reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki 2008

Dziewczyny Ja też Wam zycze Zdrowcyh Wesołych Świąt.... przede wszystkim dla dzieciazkow bo to najwazniejsze... wypoczywajcie w gronie rodzinnym il sie da a ode mnie calusek dla Was leci!!!!!!!

reklama
Dziewczynki to ja też się dołączę :-):-):-)
Zdrowych i pogodnych Świąt,
spokojnych i przespanych nocek :)

Buziole dla mamuś i maluszków od św. Mikołaja ;-);-)

KOCHANE MAMUSIE !

POSZE DO WAS CHCIAŁAM WAS PRZEPROSIĆ ŻE NIE ODZYWAŁAM SIĘ PRZEZ ŚWIĘTA I NAWET NIE NAPISAŁAM WAM ŻYCZEŃ NA ŚWIĘTA ALE MOJA BABCIA ZMARŁA W WIGILIE Z SAMEGO RANA I NAPRAWDE NIE MIAŁAM GŁOWY DO PISANIA ... :-:)-:)-(

MAŁY W WIGILIE ZROBIŁ NA,M NIESPODZIANKĘ A MIANOWICIE RUSZYŁ DO PRZODU I DZIŚ TO JUŻ RACZKUJE ZA PIŁKĄ ... A NAWET JAK ZŁAPI GO ZA RĄCZKI TO STAWIA KROCZKI ... :blink:

ŚWIĘTA JAKOŚ MINEŁY NIE BYŁY DNIEM RADOŚCI JAK CO ROKU POPROSTU PODTRZYMALIŚMY TRADYCJE NO ALE ZE WZGLĘDU NA KUBIKA STARALIŚMY SIE JAKOŚ STWORZYĆ POZORY ...

ALE NADROBIE TROCHE I SKŁADAM WAM ŻYCZENIA NOWOROCZNE

Stary Rok odchodzi wielkimi krokami, niech więc wszystkie złe chwile zostaną za Nami. Nowy niech Wam przyniesie dużo zdrowia, wiele radości a przede wszystkim szczęście w miłości Szczęśliwego Nowego Roku!

Ja też dopiero teraz mam czas napisać, również składam wszystkich życzenia, teraz to raczej już tylko noworoczne, bo już po świętach;) takze

Stary Rok odchodzi wielkimi krokami,
niech więc złe chwile zostaną za nami.
Niech Nowy Rok przyniesie dużo zdrowia,
radości a przede wszystkim morze miłości!
Szczęśliwego Nowego Roku dla wszystkich mamusiek z kwietnia:)

Rybusia

Wyrazy współczucia z powodu śmierci babci, święta nie były takie radosne jak zawsze pewnie...no ale, niestety takie życie...ludzie rodzą się i odchodzą z tego świata...musimy wierzyć, że tak musi być i ma to jakiś cel...

Witam poświątecznie :):)

Rybusia wyrazy współczucia z powodu śmierci babci, wiem coś na ten temat bo w grudniu zmarł mi teść, ale ja sobie tak to tłumacze że TAM pewnie mają lepiej.

Dziewczyny a jakie plany na sylwestra macie? My z mężem oczywiscie z wiadomych powodów w domku, ale i tak pewnie byśmy nigdzie nie poszli bo synek jak w nocy nie dostanie cyca to potrafi tak płakać, że moja mama nie może sobie z nim dać rady, a potrafi się budzić co godz. :(:( zaczynam to zmieniać ale wychodzi mi kiepsko.
Odstawiłam dziennie cyckowanie i daje mu butlę ale mam problemy z usypianiem (wcześniej zasypiał przy cycu) i własnie teraz wytrąbił butlę i nie zamierza spać buszuje na podłodze i marudzi, ale spac nie chce.

Dziewczyny jak daje małemu pierś tylko w nocy i to sporo, to w dzień ile razy musze mu dawać butlę, teraz daje mu dwa razy ale zdarzy sie ze popłudniu dostsanie cyca bo nie mogę sobie dac rady z jego zaśnieciem?

witam się po świętach :-)

całe szczęście że już po bo to jedzenie mogłoby mnie zabić :-D
właśnie dlatego nie lubię świąt - bo się obżeram a potem marudzę że mnie boli brzuch :wściekła/y::-D

jak tam u was one wypadły

ja tylko mogę powiedzieć że Natan i Kapi jak to dzieci przeszczęśliwi z okazji świąt -
prezenty przypasiły jednemu i drugiemu :tak:

Natan jak rozdzierał papier na prezentach to tak był podniecony że aż warczał tak jak przy jakimś dobrym jedzonku :tak::-D

jeśli chodzi o sylwestra to ja wyprawiam go u siebie :tak:
to już było dawno zaplanowane
szkoda tylko że to mój następny sylwester przy herbatce :-D:-D:-D:-D
ale jakoś to będzie :tak:

Iza moje kondolencje :-(
mi 4 lata temu w pierwsze święto zmarł dziadek :-(

papa

napiszcie jak tam po świętach :tak::-)

hej hej
jak tam u Was poswiatecznie?

Ruda mdlosci widze nie meczyly jak sie objadlas:-D

moja coracia kazdy prezent musiala wziac do buzi:-D:-D:-Dnie wazne czy byl do jedenia czy nie:-D:-p:-D
synek ucieszony bo mnie kilka dni nie widzial,prezenty itp...wiec spoko:tak:
ogolnie bardzo milo i spokojnie.

mlody juz po ospie;-)ostatnie zaschniete krostki mu wlasnie znikaja...
mala przez swieta tylko mleko...bo zupek nie tego nie tmtego nie....
ale spala za to dosc ladnie...do 7 i malo budzila sie nockami...oby tak dalej:tak:

pozdrawiam wszystkie panie!!!!:happy::happy::happy:

reklama
DZIEKUJE ZA DOBRE SŁOWO ... JAKOŚ TRZEBA DALEJ ŻYĆ ...

MAMUSIE KOCHANE MAM JESZCZE MAŁE PYTANKO PODAJECIE SZKRABĄ JAJKO ? TZN ŻÓŁTKO ? BO JA ZACZEŁAM ALE JAKOŚ NIE MAM POMYSŁU NA PODAWANIE GO W INNYCH POSTACIACH NIŻ SAMO STARTE NA MASE ... ODP JAK BEDZIECIE MIEĆ CHWILE

Ostatnia edycja:
Do góry