reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

P.AGA hihi mój nadal bęzzębny ale ściska dziąsłami:laugh2::-D mocno....idą mu dolne jedynki ale kiedy wyjdą:nerd: trza czekać....ja też uwielbiam wieczory spokój cisza...:-):happy:

no dobra poczytałam i idę spać...bo się oczęta kleją...

:-)DOBRANOC:-)

reklama
hej :-)
mała dziś ładnie spała, nawet niemal do rana w łóżeczku:-Dhahaah...ciekawe czy już tak bedzie spała...
dzieci bez zmian, leczą się.. małej mniej już dokucza katarek...
ale mi dokucza za nas obie:-pno ale co zrobić, muszę jakoś to przetrzymać:baffled:

aga p
hehe...czy fasolka?jak będzie to będzie..świat się nie zawali,choć ciut mnei przeraża mysl o 3ce urwisów na takim małym metrażu jaki mamy w naszym M.. ale jak już będzie to sie trzeba będzie dostosować...gorzej ludzie żyją:-p póki co okresu nie widać...jutro zrobię test w razie czego i po niepewności....
niecierpie takich długich cykli....34 dzień dziś...grrr:wściekła/y:

Ada
bezzębne usmiechy są takei urocze....
moja zaraz jak "królik"będzie 2 z dołu 2 z góry...tyklo niech te górne urosna troszkę jeszcze:-D
ale moja znajoma ma 16m-go syna i ma tylko jednego ząbka i też dobrze :-D różnie dzieci ząbkują..
hehe lubisz wieczorki..chyba każda mama lubi... ;-) a pomyśl jak je muszą lubić takie mamy 5ki czy 6tki dzieci...hahaha ;-)

Miłej niedzieli wszystkim życzę,zmykam poleżeć jeszcze poki mała sobie ucieła drzemkę:-)

a tu pare nowych foci córci:
http://picasaweb.google.com/szklista

Czesc Laseczki

Troszke podczytałam na przyspieszaczu bo z czasem musze sie wwolnym liczyc a ostatnio go bardzo malo.....

Zdrowka jak to ktoras napisal kiedys dla potrzebujacych!!!!!

Jak tam Wasze fasolki i te starsze i najstarsze niunie?????

U Nas chyba lepiej ale jeszcze nie jest dobrze ja przeszlamgrype i zapalenie ostre gardla ze bez antybiotykow sie nieobeszlo i do dzis chyrlam szczekam i mnie meczy kaszel strasznie ikatar.....

Dzieci obydwoje wysoko goraczkowaly sebekl mial nawe ponad 40 stopni to wezwalalam lekarke w niedziele do domu i obydwoje zapalenie gardla...i antybiotyki.... kolejne po 14 dniach
:/ plakac sie chcebieden te dzieci.... na samych antybiotykach leca............

mozna powiedziec ze jutro biora ostatni raz dawke a dalej kaszla brzydko jeden i drugi.. i woda leje ciagle im sie z nosa inhalacje na soli i berodualu czy cos takiego i nic im to nie daje...... masakra.....

sebek troszke wymiotuje ale daje rade mame mialam do czwartku od niedzieli u sibie takze bardzo mi pomogla mnie az 6 dni meczyla wysoka temperatura..... mowie wam co za wirusy........

takze wybaczcie moja nieobecnosc.... nadrobie jak tylko sie pozbieram...

sebek marudny od spania do spania ciagle jeczy i marudzi.........takze do ubikacji tez chgoc\dzi ze mna i sie w locie kuzwa nawet zalatwiam.........

co tam u was???? caluje mocno!!!

