reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

ruda wiesz co spodobał mi sie ten pomysł z kanapeczkami musze go wypróbować mały nie jest alergikiem ( na szczescie ) i chlebek juz mu dawałam tzn skurki i jakoś sobie radził ... napisze jak bedzie po eksperymencie .... a i gratki za fasolke :-)

pozdrawiam was mamusie ... jutro mam pogrzeb :-( i w dodatku musze zostawić kubika u kuzynki ciekawe jak mój maluch sobie poradzi bezemnie ...:no:

reklama
hej hej
co tam u Was?
do Sylwestra się szykuja panie już?

Rybusia...współczuję...
a jak tam szkrabek?mam nadzieję że z kuzynką dobrze się bawili;-)

Bubu
jak tam u Ciebie?:-)

Ruda
o matko już 10 tydzeiń...jak to leci:-) ....hahaha a mnie sięw tym miesiącu spóxnil okres..juz myslałam że do Ciebie dołaczę ..ale jednak nie,chyba ten stres...choróbska itp zrobiły swoje.

Ada
kochana
a Ty dajesz swojemu chlebek?
ja tak cięzko myslę czym by jej posmarować to...bo maslo dopada...margaryna..hm...nie jestem przekonana...maslo roslinne?moja suchy kawałek wdzamga( pietkę znaczy)i tak myślę i myslę o jakimś smarowidle żeby jej nie wysypało.....
Młodemu to podawałam po 1roku dopiero bo wcześniej nie mógł bo zaraz czerwony...i roślinnym mu smarowałam ...no sama nie wiem,podpowiesz coś?

Lady
A Ty gdzie?juz mi tam nie siedź przy stole tylko pisz tu do nas:-Da tak na poważnie to jak zdrówko..twoje,dzieci i w ogóle co słychać????

Renatka
zaszyla się z dziecmi gdzieś...
co u Ciebie?jak zdrówko????

Resztę witam i pozdrawiam ciepło!!!!!:happy::happy::happy:

mała nie dała pospac,co chwilę się budziła:baffled:zaczynamy znowu rundki nieprzespanych nocy..no nic...damy radę:tak:

HEJ!!!!!!!!

ANEKHA u nas dalej męczarnia z jedzeniem czy to przejdzie:wściekła/y:
mały chlebek poćumka 3 razy i rzuca w kąt taka samo hioplitki itp raz dwa i w kąt.....a co do masła wiesz co nie wiem....choć ja na swoim przykładzie kupuję delme maragaryne i mnie najmnije uczula a ja mam bardzo duże uczulenie na nabiał to ta najmniej..... masła roślinne itp u mnie odpada....już próbowałam dużo rzeczy i jedynie ta najmniej....

RUDA no już 10 tydzień ale leci czas....fajnie fasolka rośnie szybko:-)

RYBUSIA przykro mi:-( trzymaj się:-(

u nas nawet ok poza tym jedzeniem młody szaleję....śpi nawet ok choć wczoraj się budził co chwile....ale je o 20 a potem 5 rano ciekawe czy mu tak zostanie....spadam zaraz na spacerek z nim i na zakupy....

Ada
no to też masz niżle z tymi uczuleniami....
delma mówisz...moze wypróbuję....
kurcze z małą musze do lekarza iśc...przz ten cholerny antybiotyk robila więcej kupek( nie biegunka ale więcej) i odpażyła sobie tyłeczek...ale jak...szok,nic co mam w domu nie pomaga...wiec podejdziemy do dr po cos na recepte..moze pimufacort czy inny specyfik..no nie wiem..bo narazie przewijanie to jeden wielki krzyk....
no i ma od kilku dni 3moze 4 krostki...poczatek ospy?hm...tyle za narazie nie rozprzestrzenia sie....zobaczymy.
i co tu zrobic...
chyba czas na kawkę... :-D

Witanko

AGA
a bepanten maść na te odparzenia nie pomaga u moich maluszków zawsze działał bez zarzutów no i ja na sutki stosowałam był rewelacyjny

u nas nocki ok
wiadomo młody chodzi później spać już od jakiegoś dłuższego czasu i ma pobudkę tak ok 1 na wygłupy ale daje mamie się wyspać :tak:

nie wiem czy się chwaliłam że mały zaczął chodzić oczywiście przy pomocy rączek :-D ale pogina jak szalony
bo wcześniej to ten mój leń tak jak pisałam tylko podskakiwał :-D
ciekawa jestem czy tak jak jego brat zacznie chodzić jak będzie miał 10 miesięcy :confused:ale wątpię - jest zdeczo za gruby i leniuszek

ja mu smaruję chleb ramą i to już od 3 miesięcy chyba i nic mu się nie dzieje
zresztą po niczym nic mu nie jest
tylko kilka razy mieliśmy chrosty po bananie
no i jak był na cycu to uczulony był na sporo rzeczy które ja jadłam
a teraz jest - super

