Witam dziewczęta byłam z małą dzisiaj u lekarza, bo nadal gorączkowała, oczywiście dostała antybiotyk na tydzień, jakiś syrop prawoślazowy, witaminę C i krem pod nosek (majerankowy)...może jej trochę przejdzie jak pobierze trochę lekarstwa...jak narazie najbardziej męczący jest katar, wodnisty, ciągle jej leci z noska...kropli nie daje sobie zaaplikować do noska, normalnie wyrywa się tak jakbym krzeywdę wielką jej robiła...dlatego lekarka kazała smarowac jej tym kremem i podawać clemastinum i wapno oczywiście...w nocy było ok, mała spała spokojnie:-) i ja też gdyby tylko jeszcze nie była taka marudna, biedactwo moje...odezwę się później, bo znowu płacze...obiecuje, że wtedy poczytam co napisałyście i odpisze pa
reklama
RYBUSIA
Zaangażowana w BB
czesc kochane własni mam chwilke i zajrzalam
u nas oki czytałam że piszecie o spaniu maluch ów ja to kubika na poczatku usypiałam w wózku potem na rekach i przełomem była książka uśnij wreszcie polecam ja wszystkim teraz mały od 4 miesiecy spi sam u siebie w wyrku ja go kłade w łózeczku wychodze a on lula no chyba ze sa nagłe sytuacje no to biore go do nas no ale ostatnio to go wziełam i nie chciał usnąć i mąż w nerwach go spowrotem odłożey do niego i zaraz usnął
mały ciągle je melona aż uszy mu się trzesą daje mu też kakao takie dla dzieci zwykłe narazie nie ma żadnych objawów to dostaje (podaje juz 1.5 tygodnia)
a tak to nic ciekawego gadek pracuje a ja jak zwykle w domku ...
wczoraj kuba jadł pulpety uwielbia je
dostaje tez czasem parówki ale nie za częśto
a mamay wasze dzieci też was gryzą ? bo jak kubica dzisiaj mnie ugryzł to gwiazdy mi się pokazały
a i wiecie co małemu idą kolejne ząbki bo ostatnie 2 nocki to tragedia i ma spuchnięte dziąsełka
u nas oki czytałam że piszecie o spaniu maluch ów ja to kubika na poczatku usypiałam w wózku potem na rekach i przełomem była książka uśnij wreszcie polecam ja wszystkim teraz mały od 4 miesiecy spi sam u siebie w wyrku ja go kłade w łózeczku wychodze a on lula no chyba ze sa nagłe sytuacje no to biore go do nas no ale ostatnio to go wziełam i nie chciał usnąć i mąż w nerwach go spowrotem odłożey do niego i zaraz usnął
mały ciągle je melona aż uszy mu się trzesą daje mu też kakao takie dla dzieci zwykłe narazie nie ma żadnych objawów to dostaje (podaje juz 1.5 tygodnia)
a tak to nic ciekawego gadek pracuje a ja jak zwykle w domku ...
wczoraj kuba jadł pulpety uwielbia je
dostaje tez czasem parówki ale nie za częśto
a mamay wasze dzieci też was gryzą ? bo jak kubica dzisiaj mnie ugryzł to gwiazdy mi się pokazały
a i wiecie co małemu idą kolejne ząbki bo ostatnie 2 nocki to tragedia i ma spuchnięte dziąsełka
Anekha
Kwietniowa Mama 02 i 08'
monia
zdrówka dla córci:-)
a przy nosku to chyba żadne dziecko nie lubi jak mu robić..nasza córcia tez sie drze jak opażona i wyrywa przy kroplach czy czyszczeniu nosa..to taka normalna reakcja,nie znam dziecka które by było spokojne przy tym zabiegu
zdrówka dla córci:-)
a przy nosku to chyba żadne dziecko nie lubi jak mu robić..nasza córcia tez sie drze jak opażona i wyrywa przy kroplach czy czyszczeniu nosa..to taka normalna reakcja,nie znam dziecka które by było spokojne przy tym zabiegu
Anekha
Kwietniowa Mama 02 i 08'
hej hej
a co tu tak ucichło?
popadłyscie wszystkie w depresje od tej pogody czy jak
hehe
tu śnieg pada...a potem sie roztopi i będzie szaro i błotnisto
Nocka u nas w miarę spokojna
Młody zażył antybiotyk i zaczął działaś..oby przez ferie już sie wychorował na dobre..bo ja już mam dosyć psychicznie choróbsk.