CZESC MOJE KOCHANE

NIE ZAGLĄDAŁAM WCZORAJ WYBACZCIE MI ALE PRZECZYTAŁAM TYLKO WYRYWKOWO
MIAŁAM IŚĆ DZISIAJ NA TO SPOTKANIE KLASOWE ALE WCZORAJ POJECHALIŚMY DO ZNAJOMYCH I ZOSTALIŚMY Z MAŁYM NA NOC OJ WIECIE CO SIĘ DZIAŁO IMPREZKA JAKICH MAŁO KUBA BYŁ GRZECZNY ŁADNIE POSZEDŁ LULU A MY RODZICE :-):-):-)
DZISIAJ CZUJE SIĘ STRASZNIE :sorry2::sorry2: WODY DAJCIE WODY :-D:-D
I ZE WZGLĘDU NA SAMOPOCZUCIE NIE POSZŁAM NAPRAWDE NIE MAM SIŁY . A TAK TO OKI JESTEM DUMNA Z NASZEGO SYNA BYŁ TAKI GRZECZNY SPAŁ CAŁĄ NOC TO JUŻ DUZI CHŁOPCZYK :happy:
DOBRA LECE BO NIE MAM WENY DO PISANIA IDE SIĘ NAPIĆ ....
COLI OCZYWISCIE :-D

Witam moje panie:) troszkę zaniedbałam was ostatnio, ale tak jak każda z was, ciągle mam coś na głowie:baffled: wczoraj spędziałam dzionek u rodziców, dzisiaj na zakupach, bo jutro wybieramy się na 50te urodziny wujka, do restaturacji, trzeba było prezent kupić, kwiatki i oczywiście wdzianka dla nas i dla marnej, kupiłam jej prześliczną sukienkę, zielona w komplecie z torebeczką, po prostu cudna...zamieszczę fotkę po imprezce, zobaczycie moją lalę;):-)

RYBUSIA
To dałaś czadu, to fajnie, że się ubawiliście, ale nie żałujesz, że ominęło cię spotkanie klasowe, fajna rzecz takie spotkania...po ilu latach? mi też często brakuje takich imprez z dawką alkoholu, relaks, i wogóle ale ze względu na to, że jeszcze karmię dwa razy w ciągu dnia, nasze imprezy kończą się lampką wina, niestety:-( ale kiedyś to nadrobię:rofl2:

LADY LAJLA
to fatalnie, że dzieci tak ci się pochorowały, nie ma nic gorszego, niż patrzeć na biedne, umęczone chorobą dziecko, któremu za bardzo nie można pomóc, oprócz faszerowania lekami...moja jak narazie zdrowa, ostatni raz była chora jakieś 1,5miesiąca temu, miała zapalenie oskrzeli, zaraziła się od tatusia:( miejmy nadzieję, że narazie choróbska się od niej odwróciły, tego samego życzę twoim pociechom, zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka:):-)

hej kochane:-)
jak tam samopoczucia?:happy:
ja zrobiłam teścik z rana i...negatywny..a juz sie zaczelam przyzwyczajac do mysli o fasolce:-pwidasc przez to diabelne przeziebienie mi sie opoznia:wściekła/y:

Lady
zdrowiec mi tam...!!!my tez chorujemy:baffled:dzieci juz lepiej,ja niestety nie bardzo...vhyba sie wepcham do dr jutro:-p

Rybusia
piszesz o spotkaniach klasowych...hehe ja swoje po 5 latach od zakończenia szkoły wspominam bardzo super...za 2 lata minie juz 10 lat i pewnie będize nastepne spotkanie...bo tak sięumawialiśmy..ale ja już nie pojadę bo mi za daleko i mam wiecej obowiazków niż wcześniej...jedno dziecko wiecej a roboty jak przy całej armi czasem:-D

Ruda
Iwonka
Lucy
i która tam jeszcze z fasolką....:confused: jak Wasze samopoczucia i plany na najbliższy czas?:-)troszku Wam zazdroszczę fasoleczki...hehe niby nie czas jeszce u mnie na fasolke...ale jak teraz tak sobie myslałam że mogłam"wpaść"hehe to tak nawet mnie to ucieszyło..ale co tam..co ma być to będzie:-p

