iwonkablaz
Fanka BB :)
Hej kochane kwietnioweczki :-)
Jak wyjechałysmy do rodzinki w grudniu to dopiero w piatek wrocilysmy, taaakie dlugie swieta ;-)
Oczywiscie ciezko mi bedzie wszystko nadrobić, wiec wybaczcie
Widze ze dołaczyly nowe kwietniowki z dzieciczkami - witam serdecznie :-)
Natalka caly czas sie boryka z kaszelkiem, to juz prawie miesiac i istnieje podejrzenie ze to na tle alergicznym, narazie wiec podaje leki od alergii i zobaczymy po kilu dniach jak bedzie dalej.
Lucy - gratuluje ciąży
Ja jestem następna zarażona
Narazie test wykazał mi małego szkrabusia w brzuszku a w tym tygodniu chce isc na potwierdzenie do gina :-) ogólne czuje sie dobrze, choc kilka dni bylo takich niemrawych, no ale jeszcze tyle tygodni przede mną... ehh juz sie nie moge doczekac wiekszego brzucha i tych kopniaków 
jak mnie jakies nowosci ominely to piszcie
mam nadzieje ze dziaciaczki nie choruja wam za mocno, a najlepiej wogole dobrze by bylo zeby nie chorowaly!
Jak wyjechałysmy do rodzinki w grudniu to dopiero w piatek wrocilysmy, taaakie dlugie swieta ;-)
Oczywiscie ciezko mi bedzie wszystko nadrobić, wiec wybaczcie

Widze ze dołaczyly nowe kwietniowki z dzieciczkami - witam serdecznie :-)
Natalka caly czas sie boryka z kaszelkiem, to juz prawie miesiac i istnieje podejrzenie ze to na tle alergicznym, narazie wiec podaje leki od alergii i zobaczymy po kilu dniach jak bedzie dalej.
Lucy - gratuluje ciąży

Ja jestem następna zarażona

jak mnie jakies nowosci ominely to piszcie

mam nadzieje ze dziaciaczki nie choruja wam za mocno, a najlepiej wogole dobrze by bylo zeby nie chorowaly!