Porobiłam malej trochę zdjeć: Picasa Web Albums - Szklista - 9~ty miesiac ...
Miłego dnia wszystkim!!!!:-)
a co tu tak ucichło?
popadłyscie wszystkie w depresje od tej pogody czy jak
hehe
tu śnieg pada...a potem sie roztopi i będzie szaro i błotnisto
Nocka u nas w miarę spokojna
Młody zażył antybiotyk i zaczął działaś..oby przez ferie już sie wychorował na dobre..bo ja już mam dosyć psychicznie choróbsk.
Porobiłam malej trochę zdjeć: Picasa Web Albums - Szklista - 9~ty miesiac ...
Miłego dnia wszystkim!!!!:-)
Witam wszystkie mamusie :-)u nas nocka dzisiaj w porządku, mała tylko raz się przebudziła...chyba leki już zaczęły działać, bo mała w lepszym nastroju...ale teraz z kolei ja nie czuje się najlepiej, gardło mnie boli, głowa ...och chyba szkraz mnie zaraził MAM PYTANKO, CZY WYCHODZICIE Z DZIEĆMI NA SPACER, JAK SĄ CHORE? BO JA MUSZĘ ZAŁATWIĆ KILKA SPRAW NA MIEŚCIE, I MUSZĘ WYJŚĆ AL.E NIE WIEM, CZY TO DOBRZE DLA MAŁEJ, ŻEBY WYCHODZIŁA NA DWÓR? CO O TYM SADZICIE? CHOCIAZ POGODA DZISIAJ DOPISUJE...MIŁEGO DZIONKA
cześć laseczki
u nas nocka ok
moje ucho wyschło i już nie boli
za to dzionki są tak fatalne że kręgosłup mi pada :-(
mały cały czas marudzi i tylko wystawia łapki i woła mama mama
nie ma innego słowa tylko to :-(
czy wasze dzieci teraz też przechodzą taki kryzys i tylko mama się liczy
nie wiem jak to długo będzie jeszcze trwało ale długo nie pociągnę
bo cały czas go targam ze sobą jak nie na rękach to chodzimy
a moje kręgi już są w szczępach
Monia co do twojego wyjścia to jeśli mała nie ma temperatury to raczej możesz z nią wyjść
Aga masz rację taka tu cisza bo naprawdę można popaść w depresję od tej pogody
u mnie się już zaczyna brrrrrrrrr jak ja nie cierpię takiej nijakiej pogody
p.aga widzę że nie popełniamy tych samych błędów co z pierwszym dzieckiem
ja jak Kapi był mały to też go brałam do naszego wyrka
i tak potem do 2 lat potrafił nam w nocy robić niespodzianki
teraz już tego nie chcę
tym bardziej że nie długo nawa dzidzia
i ta zajmie w naszym wyrku miejsce na nocne karmienia
więc mało miejsca by było
a wracając do smoczków w łóżeczku
ja sie naoglądała i naczytałam programów żeby tego nie robić
bo jeśli dziecko położy buźkę na sylikon od dyda to po 1 godz może zrobić sobie taką odleżynę że się w głowie sie mieści
dlatego ja od noworodka pilnuję żeby jak wypluje od razu go wyciągać
zdrówka dla wszystkich potrzebujących i zdrowych (na zapas )
pozdrawiam wszystkie mamy i bąbelki
luknę do was później albo jutro :-)
u nas nocka ok
moje ucho wyschło i już nie boli
za to dzionki są tak fatalne że kręgosłup mi pada :-(
mały cały czas marudzi i tylko wystawia łapki i woła mama mama
nie ma innego słowa tylko to :-(
czy wasze dzieci teraz też przechodzą taki kryzys i tylko mama się liczy
nie wiem jak to długo będzie jeszcze trwało ale długo nie pociągnę
bo cały czas go targam ze sobą jak nie na rękach to chodzimy
a moje kręgi już są w szczępach
Monia co do twojego wyjścia to jeśli mała nie ma temperatury to raczej możesz z nią wyjść