Ada
jak tam synek i jedzonko?
moja od kilku dni zjada marchewkę z jabłkiem i przemogła się do soczku marchwiowo jabłkowego też...lepsze to niż nic...mam nadzieje że niedługo przyjdzie czas i na resztę :rofl2:

Miłej niedzieli..:happy::happy::happy:
ja zaraz wyskocze do apteki po coś konkretnego na przeziębienie bo nie mogę normalnie funkcjonowac..od 3 dni nie sprzątalam itp..i urosła mi góra wszystkiego...a jak tak sie nie robi na bieżąco to potem jeszcze gorzej się jest zabrać za wszystko...:-pale ze mnie leń:-D

czesc kochane

U nas nocka badrzo dobrze prawie jak nigdy tylko jedna pobudka i to na wsadzenie dydka (smoczka) :-D

Dzisiaj pogoda super ciepło słonko świeci i zaraz idziemy na spacerek ...

Co do spotkania klasowego to żeczywiście mnie ominęło no ale ja z większością utrzymuje kontakt przez skaypa , naszą klase , gg i czesto sobie gadamy no cóż bedzie napewno następne spotkanie ;-)

moncia 23 ja mam dopiero 22 lata to nie tak dawno była podstawówka hehehehe:-D

k.gif
u.gif
b.gif
i.gif
c.gif
z.gif
e.gif
k.gif

czesc dziewczyny.....

Agnes zdrowka i dla Was.........!!!!! U NAS LEPIEJ CHOC KASZEL SIE UTRZYMUJE I KATAR.....

rYBUSIA JA TAM NIE MAMA CZASU NAWET NA TAKIE KLASOWE SPOTKANIA.:/

CO U RESZTY DZIEWCZYN???

Witam laseczki:) znowu pusto coś się tu zrobiło...my wczoraj byliśmy na tej imprezie, 50tka wujka w restauracji...było całkiem, całkiem..mała była grzeczna, wszyscy byli nią zauroczeni, szczególnie jej strojem i spineczką we włosach;) ale jednak to prawda, że z dziećmi za bardzo imprezy się nie użyje, ona na miejscu nie wysiedzi, lubi albo raczkować albo żeby ja prowadzać, raczkować jej nie pozwoliła, no bo po zimnych płytkach, wszyscy chodzili tam w butach, brudno...więc trzeba było ją prowadzać, na zmianę z tatusiem, rodzinka też chciała pomóc ale Amelka ostatnio boi się osób które rzadko widzi, to znaczy jest ok ale na odległość, jak chca ja wziąc na ręcę to od razu w płacz i wtula sie we mnie, WASZE DZIECIACZKI TEŻ TAK MAJĄ? na szczęście, w końcu sięzmęczyła, zasnęła i godzinka spokoju była;) dzisiaj nocka też była ok, raz się przebudziła, a teraz po nocy obudziła się po 8.00...:-)

RYBUSIA
To młódka jesteś;) ja rokk starsza, a właściwie to dwa, bo w kwietniu kończę 24:)

Ostatnia edycja:
reklama
WITAM się z rana....

AGUŚ zdrówka dla WAs mój je ma swe 3 ulubione śłoiki i wpiernicza je na zmiane deser też je i soczki piję też:tak:;-):-) więc jest git a potem wskoczy na ansze papu i bedzie gutes...myślę....

MONIKA to fajnie,że mała tak super śpi oby tak było zawsze:tak::-) mój też wstaję o 8 zawsze:happy:mój na początku nie ufny ale po jakimś czasie pójdzie tylko jak mu sie znudzi wraca z rykiem do mnie:-)

RYBUSIA ja dziś nad rane musiałam dać 3 razy dydka:-D:blink:

ALUNIA kisses:-):happy::rofl2:i zdrówka dla chłopaków:-):tak:

reszte pozdrawiam:happy:

Do góry