A
ada04
Gość
AGUŚ dałam danonka ostatnio ale nie dla niego to to jeszcze więc czekam nie ma co......a maseł itp nie daję bo wszędzie jest mleko.....więc nie daję nic.....wstrzymam się....na razie wprwadzam na stałe gluten bo nie zrobiłam tego w 5 miesiącu więc chce etraz bo 10 wiec czas i daję codziennie łyżke kaszy mannej do obiadu w sumie dostał raz dziś drugi więc zobaczymy jak to bedzie....choć wiem,że nie raz w parze idzie nietolerancja mleka i glutenu ale zobaczymy....a nóż będzie dobrze....
ASIA pączus z rana od razu humorek lepszy:-)powiem ci,że ja mojego też co rusz przykrywam ten sie odkrywa a może byc tak,ze mu zimno jest a spróbuj ubrac cieplej bo u nas śpiworek od małego nie przeszedł
P.AGA to czekamy na następne zabki pewnie znowu poczekamychyba,że nas zaskoczą:-)
ASIA pączus z rana od razu humorek lepszy:-)powiem ci,że ja mojego też co rusz przykrywam ten sie odkrywa a może byc tak,ze mu zimno jest a spróbuj ubrac cieplej bo u nas śpiworek od małego nie przeszedł
P.AGA to czekamy na następne zabki pewnie znowu poczekamychyba,że nas zaskoczą:-)