reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

Lady
zimy tez mam dosyc,posiedzialabym juz nad jeziorkiem z dziecmi...ja poki co jezdze zimowym wozkiem bo tu blota i sniegu to tymi duzymi kolami mi latwiej...
ale jest taki ciezki:baffled:
a krzesłka jak nie uzywasz to mi mozesz odstapic za symboliczna złot.owke:-D:rofl2::-D

reklama
Wiecie mam delemat z tymi wozkami przesledzilam cale allegro i powie Wam ze nie wiem juz co wybrac nie chce kolejnego bobla ale srdoki mam tylko do 500 zł maks.....

Aga ten chicco bialy supoer tylko nie ma innych kolorkow ja bym woilalal cos ciemniejszego cholera...

wiec mam do wyboru takie doiradzcie ktory wybrac???plisss ja ja jak zawsze dupa jesli mam wybierac cos hahahahahaahhaahahahaah wiecznie nie zdecydowana hahahahahaha wiec licze po cichaczu na was :)

wózek numer 1 :):-)

SPACERÓWKA GRAPI SHOPPER_CENA HURT_HIT 2008 (530075385) - Aukcje internetowe Allegro

wózek numer 2. :-)
WALKER 2008 - spacer Baby Design +folia+okrycie (532458751) - Aukcje internetowe Allegro

wózek numer 3.:-)
WÓZEK SPACERÓWKA F-1 EURO BABY OKRYCIE FOLIA (533646937) - Aukcje internetowe Allegro

wózek numer 4.:-)
LEKKI alu. 4kg wózek SLAPI - 4 kolory + Gratisy ! (538896904) - Aukcje internetowe Allegro

wózek numer 5.:-)
WÓZEK SPACEROWY SPACERÓWKA WALKER BABY DESIGN !! (531138306) - Aukcje internetowe Allegro

wózek numer 6.:-)
ULTRALEKKIE MINI BABY DREAMS -NOWY MODEL !!!!!!!! (538281439) - Aukcje internetowe Allegro

i jak ktory?????? wogole podobaja sie wam?:happy:

Agus nie ma sprawy ale ja dam Sebuli sznse nauki jedzenia do roczku potem moge ci dac te krzeselko hahahahahahaahah za freeeeee :)a zdjecia porbic musze bo szczerze mowiac przez te choroby ani jedengo nie trzasnelam ...uciekl mi jakis miesiac .....

Ostatnia edycja:
Lady
ja bym wybrała 1 lub 4ty(bo lekki :-D) a tak w zasadzie to mi sięwszystkie poza 2gim podobają..ten 2gi coś mi wygląda troche jak te nasze:-p
hehehe no to czekam na krzesełko :rofl2:

Witam wszystkie !
Co do wózka to ja mam spacerówkę firmy DELTIM FROG-jak dla mnie bardzo fajna ,lekka ,ma pokrowiec ,budę ,która po rozłożeniu zakrywa całość,skrętne przednie koła ,ja sobie ją chwalę i używam teraz zimą też.
Co do krzesełka to mam z Fisher Price ,tylko nie stojące ale takie doczepiane do krzesła ,z panelem zabawowym ,niedrogie bo płaciłam 130 ,a zaletą jest to ,że panel ma trzy pozycje i jak sie zapnie to żadne dziecko nie wyjdzie ,ja stawiam je na podłodze ,zapinam brzdąca i karmię.
Pogoda nie za specjalna ale trzeba ruszyć sie przewietrzyć ,bo zagnuśnieje.Wiosna !też nie mogę się doczekać ,już zamówiłam rośliny do ogrodu ,mimo ,że wysyłka od marca,ale mnie już marzy się praca w ogrodzie!:-)
Pozdrowionka i miłego dnia1