Aga masz rację taka tu cisza bo naprawdę można popaść w depresję od tej pogody
u mnie się już zaczyna brrrrrrrrr jak ja nie cierpię takiej nijakiej pogody
p.aga widzę że nie popełniamy tych samych błędów co z pierwszym dzieckiem
ja jak Kapi był mały to też go brałam do naszego wyrka
i tak potem do 2 lat potrafił nam w nocy robić niespodzianki
teraz już tego nie chcę
tym bardziej że nie długo nawa dzidzia
i ta zajmie w naszym wyrku miejsce na nocne karmienia
więc mało miejsca by było
a wracając do smoczków w łóżeczku
ja sie naoglądała i naczytałam programów żeby tego nie robić
bo jeśli dziecko położy buźkę na sylikon od dyda to po 1 godz może zrobić sobie taką odleżynę że się w głowie sie mieści
dlatego ja od noworodka pilnuję żeby jak wypluje od razu go wyciągać
zdrówka dla wszystkich potrzebujących i zdrowych (na zapas )
pozdrawiam wszystkie mamy i bąbelki
luknę do was później albo jutro :-)
A
ada04
Gość
Dzień dobry!!!
Monika jak już musisz z nią wyjść to wyjdź ale na chwile bo wiesz latasz np po urzędach czy sklepach a ona podziębiona i zmiana temp może wywołać nawrót choroby wiec lepiej uważać.....
AGUŚ a jak Adi się czuję....u mnie też śnieg i cudowna ciapa....humor od razu lepszy jak spojrzę przez okno
RUDA mój tak samo ostatnio drze sie i non stop do mnie ja już mam czasami ochote go wystawić na chwile na balkon
ale nocka u nas super oby tak zostało:-)
Monika jak już musisz z nią wyjść to wyjdź ale na chwile bo wiesz latasz np po urzędach czy sklepach a ona podziębiona i zmiana temp może wywołać nawrót choroby wiec lepiej uważać.....
AGUŚ a jak Adi się czuję....u mnie też śnieg i cudowna ciapa....humor od razu lepszy jak spojrzę przez okno
RUDA mój tak samo ostatnio drze sie i non stop do mnie ja już mam czasami ochote go wystawić na chwile na balkon
ale nocka u nas super oby tak zostało:-)
Anekha
Kwietniowa Mama 02 i 08'
Ada
młody właśnie mi dostał biegunki od antybiotyku( mimo ze bierze osłonowe)
ale dałam mu smecte i poki co jest troche lepiej
Ruda
biedna nie dość że Cię będzie bolał kręgosłup od samej ciąży to jeszcze od mlodego...bidulka...
ale twarda babka jesteś to dasz radę:-)
a mała też non stop ręce i wrzaski,własnie mi dała popis w biedronce...hehe ludzie sie patrzyli na mnie jak na wyrodną matkę..hehehe bo jak to tak dziecko się drze w wózku(pewnie wielce skrzywdzone)..hahah
młody właśnie mi dostał biegunki od antybiotyku( mimo ze bierze osłonowe)
ale dałam mu smecte i poki co jest troche lepiej
Ruda
biedna nie dość że Cię będzie bolał kręgosłup od samej ciąży to jeszcze od mlodego...bidulka...
ale twarda babka jesteś to dasz radę:-)
a mała też non stop ręce i wrzaski,własnie mi dała popis w biedronce...hehe ludzie sie patrzyli na mnie jak na wyrodną matkę..hehehe bo jak to tak dziecko się drze w wózku(pewnie wielce skrzywdzone)..hahah
Ostatnia edycja:
reklama
dorothee83
Mama Ani i Paulinki
Witam. Moje dziewczynki urodziły się 29 kwietnia 2008 mają na imię Anna i Paulina.