Anekha dziekuje Ci , jakoś tak optymistycznie podeszłaś do tematu , ze tak mi się raźniej zrobiło i mam dalszą wolę i siłe by walczyc z ta paskudną chorobą.
Jutro wizyta u lekarza by zbadać czy na oskrzelach już nic nie słychać, mam nadziję że będzie dobrze
I jeszcze jedno czy może Ala przy ospie miec powiększone węzły chłonne ? Jeśli tak to czy one znajdują się z tyłu na szyi zaraz pod włosami ? Zrobiła się tam jej mała gulka taka jak groszek i w zasadzie zaczynam się martwic że to może być cos powazniejszego i będzie trzeba to usunąć.
Dziękuje kochane za bardzo miłe przywitanie, już czuje się jak w domu
)
Gratuluje nowych fasolinek, ja bym chyba nie dała rady z roku na rok tak sobie pozwolić na takie szaleństwo, ale oczywiście jestem pełna podziwu dla Was kochane
Jeszcze raz Gratulacje
))
Moja Ala tez zaczyna stawac sama na nogach a potem łuppp na pupę, widac ze jej się to podoba bo wciąz to powtarza, no i jeszcze robi taki mostek przodem, czyli staje na nogach wyprostowanych a czołem dotyka podłogi, oczywiście lubi zabawę w chowanego, albo nakłada sobie serwetkę na glowę i tak łazi na czworakach rozbijając się o ściany i ma z tego kupę śmiechu a ja normalnie az płaczę ze śmiechu uważając by nie walnęła mocno
Message - Galeria zdjęć Parenting.pl
Zapraszam do galerii tam w większośc postępy Ali no i poznacie nas bliżej, mnie moje córeczki Natalkę i Ale i nawet przewija się tam mój małżonek
)
Pozdrawiam życząc milej nocy