cześć laseczki

ostatnio nie zaglądałam bo mały jest tak koszmarnie marudny przez te zeby że nie mogę go na chwilkę nawet zostawić bo od razu ryczy w niebo - głosy
przez to ciągłe zajmowanie się nim ja też jestem zmęczona i nie mam ochoty na nic
o 22 padam jak kawka
a mały kładzie się 0 21.30
a starszy właśnie 22
więc ja jeszcze z godzinkę posiedzę i odpocznę i spać
mam nadzieję że za chwilę mu przejdą te zęby
bo jak nie to chyba go komuś wypożyczę :-D
ostatnio musiałam iść do lekarza i małego zostawiłam na godz u siostry
ta prawie sobie z nim nie poradziła bo cały czas wył........
no i prysnął czar o złotym dziecku
Natan zaczyna mieć straszne fochy
złości się na każdym kroku jak mu coś się nie udaje
wrrrrrrr mały potworek mi rośnie
chyba że naprawdę te zębole tak na niego działają
aaaa czy jakieś bobo już chodzi ???
bo Natiemu zostało 10 dni żeby dorównać starszemu bratu hehehe
nie uda mu się
Kapi zasuwał jak miał 10 miesięcy
równo w swoje 10 urodzinki ;-) zaczął chodzić
a Nati jak będzie miał roczek i zacznie chodzić to będzie sukces :-D
bo on nadal taki grubaśny że nie może utrzymać tej tuszy hehe
pisałyście o smoku że dzieci same znajdują
Nati też nie ma z tym problemu :tak:
tylko ja się staram chować i w dzień i w nocy bo Kapi w jego wieku już nie korzystał ze smoka :tak:
jeśli chodzi o spacerówki to ja jestem zadowolona ze swojej bo jest lekka dziecko w niej ładnie siedzi (w dwie strony może ) ładnie osłania od wiatru deszcu i słańca
tani i bardzo łątwo się składa i zajmuje bardzo mało miejsca w samochodzie
V3 CONECO 2008 2FOLIE+KOCYK+TORBA DO WÓZKA MAKED (536250697) - Aukcje internetowe Allegro
Coneco V3 wózek+Fotel +Pościel+Torba+Folia+Wys 0 (533772098) - Aukcje internetowe Allegro

ok lecę bo się mały terrorysta obudził
całuję wszystkie bąbeli :tak::-)

Witam:)
U nas nocka dzisiaj nieciekawa, mała się rozchorowała, najpierw obudziła się około 23.00 i ostro płakała, nie moggłam jej uspokoić aż w końcu padła mi na ręku wtulona...ale za jakiś czas znowu pobudka, była rozpalona, gorąca główka i ręce jak ogień...dałam jej panadola i jakoś zasnęła,,,ale cała noc była niespokojna:-( teraz gorączki już nie ma, ale leci jej z noska i kaszel ją męczy...nie wiem, czy iść do lekarza, czy poczekać? A JAK TO JEST U WAS, OD RAZU IDZIECIE Z MARNYMI DO LEKARZA, JA PODAŁAM JEJ WAPNO I MUCOSOLVAN, CHCĘ JESZCZE WYSKOCZYĆ DO APTEKI PO JAKIŚ SPECYFIK DO NOSKA, CO POLECACIE?

wode morska-kilka razy dziennie i nasivin soft 3xpo 1kropelce(przez 3 dni)lub przez 5 dni ale wtedy po 2 dobie zmniejsza sie dawkowanike do 2 razy na dobe itd

Anekha
Dzięki za pomoc, właśnie też czytałam o tych kroplach, zaraz zmykam do apteki, żeby zakupić..wode morską też używam, ale wydaje mi się, ze to nie pomaga:(:-(

czesc kochane wpadam na sekunde musze sie pochwalić ze kuba dzisiaj kończy 9 miesięcy ale tan czas leci własnie się bawi butelka po napoju zaczyna chodzic bokiem i za jedną rączkę a przy chodziku pchaczu radzi sobie coraz lepiej ...
przepraszam ze nie czytam was ale obiecuje ze wieczorkiem przysiąde i poodpisuje wam buska kochane mamy :-)

reklama
Dzień dobry!!!

ALUNIA ja mam taką spaceówkę
Baby Design SPRINT+okrycie+folia MODEL 2008 e-Kids (534745520) - Aukcje internetowe Allegro
i powiem ci że jestem zadowolona bardzo pośniegu też mi sie jeździ ok nie super ale ok daje radę....jedno co tylko że ja nie mam przekładanej rączki a są....to jedyny minus...reszta mi gra.....

MONIKA zdrówka dla małej...niech szybko wraca do siebie teraz ta grypa panuję....

RUDA mój też tak jak tlyko wyjdę z pokoju t wyję zaraz i gada mam mam mam mam mam mam:nerd::baffled: zwariować idzie ale taki okres przejdzie mu....a dla Ciebie dużo sił.....

AGUŚ co do krzesełka nie znam nikogo ale może na allegro uzywane....ja mam takie plastikowe i muszą swojego też związywać bo wyjdzie nie ma szans nawet pasy są musi być silno zaciśnięte bo wylezie cholera a jak znowóż zacisne silno to mu niewygodnie:sorry2:

RYBUSIA gratki za koejny miesiaczek Kubicy...jeszcze trochę i będzie ci śmigał po domku....

P.AGA mi się marzy ogródek bo o domu z ogródkiem nie wspomnę i bymse grzebała sadziła super....relaksik....

u nas ok ta noc super.,...żeby wszytskie były takie mały se radzi coraz lepiej z chodzeniem próbuję pada probuje pada i tak w kółko....

Do góry