hej Kobitki
to ja ta "niewierna" hahahah witam się znów po przerwie dłuższej, qrde ale na wszystko mi czasu brakuje, ja pitole kiedyś to padnę z tego wszystkiego, tylko praca praca praca...ehhh ale trzeba małż na L4 siedzi w maju ma kolejna operację na te gówniane polipy znów Mu wyskoczyły w przełyku i gardle masakra, siedzi teraz z Jeremiaszem w domu a ja na 2 etaty ciągnę do tego jeszcze rozliczenia firm w domu no i uczelnia na której jeszcze nie byłam wykituję chyba
ale od maja zaczynam swoje więc może to się trochę uspokoi przynajmniej będę wiedziała ze pracuję na siebie :-)
Jutro mam wolne muszę okna pomyć a mam ich nie mało bo aż 15 więc się narobię
A tam to ok Jeremi wielki się zrobił na maksa, nie wiem ile dokładnie waży ale z 13 będzie miał długi się zrobił ciuchy mi za małe się porobiły musiałam zakupić na allegro trochę ciuszków.
Mamy 8 zębów ale chyba ida dalsze bo dziś nie do ujechania był a wieczorem gorączkę dostał z tego wszystkiego nie chciał usnąć męczył się. teraz padł może pośpi.
Co do spania, my z Jeremim nie mamy problemu z przesypianiem nocek, jak zaśnie ok 20-21 to śpi do 5-6 nieraz nawet do 8 daje czadu. w dzien też posypia, czasem będzie razem ze 3 godziny a czasami tylko godzina więc naprawdę nie możemy narzekać.
Chodzić jeszcze nie chodzi choć jakiś czas temu wstawał koło sofy puszczał się i szedł nie patrząc gdzie teraz woli raczkować bo szybciej
choć na dworze to na nogach zapierdziela ale musi być trzymany za raczke.
Wszystkim Roczniakom najlpsze życzenia ZDRÓWKA ZDRÓWKA przede wszystkim...ale ten czas zleciał co nie...:-)
My wyprawiamy chyba 19 nie bedzie wiele osób bo góra to z 13 nie bede szykować niewidomo czego jak bedzie ciepło to grilek na ogordzie i tort i ciacho a jak nie to coś do przekąszenia i torcisko:-):-):-) Jeremiasz już ma zamówioną furę na roczek, mój brachol ma zakupić jako chrzestny miał być rowerek ale dostanie autko na akumulatory to się bedzie działo:-):-):-)
Zyczę Wam wszystkim już dziś Spokojnych Zdrowych Świąt bo znając życie zajrzę po, mokrego dyngusa i samych pomyślności.
Buziaki dla Was:-)