reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

Anrus a jak dawke mialas????? bo my 3 razy na dobe meka z takim podawaniem byla tego antybiotyku.....

i mam nadzieje ze to zabki bo i kupska robi cos teraz luzne. i ten stan nie wim juz oby juz wyszlo ale uspokoilo sie jego rzucanie po lozku w nopcy znowu spokojniej... a nic nie wyszlo wiec juz nie wiem czekam... az cos sie rozwinie oby nie albo jak sie to skonczy szybko....

reklama
Czesc mamusie
Przepraszam ze tyle nie pisałam ale znalazłam prace którą wykonuje w domku ale fajnie :-))) jak taz jesteście zainteresowane to piszcie na mój meil Iza.michalowska@neostrada.pl .

Kubuś zdrowy już staje sam na kilka sekund jest coraz silniejszy chodzi wszędzie ręce pcha gdzie tylko sie da .
pozdrawiam was kochane i jeszcze raz przepraszam ze nie zadladam regularnie buziaczki

Rybusia Ty juz przestan nas przepraszac wpdaj jak masz czas zawsze przeciez mile widziana haha :))))) wiadomo ze kazda zawsze cos ma do roboty wiewc jak wpadaj to zamiat przepraszac napisz co tam u was:)

imco to za praca??????zeby cie nie wyrolowali jak juz dostaniesz pesje napisz do mnie moze sie tez podejme:) hahaha bedzie na waciki buahaha :p

Dziewczyny ale ze mnie gosposia dacie wiary ja juz obiad zzrobiony mam teraz wzielam sie za jablecznik co za dzien hahahahah

dzień dobry!!

U nas nocka do 3 spana bo dałam eferalgan a potem wiercenie że.....a poszłam spać o 3 bo se tv oglądałm i wyspana jestem:baffled::nerd::sorry2::-)

nam wychodzi ząbek lewa dolna jedynka widać białe już:happy:

ANRUS zdrówka dla Was:happy:

ALA aleś gospodyni pierwsza klasa:-p

Witam.Jak wam mija niedzielne popołudnie?Ja dopiero teraz mam chwilę na relaks.Patryczek dzisiaj bardzo grzeczny,tylko w tym chodziku jak jest to go już wszystko interesuje i musi dotknąć co ma w zasiegu rączek.Pogoda niestety do kitu,pada deszcz,więc nici ze spacerku:-(

LADY to ty taka gospodyni z prawdziwego zdarzenia jesteś:-)Ja się muszę przyznać,że jeszcze nigdy ciasta nie upiekłam,choć coraz częściej o tym myślę.Jak na razie to nawet brytfanki żadnej nie mam:-DCo do jogurtów to daję deserki z Hipp:owoce i jogurt.

Anrus masła jeszcze nie próbowałam dawać a margarynę to też tak nie codziennie.A po tych jogurcikach ma parę krosteczek,ale żeby go jakoś wysypywało to nie.Jak popatrzę na zdjęcia jak był mały to straszną miał biedaczek buzkę.

anrus - to macie super lekarke oby wiecej takich....

z tymi zabkami to chyba roznie bywa, bo my juz 4 jedyneczki mamy i ida nastepne....

moj urwis od dluzszego juz czasu staje przy meblach, ale od kilku dni zaczal sie puszczac i tak stoii 2-3 sekundy...chyba normalnie niedlugo ruszy w swiat buhahah :-D

Czy wasze pociechy (szczegolne pytanko do mam chlopaczkow) tez tak mala gaworza mowia czy jakkolwiek by to zwal????

Witam dziewczęta:) :-) dopiero dzisiaj znalazłam czas, zeby do Was zawitać...muszę się pochwalić, że Amelka zaczęła wczoraj stawiać kilka kroczków, najpierw trzymał ją tatuś, ja wyciągałam do niej ręcę i poszła..dwa kroki i usiadła na pupie:-D później znowu spróbowała, najważniejsze, że już się nie boi...bo przedtem jak wyciągałam do niej ręcę to od razu lądowała na pupie....oj chyba lada dzień mała ruszy na całego...:szok: to się zacznie...
A TAK WOGÓLE, TO DZISIAJ ODSTAWIŁAM MAŁĄ NA DOBRE OD CYCA...POSZŁO BEZBOLEŚNIE, I BEZ PŁACZU...DAŁAM JEJ RANO KASZKĘ, PÓŹNIEJ KANAPECZKI, OBIADEK, MLECZKO, DESEREK I JESZCZE BEDZIE MLECZKO NA NOCKĘ....:-)
A CO U WAS MAMUSIE KOCHANE? :-) MIŁEGO WIECZORKU ŻYCZĘ:)

Ostatnia edycja:
MARTA mój jeszcze nic nie mówi tylko takie dadada,coś tak pod tata próbuje.Od niedawna zaczął tak więcej gaworzyć ale w porównaniu z innymi dzieciakami w mojej rodzinie to jest cichszy.

Tak sobie czytam jak piszecie o tym,że wasze dzieci już same wstają,przy meblach chodzą,jakieś kroczki samodzielne a mój to tylko za rączki chodzi i jak go postawię przy czymś to się trzyma i stoi,ale żeby sam się podciągał to nie.Czy ja powinnam się tym martwić?Chociasz wiem,że każde dziecko jest inne i ma swoje tempo rozwoju.

A tak pozatym to mój szkrabek już słodko śpi,a ja możę jakiś film obejrzę.

MARTA mój tez tak gada średnio powie tata mama dada i wsio:tak::-)

i mój też wstaję nawet z siedzaka już wstaję sam nietrzymajać się i stoi próbuje chodzić ale jakoś pada.....

no i wyszedł nam ząbek lewa jedynka dolna i mam już sprawce całego zamieszania z temp i marudzeniem bo dzis me dziecko to cały dzień istny anioł jak kiedyś:blink::happy: ale prawa też idzie i może od jutra zaś zacznie sie od nowa jak bedzie sie przebijać:sorry2:

ASIA wiesz ja myślę,że spokojnie u dzieci to jest chwila moment i nagle wstają więc nie masz co sie martwić....

MONIKA no to super,ze małej tak sprawnie idzie lada dzień będzie śmigać:-)

mój juz też śpi i pędzę na film....Dobranoc:-)

reklama
Ada to fajowo ze już wiesz co było Amirkowi , ato jego pierwszy zabek czy wychodzą mu nie książkowo:):-)
Alu ja małej daję ten antybiotyk 2*dziennie po 1,8ml a ty ile dajesz jak 3* , bo ja mam jakis chyba mocniejszy niż ten o którym pisała Ewelina chyba mam 47mg czy jakoś tak
A zCiebie to niezła gospocha ja się odzwyczaiłam od niedzielnych obiadów teściowa zawsze gotuje:-), ja mam na głowie ewentualnie co mąż by zjadła bo ma ograniczone menu i raczej nigdy nie je tego co jest na obiad :wściekła/y:, i mała, a dzisiaj Milenka mało jadła cokolwiek trąciła i wykręcała się więc nie wpychałam ma z czego chudnąć jakby co :-D
Asiu to czas kupić brytfankę i upiec pierwsze ciacho na walentynki mężusiowi :-D, ja tez upiekłam dzisiaj bo jutro przyjeżdza na kilka dnie moja psiapsiółka ze studiów to coby nie z chudła bedzie Pysznotka :-)
Ewelina a ty jakie dawki dawałaś małemu tego antybiotyku?
Rybusia ja się chyba zainteresuję tą pracą zgłoszę się niebawem o jakąś informacje :)

Do góry