reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

Heja laseczki :0

cycuszki Was swedza tak jak mnie swedzialy jeszcze ze 2 tygodnie temu... teraz dały mi spokoj ale musze piersiatka podmywac bo wydziela ta siarka jakis specyficzny zapach haahhaha..a co do kucia w brzuszku to mnie podkuwa tak w prawym boku moze faktycznie to macica.... kucia nie sa czeste w przeciagu godziny wiec chyba nie jest nic zlego...... Sila odezwij sie co tam pozniej sie do was odezwe bo cholera ledwo na kompa siadlami mnie juz maz goni na zakupy noooo boze jak ja mam malo czasu dla siebie ostatnio buzka jakby mnie juz dzis nie bylo to milego dnia....

reklama
Ka32siu...hmm suwaczek:zawstydzona/y:. Może przed porodem mi się uda;-)

Za chwilkę spadam, bo zamykam dziś biuro o 16.30.:tak:

Może w drodze do miasta zdążę jeszcze coś wymyślić na poprawienie humoru- bo nastrój mam dziś podły!:crazy: Dawno nie miałam takiego doła.

SILA czekamy na wieści....ja usg za dwa tygodnie ciekawe czy sie dowiem kto tam siedzi w mym brzuszku????Albo zrobi nam psikusa i się odwróci.... zobaczymy...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie:)

Niestety od kiedy wróciłam do pracy, rzadziej tu zaglądam.
Często pobolewa mnie dół brzuszka, zwłaszcza z prawej strony. Czasmi boję się, czy to nie zapalenie wyrostka. Moja ginekolog mówi, że to niby normalne, bo macica rośnie. Wypisała mi no-spę. Jednak, nie wiem , czy to dobrze, tak pić dzień w dzień leki. Żeby w miarę funkcjonować, to biorę no-spę 2 razy dziennie.

Ostatnio gorzej śpię. Często budzę sie w nocy i rozmyślam. Sny także mam nieciekawe, są pełne strachu przed porodem. Ech...

Zakupów jeszcze żadnych nie robiłam. W sobotę wybieram sie do lekarza. Mam nadzieje, że już może poznam płeć dzidziusia. Niestety, muszę iść sama na wizytę, bo mąż wyjeżdża na szkolenie:(

Pozdrawiam

reklama
Martaa81 nie stresuj sie tym, jak se poczytasz to zobaczysz że każdą z nas pobolewa brzuszek skoro twoja ginka tak powiedziała to sie nie martw...a i o porodzie myśl pozytywnie jeszcze nam trochę czasu zostało wiec niema sensu na zapas sie zamartwiać...

Do góry