reklama
RYBUSIA
Zaangażowana w BB
KOCHANE MAMUSIE !
POSZE DO WAS CHCIAŁAM WAS PRZEPROSIĆ ŻE NIE ODZYWAŁAM SIĘ PRZEZ ŚWIĘTA I NAWET NIE NAPISAŁAM WAM ŻYCZEŃ NA ŚWIĘTA ALE MOJA BABCIA ZMARŁA W WIGILIE Z SAMEGO RANA I NAPRAWDE NIE MIAŁAM GŁOWY DO PISANIA ... :---(
MAŁY W WIGILIE ZROBIŁ NA,M NIESPODZIANKĘ A MIANOWICIE RUSZYŁ DO PRZODU I DZIŚ TO JUŻ RACZKUJE ZA PIŁKĄ ... A NAWET JAK ZŁAPI GO ZA RĄCZKI TO STAWIA KROCZKI ...
ŚWIĘTA JAKOŚ MINEŁY NIE BYŁY DNIEM RADOŚCI JAK CO ROKU POPROSTU PODTRZYMALIŚMY TRADYCJE NO ALE ZE WZGLĘDU NA KUBIKA STARALIŚMY SIE JAKOŚ STWORZYĆ POZORY ...
ALE NADROBIE TROCHE I SKŁADAM WAM ŻYCZENIA NOWOROCZNE
Stary Rok odchodzi wielkimi krokami, niech więc wszystkie złe chwile zostaną za Nami. Nowy niech Wam przyniesie dużo zdrowia, wiele radości a przede wszystkim szczęście w miłości Szczęśliwego Nowego Roku!
POSZE DO WAS CHCIAŁAM WAS PRZEPROSIĆ ŻE NIE ODZYWAŁAM SIĘ PRZEZ ŚWIĘTA I NAWET NIE NAPISAŁAM WAM ŻYCZEŃ NA ŚWIĘTA ALE MOJA BABCIA ZMARŁA W WIGILIE Z SAMEGO RANA I NAPRAWDE NIE MIAŁAM GŁOWY DO PISANIA ... :---(
MAŁY W WIGILIE ZROBIŁ NA,M NIESPODZIANKĘ A MIANOWICIE RUSZYŁ DO PRZODU I DZIŚ TO JUŻ RACZKUJE ZA PIŁKĄ ... A NAWET JAK ZŁAPI GO ZA RĄCZKI TO STAWIA KROCZKI ...
ŚWIĘTA JAKOŚ MINEŁY NIE BYŁY DNIEM RADOŚCI JAK CO ROKU POPROSTU PODTRZYMALIŚMY TRADYCJE NO ALE ZE WZGLĘDU NA KUBIKA STARALIŚMY SIE JAKOŚ STWORZYĆ POZORY ...
ALE NADROBIE TROCHE I SKŁADAM WAM ŻYCZENIA NOWOROCZNE
Stary Rok odchodzi wielkimi krokami, niech więc wszystkie złe chwile zostaną za Nami. Nowy niech Wam przyniesie dużo zdrowia, wiele radości a przede wszystkim szczęście w miłości Szczęśliwego Nowego Roku!
Ja też dopiero teraz mam czas napisać, również składam wszystkich życzenia, teraz to raczej już tylko noworoczne, bo już po świętach takze
Stary Rok odchodzi wielkimi krokami,
niech więc złe chwile zostaną za nami.
Niech Nowy Rok przyniesie dużo zdrowia,
radości a przede wszystkim morze miłości!
Szczęśliwego Nowego Roku dla wszystkich mamusiek z kwietnia
Rybusia
Wyrazy współczucia z powodu śmierci babci, święta nie były takie radosne jak zawsze pewnie...no ale, niestety takie życie...ludzie rodzą się i odchodzą z tego świata...musimy wierzyć, że tak musi być i ma to jakiś cel...
Stary Rok odchodzi wielkimi krokami,
niech więc złe chwile zostaną za nami.
Niech Nowy Rok przyniesie dużo zdrowia,
radości a przede wszystkim morze miłości!
Szczęśliwego Nowego Roku dla wszystkich mamusiek z kwietnia
Rybusia
Wyrazy współczucia z powodu śmierci babci, święta nie były takie radosne jak zawsze pewnie...no ale, niestety takie życie...ludzie rodzą się i odchodzą z tego świata...musimy wierzyć, że tak musi być i ma to jakiś cel...
Witam poświątecznie
Rybusia wyrazy współczucia z powodu śmierci babci, wiem coś na ten temat bo w grudniu zmarł mi teść, ale ja sobie tak to tłumacze że TAM pewnie mają lepiej.
Dziewczyny a jakie plany na sylwestra macie? My z mężem oczywiscie z wiadomych powodów w domku, ale i tak pewnie byśmy nigdzie nie poszli bo synek jak w nocy nie dostanie cyca to potrafi tak płakać, że moja mama nie może sobie z nim dać rady, a potrafi się budzić co godz. zaczynam to zmieniać ale wychodzi mi kiepsko.
