie:) uwielbiam zakupy:tak: jak każda kobieta...

Lady jak tam samopoczucie po odstawieniu meridii?? ja jeszzce biorę, chyba jak skończy mi się opakowanie, to kupię meridia 15, chce jeszzce zwalić z 5 kilo, a waga nadal stoi w miejscu....:-( xenna też już nie pomaga:szok: masakra...

hej laseczki:-)

kurde miałam już całego posta i mi sie skasowało:wściekła/y:
więc teraz pokrótce

dziękujemy za życzonka :-):-):-):-):-):-)

ja dziś z rana zaatakowałam wszystkie okna w chacie
chciałam jeszcze wypastować podłogi ale już brak sił na to
no i muszę sobie zostawić troszkę energii na wymagania mojego roczniaka :-)

Lady
ale masakra z tym lekarzem
też bym się wkur.........:wściekła/y:
na kiedy następny termin ?
napisz jak twoje odchudzanie ile masz w dół kilasów i cm ????
ciekawa jestem :tak:

Monia
piszesz że lubisz zakupy :tak:
a ja ich nie lubię
zawsze jakoś nakupuję tych łachów a potem w domu mi sie już nie podobają i mam wyrzuty sumienia że tyle nakupowałam i żadnego z nich pożytku
a jeśli chodzi o takie zakupy do domu to przez cały tydzień mój mąż je robi - bo nie lubię
tylko raz w tygodniu jadę do marketu na jakieś takie big duże
i starcza mi to na cały tydzień
mega mnie męczą takie zakupy - nie wiem czy też tak ma któraś z was :-D
czy tylko ja taki odmieniec :-D:-D:-D
a jeśli chodzi o huśtawkę to mój młody też może na niej spędzać mnóstwo czasu
czasmi nawet mi zaśnie :-D:-D:-D:-D
a jak jestem z nim na placu zabaw to pierwsze co pokazuje na huśtawkę i woła bujubuju :-D:-D:-D
potem dopiero wchodzi w grę ślizgawka :tak:

Aga
zdrówka dla was i napisz co tam po kontroli
no i jak się udała wizyta mamy???

An
kobito czy ty się chcesz zarobić na AMEN ????
2 etaty
uczelnia
dziecko
dom
zakupy
i jakies tam dodatkowe robótki:szok::szok::szok::szok::szok:
no tak to ty długo nie pociągniesz
dobrze że malutki rośnie jeśli chodzi o chodzenie to mój jest tak samo sprytny jak mu sie gdzieś spieszy to na kolana i na przód :-D:-D:-D:-D
chodzenie jest na dalszym planie :-(
zdrówka dla męża :tak:

Asia

no może to być alergia - bo z tego co piszesz tak to właśnie wygląda
a byłaś z tym u lekarza bo nie doczytałam nigdzie ???

ok spadam laseczki bom sie zasiedziała
sorry za taki chaotyczny post ale na szybko go pisałam po tamtym skasowanym
miłego dzionka
papapa

Ruda skąd Ty masz jeszcze tyle siły na porządki w tak zaawansowanej ciąży...ja pamiętam, że na tym etapie ciągle byłam zmęczona, ciągle chciało mi się spać i wogóle brak energii na wszystko....:wściekła/y: no ale jak ja byłam w ciąży to nie miałam dzieci, obowiązków aż takich, więc może i dlatego...a jesli chodzi o te zakupy, to jest tak, że ja bardzo je lubie, ale pod warunkiem, że uda nam się wyjść bez małej, zostawić ją u rodziców, a teraz przed świętami, to raczej, nikt nie ma czasu, więc mała pójdzie z nami,a z nią zakupy, pewnie skończą się fiaskiem:(:)-(

Monia
jaka to zaawansowana ciąża hahaah :-D 6 miesiąc to jeszcze nic :tak:
ja w 9 robiłam remont mieszkania i myłam notorycznie okna a i tak nie urodziłam wcześniej :-D (a tak się mówi że jak baba biega po drabinie wiesza firany czy też myje okna to wcześniej jej dzidzia wyskoczy :-D:-D:-D)
a ja wolę taką pracę domową od zakupów bo mnie taka tyrka potrafi odstresować a na zakupach to ja zawsze wkurzona chodzę :wściekła/y:buhahah

reklama
Czesc dziewczyny!

Ruda byłam w poniedziałek u alergolog ale skupiłam sie na alergii pokarmowej i wyleciało mi z głowy zapytac o oczka.Normalnie jak do niej jadę to sobie muszę zapisywac co chciałam zapytac bo zawsze o czymś zapomnę.Początkiem maja jadę do niej znowu to się dowiem.A we wtorek bylam u lekarki rodzinnej i na razie dała kropelki.Wczoraj na spacerku załzawiły mu dopiero jak zaczął wiac silniejszy wiatr.Oby to nie alergia byla,wystarczy,że ma skazę.

My dzisiaj wyjeżdżamy do teściów,wracam za tydzień.Nie wiem czy będę miała tam czas żeby coś skrobnąc,więc może mnie troche nie byc na forum.

Wszystkim roczniakom którzy w międzyczasie będą miały urodzinki składam życzenia wszystkiego naj naj naj,dużo ciepła i radości,samych słonecznych dni.

A wam życzę zdrowych,pogodnych świąt wielkanocnych i smacznego święconego jajka:-)

Pozdrawiam,buzka;-)

Do góry