reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki 2008

Hej
wczoraj nistety zostało odrobinke mleka i mała sie nie najadła na noc więc noc taka sobie, czeste budzenia :sorry2: dzis bylismy na szczepieniu, boziu jak szkoda jak tak dziecko mocno płacze :-( ale dzielna moja dziewucha długo nie płakała :tak: jak zwykle martwi mnie jej waga choć lekarka nic nie mówi, minął ponad miesiąc a Natalka przybrała niecałe 500 g i waży 5490 :dry: od dzis dajemy bebilon pepti 2... kupilam kawałek dyni, jutro chce ugotować małej, wiecie ile czasu sie gotuje to cudo???
w następny weekend mam 8 zaliczeń, w samą sobotę 5, nie wiem jak ja pokonam te studia :-( może to głupio zabrzmi ale nie mam za bardzo kiedy sie uczyć :no: bo co nie usiąde to zaraz mała kwili i nie ma jak sie skupić :no: a jak zaśnie to zawsze coś do zrobienia w domu jest...
tyle u mnie
Lady - jak ty na to wszystko znajdziesz czas? i jeszcze z 2 dzieciaków, podziwiam bo ja bym chrzcin pewnie sama nie zrobiła :rofl2:

reklama
Lady też podziwiam że dajesz sobie radę ale ja też tak mam że im więcej na głowie tym bardziej zorganizowana jestem ;-) My jednak mini imprezkę w domu u moich rodziców bo stwierdziłam że o tej porze koło 17 w lokalu to może być problem z małą a na pewno o 19 trzeba by było już z nią wracać. A tak wogóle to nie wiem czy nie skończy się na cieście bo moja teściowa jakieś straszne problemy robi i fochy tak mnie dziś podkurzyła....:crazy::crazy::crazy: że ona i jej goście - czytaj rodzina mężą to zaraz będą do Warszawy po chrzcie wracać... Szlak mnie z tą babą trafi.

Co do ciuszków to miałam taką fajną zwykłą białą skromną sukienusię dla Marysi ale zamała a tyłkiem świecić przy chrzcie raczej nie wypada;-);-);-)No i kupiłam nową ale już mi się tak bardzo nie podoba .
A ja to jeszcze nie wiem muszę czegoś w szafie poszukac bo dawno w tego typu ciuchach nie chodziłam. ALe szpileczki juz wyciągnęłam :-D

Iwonka wspólczuję nauki:baffled:. ja na szczęście ten etap mam już za sobą i choć na studia bym z przyjemnością wróciłą to do nauki nie bardzo...

:-)Hej wszystkim
Iwonka wspolczuje.. na sama mysl ze mialabym cos do zaliczania jeszcze slabo mi sie robi.. trzymam kciuki za Ciebie i za mala zeby grzeczna byla i nie marudzila mamusi :tak:ja studia skonczylam z wielka ulga rok temu i jestem z tego powodu stasznie szczesliwa :rofl2: a chwalilam sie Wam, ze magisterskie robilam razem z tesciowa?? zapisala sie na dwa tygodnie przed rozpoczeciem roku akademickiego bo stwierdzila ze skoro ja ide to ona tez.. i jezdzilyslmy sobie do Poznania na zjazdy.. zadna szkola nie byla taka nudna.. wszedzie z nia!! dobrze ze juz koniec :-D

KASIAK :szok:to miałaś wesoło na studiach z teściową:happy: dobrze że koniec:-)

IWONKA dużo egzaminów ale jakoś dasz radę a moze Natalcia pozwoli:-)

Dobra idę spać mały usnął to ja też ide korzstać dobranoc:happy:

Renia to ja też dziwnam

a co sama mam byc

Kiedy to bylo jak czlowiek szkole konczyl:-D:-D:-D
ale dobrze ze juz nie musze sie o to martwic:-p

Netgirl no to cena za mieszkanie w tak pieknym (sie domyslam:-D;-)) miejscu

U nas w miare idzie, sobie zabkujemy:-p czasami spokojniej czasami z nerwem:rofl2:, ale moj wnusio;-), ma prawo robic ze mna co chce:-D;-)

Ide spac
dobranoc dziewczynki

Witam

Renia Lucky no właśnie też bym tak chciałą ale chyba będe musiałą dac we wrześniu...wogóle nie wiem jak to będzie jak Mała musi zostać z kimś innym...normalnie koszmar!!! Rano jej dam mojego mleczka po pracy tez i ile chce ale przez 8 godzin musi cos wszamać z moim odciąganiem jest gorżej niz źle...

Chrzciny ..jej zapomnialam juz jak to było i dobrze ze mamy je za soba...

Trzymajcie sie mamuski

Ja tez zamelduje ze u nas ok, maly spal wyjatkowo dobrze o 19.30 zasnal to obudzil sie o 24, potem o 3 , 6 i 8:-), wiec jak tak ma wygladac zabkowanie to jestem za:-D;-)
za to mama sie czuje doopiato, @ dostalam i sie slaniam:-(

Iwonka ja najwyrazniej nie "pani":-D, bo Ci nie powiem ile sie dynie gotuje:baffled:.....az bedzie miekka:confused:;-):-D.....ja zawsze na oko:-):tak::sorry2:

Madzia no Wy w innej sytuacji:baffled:

Lene Ty sie tu nie czaj tylko pisz co u Was:-);-)

reklama
Witajcie Kwietniowe Mamy :)
Ja też mama kwietniowa... Moja Córeczka Ania urodziła się 19 kwietnia :)
Miałam ochotę napisać do Was wcześniej, ale jakoś mi nie wychodziło...
Karmimy się piersią, ale od wczoraj zaczeliśmy dodatkowe rzeczy wprowadzać... a to z powodu niskiego przyrostu wagi :( nie ma wyjścia... 10 centyl, a nawet niżej...
poradzcie Mamuśki, które karmią tylko piersią, czy znacie jakieś sposoby na zwiększenie produkcji mleka? ...
Pozdrawiam Was serdecznie.... :)

Do góry