Odstawiłam dziennie cyckowanie i daje mu butlę ale mam problemy z usypianiem (wcześniej zasypiał przy cycu) i własnie teraz wytrąbił butlę i nie zamierza spać buszuje na podłodze i marudzi, ale spac nie chce.
Dziewczyny jak daje małemu pierś tylko w nocy i to sporo, to w dzień ile razy musze mu dawać butlę, teraz daje mu dwa razy ale zdarzy sie ze popłudniu dostsanie cyca bo nie mogę sobie dac rady z jego zaśnieciem?
Rybusia wyrazy współczucia z powodu śmierci babci, wiem coś na ten temat bo w grudniu zmarł mi teść, ale ja sobie tak to tłumacze że TAM pewnie mają lepiej.
Dziewczyny a jakie plany na sylwestra macie? My z mężem oczywiscie z wiadomych powodów w domku, ale i tak pewnie byśmy nigdzie nie poszli bo synek jak w nocy nie dostanie cyca to potrafi tak płakać, że moja mama nie może sobie z nim dać rady, a potrafi się budzić co godz. zaczynam to zmieniać ale wychodzi mi kiepsko.
Odstawiłam dziennie cyckowanie i daje mu butlę ale mam problemy z usypianiem (wcześniej zasypiał przy cycu) i własnie teraz wytrąbił butlę i nie zamierza spać buszuje na podłodze i marudzi, ale spac nie chce.
Dziewczyny jak daje małemu pierś tylko w nocy i to sporo, to w dzień ile razy musze mu dawać butlę, teraz daje mu dwa razy ale zdarzy sie ze popłudniu dostsanie cyca bo nie mogę sobie dac rady z jego zaśnieciem?
witam się po świętach :-)
całe szczęście że już po bo to jedzenie mogłoby mnie zabić
właśnie dlatego nie lubię świąt - bo się obżeram a potem marudzę że mnie boli brzuch
jak tam u was one wypadły
ja tylko mogę powiedzieć że Natan i Kapi jak to dzieci przeszczęśliwi z okazji świąt -
prezenty przypasiły jednemu i drugiemu
Natan jak rozdzierał papier na prezentach to tak był podniecony że aż warczał tak jak przy jakimś dobrym jedzonku
jeśli chodzi o sylwestra to ja wyprawiam go u siebie
to już było dawno zaplanowane
szkoda tylko że to mój następny sylwester przy herbatce
ale jakoś to będzie
Iza moje kondolencje :-(
mi 4 lata temu w pierwsze święto zmarł dziadek :-(
papa
napiszcie jak tam po świętach :-)
całe szczęście że już po bo to jedzenie mogłoby mnie zabić
właśnie dlatego nie lubię świąt - bo się obżeram a potem marudzę że mnie boli brzuch
jak tam u was one wypadły
ja tylko mogę powiedzieć że Natan i Kapi jak to dzieci przeszczęśliwi z okazji świąt -
prezenty przypasiły jednemu i drugiemu
Natan jak rozdzierał papier na prezentach to tak był podniecony że aż warczał tak jak przy jakimś dobrym jedzonku
jeśli chodzi o sylwestra to ja wyprawiam go u siebie
to już było dawno zaplanowane
szkoda tylko że to mój następny sylwester przy herbatce
ale jakoś to będzie
Iza moje kondolencje :-(
mi 4 lata temu w pierwsze święto zmarł dziadek :-(
papa
napiszcie jak tam po świętach :-)
Anekha
Kwietniowa Mama 02 i 08'
hej hej
jak tam u Was poswiatecznie?
Ruda mdlosci widze nie meczyly jak sie objadlas
moja coracia kazdy prezent musiala wziac do buzinie wazne czy byl do jedenia czy nie
synek ucieszony bo mnie kilka dni nie widzial,prezenty itp...wiec spoko
ogolnie bardzo milo i spokojnie.
mlody juz po ospie;-)ostatnie zaschniete krostki mu wlasnie znikaja...
mala przez swieta tylko mleko...bo zupek nie tego nie tmtego nie....
ale spala za to dosc ladnie...do 7 i malo budzila sie nockami...oby tak dalej
pozdrawiam wszystkie panie!!!!
jak tam u Was poswiatecznie?
Ruda mdlosci widze nie meczyly jak sie objadlas
moja coracia kazdy prezent musiala wziac do buzinie wazne czy byl do jedenia czy nie
synek ucieszony bo mnie kilka dni nie widzial,prezenty itp...wiec spoko
ogolnie bardzo milo i spokojnie.
mlody juz po ospie;-)ostatnie zaschniete krostki mu wlasnie znikaja...
mala przez swieta tylko mleko...bo zupek nie tego nie tmtego nie....
ale spala za to dosc ladnie...do 7 i malo budzila sie nockami...oby tak dalej
pozdrawiam wszystkie panie!!!!
reklama
RYBUSIA
Zaangażowana w BB