czy któraś z was przeszła już na 3 mleko :confused:
i czy ktoś z kas podaje kakao lub kaszkę kakaową :confused:
bo ja właśnie chcę wprowadzić
bo on tak nie cierpi mleka że muszę coś nowego wprowadzić może mu zasmakuje :tak:

a fasola rośnie z prędkością światła :-D
już 12 stycznia idę do szpitala na te badania :tak:

widziałyście jakieś fajne wózki albo macie jakieś znajome które mają dzidzię po dzidzi i mają może jakiś sprawdzony pojazd :confused:
bo ja jestem właśnie na etapie przeglądania
i one wszystkie są bleeeeeeee
jeden jak na razie mi się spodobał
ABC DESIGN ZOOM CARBON+WYS.0ZŁ+ OKRYCIE+GRATIS 2 (506620676) - Aukcje internetowe Allegro

a jeszcze jedno ma któraś z was taki stoli dla bąbla i czy dziecko jest tym bardzo zainteresowane bo ja właśnie chcę zamówić i nie wiem czy młody będzie chciał przy tym stać :confused:
CHICCO MUZ. EDUKACYJNY STOLIK 2 W 1 , NOWY,GW!!! (508177083) - Aukcje internetowe Allegro

ok zmykam coś porobić bo nie można się tyle lenić
i trzeba zgubić nadbagaż po świąteczny :-D

Ostatnia edycja:
Ruda
mam bepenaten i nivea przeciw odpażeniom i alatan i linomag...kurna pół apteczki...hahaha..ale w tym przypadku nic nie pomaga..takze zostaje iść do lekarza...juz nawet nie tre jej chusteczkami tylko płuczę tyłek w wodzie z oil atum ...
a siewłasnei zastanawiałam czy już myslisz nad wózeczkiem....
ten co pokazałaś jest bardzo ładny...wygląda na dość zwrotny i w miarę lekki jak na podwójny...ale jeszce masz czas..może coś jeszcze wpadnie ci w oko:tak:daj znać koniecznie po badaniach...na pewno będzie ok:-):-):-)

Czesc Wam

Anetha a jak u Was mala nie podlapala??? malemu przeszlo calkowicie ???

U Nas nie za ciekawie z reszta dzin jak codzien swieta kupa zmartwien nerwow i nic ponadto..... Dominik porzeszedl zapalenie oskrzeli dlugo leczyl teraz dopiero po 10 dniach juz mu lkepiej pzeszlo wszystko sebek tez juz zdrowieje nawet katar zanika a przeszedl jak dominik dwustronne zapalenie oskrzeli... co sie nameczyl to juz moje mam dosc tej zasranej pogody poki dominik bedzie lapal od dzieci to tak sebek od niego....

ogolnie jutro witamy nowy rok i zegnamy stary i jednoczesnie bede odliczac dni do wakacji bo prawdopodobnie w tym roku tucja juz sie nie moge doczekac reszta choplernie droga jak nie wiem ofert moze znacie dobre i tanie biura bo jak narazie itaka mi podpasowala ale ceny i tak przez te euro kosmo....

Dziewczyny Wszystkiego Najlepszego W Nowym roku 2009 aby troski nam zniknely dzieci zdrowo sie chowały i życie było lżejsze... by nic nam nie brakowało... bysmy byly szczesliwe.. duzoooo milości i wszystkiegooo naj co sobie tylko zyczycie!

Malo mnie przyznam sie bez bicia ze nie mialam ochoty na nic...swieta poszly mi w dupe przez te zarcie i daly mi w dupe przez te choroby moich dzieciaczkow...ale odpukac juz jest dobrze jna jak dlugo? nie mam pojecia././..

aha zabka mamy juz drugiego na dole :)

Lady
młody już ładnie pozasychany...
a mała zobaczymy jutro..ma te 3-4 krostki...od kilku dni ale nie wiem czy to alergiczne czy początek ospy...czas pokaże
Równiez najlepszego z okazji zbliżającego się Nowego Roku...oby mneij chorowity był.....

W Nowym Roku 2009 zycze Wam:
12 miesiecy zdrowia,
53 tygodni szczescia,
8760 godzin milosci,
525600 minut pogody ducha
i 31536000 sekund wielkiego sukcesu we wszystkim co robicie !
:happy::happy::happy:

reklama
Dzieki za zyczonka i wzajmnie oraz tradycyjnie :)

Dziewczyny-w Sylwestra pijemy:

-za zdrowie facetow,ktorzy nas zdobyli,
-kolesi ktorzy nas stracili,
-debili ktorzy nas rzucili,
-farciarzy,ktorz
y nas poznaja.

...zycze wam zabawy do bialego rana..

Choc nie bede z Wami w noworoczna noc,
pamietajcie tez o mnie przez caly rok

Do góry