Jestem padnięta po całym dniu ganiania za małym po domu ,to straszne ale teraz bardziej boję się ,że coś sobie zrobi niż przy pierwszym synu! a moje stare kości nie dają rady ,wieczorem jak w końcu zaśnie nie mam siły nawet obejrzeć filmu ,zasypiam w locie !!o innych rzeczach nawet nie myślę.Ja mam też możliwość wyrwania się na chwilkę raz w tygodniu ,też do pracy ale to i tak mało ,do tej pory od bez mała 10 lat czas wolny i relaks nie stanowił problemu a teraz dziękuję pod niebiosa jak uda mi się odpocząć 10 min i wypić kawę -totalna rewolucja.
Moncia -mój mały też klocuszek 10 kg.żywej wagi i prawie 80 cm wzrostu ,ale dziewczynki z reguły są drobniejsze .
Aga -masz rację facet u mamusi do śmierci ,dlatego chciałam dziewczynkę ,ale nie skorzystam z kolejnej próby! wystarczy ,że popatrzę na zdjęcia Twojej Niuni może wnuczkę będę mieć z kręconymi włoskami ha ha!
Ruda -młoda kobieta jesteś 30 lat -dzidzia na pewno zdrowa ,ja wczoraj skończyłam 39!
Idę lulu bo padam ,dobrej nocki !
Moncia -mój mały też klocuszek 10 kg.żywej wagi i prawie 80 cm wzrostu ,ale dziewczynki z reguły są drobniejsze .
Aga -masz rację facet u mamusi do śmierci ,dlatego chciałam dziewczynkę ,ale nie skorzystam z kolejnej próby! wystarczy ,że popatrzę na zdjęcia Twojej Niuni może wnuczkę będę mieć z kręconymi włoskami ha ha!
Ruda -młoda kobieta jesteś 30 lat -dzidzia na pewno zdrowa ,ja wczoraj skończyłam 39!
Idę lulu bo padam ,dobrej nocki !