reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki 2008

Ada
no na piątek zapisałam jedno i drugie moje dziecię do dr...bedą już wyniki Adriana...Nitkę przez ten czas poobserwuję itp...
kurcze tylko w przedszkolu u mlodego zaczela panowac grypa żołądkowa.....:szok:obawiam się ze znowu coś przywlecze bo od niego z grupy dziś już 12 dzieci zmogło..a pewnie wiecej będzie:baffled::baffled::baffled:

umuzykalniasz mówsz synka od małego..organki te sprawy;-)dobrze może wyrosnie geniusz muzyczny z niego:-)

mała się chichra na głos,wali łańcuszkiem od smoczka w misia i krzyczy "ma....mam..ma" hehe ale fajnie:-D

Ostatnia edycja:
reklama
tak AGUS wychowam drugiego Chopina i będzie śpiewał i komponował serenady dla mamusi:-D:-D:-D

właśnie wróciłam ze spacerku i se klapłam:sorry:

no co chcesz Chopinowski zawód..niedoceniany ale piękny:-pniech gra i spiewa dla mamusi a co:-D
moja przysnela to też sobie siedzę:-Da robota czeka:-p
jak z gruszkami u Was?nie uczula?bo u nas pierwsze próby był takie sobie...zastanwaim się czy próbować znowu....:confused:

u nas gruszki bez problemu :tak:
tylko dałam mu ostatnio sok z ananasa ale jeszcze nie może bo mu się troszkę pultaski zaczerwieniły
ale jak smakowało :-D:tak:

mój mały też lubi grające zabawki
typu bębenki cymbałki ( gra na nich ile wlezie )
a teraz zamówiłam stolik chicco z pianinkiem - będzie ładnie mamie grał :-D

No żebyś wiedziała :tak:
ile mu to radości sprawia:-D
dlatego jak teraz szukałam stolika to patrzyłam na to żeby miał jakieś grające cymbałki lub pianinko :tak:

Hejka!
Dziewczyny u nas nocka beznadziejna a poranek jeszcze gorszy :-( mały strasznie marudny, do kompletu jeszcze ma biegunkę, ale tak sadzę, że to na ząbki bo kubuś ciagle bezzębny :):)

Ruda ja niestety ci nie pomogę :-( nie znam sie dokładnie na tych przepisach niby powinnam (pracuję jako księgowa) ale nie chcę tu ci czasem głupot jakis pisać :) mam nadzieję że bedzie dobrze i nie bedziesz miała dużych problemów.

Co od pianinka to właśnie mój synio dostał taki sprzęcik od mikołaja właśnie z chicco taki stoliczek a z drugiej strony odwracasz i mozna klocuszki układać, super sprawa i bardzo ładnie sie tym bawi, gra sobie na pianinku i robi tany tany :):)

Lady kochaniutka żeby to było ostatni raz, że znikasz na tak długo ;-);-)

bubu no ja właśnie taki zamówiłam
on jest od roczku i tak się zastanawiam czy mały będzie się im bawił :confused:
bo w sklepie jak go oglądałam to mi panie odradzały że jaszcze za mały i nie będzie chciał si.ę bawić:-(
a ja im tłumaczyłam że on ma sporo zabawek dla dzieci starszych i jakoś się nimi bawi :tak:

a co do nocki i kupki to może rzeczywiście Kubusiowi idzie na zęby
mój też tak marudzi nie pił mleka i miał kupkę oraz kaszel jak mu wychodziły zębole

Ostatnia edycja:
witam wszystkie panie:):-)
Troszkę się nie odzywałam ostatnio, ale to dlatego, że jakoś zabiegana ostatnio jestem...ciągle coś...wyszłam dzisiaj w końcu z małą na spacer, po tygodniu...bałam się jak było tak zimno gdziekolwiek wychodzić...mała jak narazie grzeczna, przsypia ładnie nocki, teraz też spi, choć długo nie mogłam jej uśpić...w końcu chwila relaksu, obiadek gotowy, wolen:) teraz czekam aż mąż wróci z pracy i biegnę do mojej pracy...jutro wybieram się do rodziców z małą, trochę odreagować od szarej rzeczywistości...

RUDA

Widzę, że piszecie o zabawkach, pianinko...nasza córa dostała taką fajną kostkę edukacyjną na gwiazdkę, kostka jest tak na jej wysokość, z każdej strony jest coś innego, są zwierzątka i ich odgłosy, telefonik, takie małe elementy, które trzeba wkładać przez różne otwory, uważam, że to super zabawka.,..Amelka bardzo lubi się bawić nią...polecam:) jak tam twoje samopopczucie? czytałam, że jednak ta twoj wizyta u lekarza się nie powiodła, znowu musisz czekać...och ta nasza służba zdrowia i te ich humory:(:( trzymam kciuki, żeby wszytsko było ok:) pozdrawiam...

a co u innych słychać? jak tam Wasze maleństwa?:-)

reklama
Witam!
Nie ma jak umuzykalnienie !mój najchętniej gra na pokrywkach i garnkach drewnianą łyżką,może bardziej to Penderecki niż Chopin -bo aż uszy puchną -ale radość malująca się na jego buzi pozwala znosić mi to dzielnie.:-D
Lady- mój też taki mami synek ,ja daję mu miseczkę a w niej parę płatków kukurydzianych i łyżkę ,ma zajęcie bo próbuje je łowić ,to mu zajmuje trochę czasu!
Co do owoców ja praktycznie podaję już wszystkie łącznie z ananasem surowym w małej ilości ,dostaje też gruszki ,śliwki ,jagody ,truskawki a ostatnio wiśnie mrożone( ugotowałam kisiel) 0owoce mam swoje mrożone z działki.Na razie nic mu nie było ,nie toleruje jedynie winogrona ,każdy jego dodatek to wysypka na buzi.

Do góry