reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki 2008

netgirl
ja mojej malej daję do picia zwykłą wodę tylko przefiltrowaną przez filtra typu Anna Britty i jest ok...a pije sporo bo poci się niemilosiernie, u nas w mieszkanku bardzo ciepło jest...pije na tym herbatki hippa, pije soczki rozcieńczone albo nie..pije wode z glukozą i pije samą wodę ...wodne dziecko:-D:-D:-D

a Ty kiedy swojego bobaska przenosisz do "swojego"lokum?

zmykam na dziś...idę jakieś placuszki upiec albo coś...
miłego dnia!!!
:happy::happy::happy:

reklama
Ruda
fotki robię w kilku programach teraz
w art rage'u..w paint shop photo prox2,photoshop jakiś tam...zapomniałam :-D gimp...
najwiecej w tym 2gim
:happy:

hahah no ja chudzuitka...sporo za chudziutka ...myślalam e mi po 2giej ciąży choć z 5 kg zostanie a tu nic....ważę ile ważyłam przed ciazą:wściekła/y:i walczę do tego z rozciągniętą skórą jeszcze :zawstydzona/y::-:)wściekła/y:po pierwszym dziecku nie mialam takich problemów ;-)starość nie radość :-D:-D:-D

no zmykam....trzeba obiadek machnąć,papapaapap

Ruda
fotki robię w kilku programach teraz
w art rage'u..w paint shop photo prox2,photoshop jakiś tam...zapomniałam :-D gimp...
najwiecej w tym 2gim
:happy:

hahah no ja chudzuitka...sporo za chudziutka ...myślalam e mi po 2giej ciąży choć z 5 kg zostanie a tu nic....ważę ile ważyłam przed ciazą:wściekła/y:i walczę do tego z rozciągniętą skórą jeszcze :zawstydzona/y::-:)wściekła/y:po pierwszym dziecku nie mialam takich problemów ;-)starość nie radość :-D:-D:-D

no zmykam....trzeba obiadek machnąć,papapaapap

no sporo tych programików używasz szkoda że mozna tylko pobrać wersje trial na 30 dni - chyba że znasz miejsce z którego można pobrać któryś z tych programów w wersji free :-)

netgirl
ja mojej malej daję do picia zwykłą wodę tylko przefiltrowaną przez filtra typu Anna Britty i jest ok...
:happy::happy::happy:

nieprzegotowana:confused::confused::szok:, czy cos zle zrozumialam:baffled:

no i sliczna ta Twoja Niteczka:-)

ja wpadam sie przywitac popoludniem:-)
u nas 1/3 dzieci chora;-), wiec mam juz 2 niemowlaki:-D i mniej czasu na BB:sorry2:
ale czytam i wiem co sie dzieje;-)

ufff gorąco dziś... dopiero dopełzłyśmy do domu, bioderka u małej ok i juz nie trzeba kontrolowac :-) ciesze sie z tego bardzo bardzo :-)
Anekha - ja próbowałam kilka razy otwierac filmik i mi sie nie otwiera :dry: każe czekać a ja czekam czekam i nic :sorry2:
Lady - co cie dzis tak mało :confused:

no ja wlasnie nie wiem kiedy eksmitowac... bo w sumie mam bardzo lekki sen i kazdy jej ruch slysze.. a jak bedzie w drugim pokoju no to juz tak "dalej" a maz to najchetniej zeby ona w jednym lozku z nami spala ale co to to nie.. wiec bedzie sie stawial na eksmisje z naszej sypialni:-D

a wode dalam jej to pierwszy raz sie tak zdziwila, pociagnela troche i tak sie krzywila ze poplakac sie mozna byloo ze smiechu jakby mowila"co to w ogole jest, co to ma byc, co ona mi daje , toc to bez smaku, gdzie moje mleczko??":-D
ale juz za 3 razem wypila troszke bez wykrzywiania buzki..

to jakas epidemia chyba u was jest... bo co nie czytam t okazde chore..

Witam

Ja już 2 dzień pracy mam za sobą, jest OK
Nie myślę o dziecku tylko pracuję intensywnie bo na 3/4 etatu a robię to samo co na cały. Filip jest boski, babcia zachwycona, nie chce kaszki to dostaje słoiczki i jest dobrze a i ja mam lepszy nastrój, bo nie jestem tak zmęczona i znużona domem i dzieckiem.
Narazie kończę, popiszę jeszcze ale nie teraz

reklama
Witam

Guglag podziwiam..ja nie dam rady psychicznie... jestem tak mocno związana z córcią..że szok!! Ona z reszta też...juz rycze jak myślę o tym...buuuu

Renia kiedy wprowadzasz jedzonko? W 6 czy po 6?

Do góry