reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki 2008

Dzień dobry wszystkim!!!:happy::happy::happy:
oj ale mnie wymęczyła noc...malutka dala czadu że hej...ok 23 sięprzebudizla myślalam że jeść albo pić chce itd..a tu ryk jakby ze skóry obdzierali...no to posmarowałam dziąsełka pomoglao na 5 min i dalej to samo....po pół godziny sięgnęlam po viburcol-łudząc sięże sieuspokoi i zaśnie..ale niestety...nawet godzinne lulanie na rękach jej nie uspokoiło..w końcu dałam jej panadol i po kilkunastu minutach usnęła...i przespala 4 godiznki ciągiem( na szczęście)i tak to wygląda ząbkowanie u mojej córci...
straszliwie trze gryzakami dziąselka jak wściekła..bidulka a ja nei za bardzo wiem juz jak jej pomagać :-(

dziś odbieram Humanę SL-bo o czywiście nie bylo na stanie w aptekach:baffled:zoaczymy jak będzie tolerowała sojowe specyfiki :-)

dodałam nowy filmik "palce lizać"i pare foci do galerii 4go miesiaca...hehe a copochwalę się :-paaa tam na jendym zdjeciu jest ta spacerówka którą kupiłam

Picasa Web Albums - Szklista

Pozdrawiam i życzę miłego dnia:happy::happy::happy:

reklama
Hej
u nas noc spokojnie :-) az normaslnie rano wstałam i jak nigdy zrobilam sniadanko, zjadlam z mezem i dalam buzi jak wychodził :-) niedlugo zmykamy na kontrole bioderek
do potem
buzka

DZień dobry

Iwonka oby więcej takich nocek i poranów:-)

AGnieszka zakofałam się w twej córcie jest bombowa:-p:-)

my tez nocka git mały własnie wstał idę oporządzić bąka:-D;-)
Miłego dnia:happy:

Agnieszka te włoski to ma czaderskie!!! I wogóle bombowa dziewczyna :-D:-D:-D A jakiego przystojnego ma braciszka!!!

U nas na szczęście nocka spokojna tylko jedno karmionko o 2 i pobudka o 5.30 ale na szczęście tylko na 10 minut i potem podrzemałyśmy jeszcze razem do 7.30:-):-):-)

Mam do Was pytanko czy Wasze maluchy śpią z Wami w sypialni? Ja za miesiąc chce małą przenieść do jej pokoju ale nie wiem czy to dobry pomysł?

Witam panie

dodałam nowy filmik "palce lizać"i pare foci do galerii 4go miesiaca...hehe a copochwalę się :-paaa tam na jendym zdjeciu jest ta spacerówka którą kupiłam

Picasa Web Albums - Szklista

Pozdrawiam i życzę miłego dnia:happy::happy::happy:

Galeria jak z marzeń - przepiękne fotki mała Nitka jest śliczna i jaka wygimnastykowana - jestem po prostu zauroczona :-)jakie ma piękne włoski :-)a te foto z kwiatuszkiem albo w opasce - sama słodycz :tak:tylko schrupać
Juz nie wspomnę o tobie mamo - jakaś ty chudziutka - jakbyś w ogóle nie rodziła :szok: filmik ze stopkami też genialny :-) Mam pytanko w jakim programie przerabiasz te fotki że masz takie ładne rameczki :confused:

Mam do Was pytanko czy Wasze maluchy śpią z Wami w sypialni? Ja za miesiąc chce małą przenieść do jej pokoju ale nie wiem czy to dobry pomysł?

Mój mały śpi razem z nami w sypialni i jak na razie tak zostanie raczej tylko przez moją wygodę bo nie chciałoby mi się w nocy kilka razy taki kawał przemierzać do drugiego pokoju - myślę że do roczku mamy czas:-)

aga
hihih no wloski to ma...sie smiejemy z mezem ze juz pewnie w 4 tym m-cu ciazy fasolka byla z czupryna :-D:-D:-D
a do innego pokoju ja osobiscie przeniose ja na 1wsze urodzinki...z czystego lenistwa,nie chce mi sie biegac w nocy co chwile..:-p

hehe
Kasiak
noo... akrobacje czasem nieziemskie jej wychodzą..
fajnie że teraz mozna filmiki porobić czy zdjęcia...potem pamiątka jak znalazł będzie..bo to siezapomni co dziecko i kiedy robiło..

reklama
ada niby tak wiem, ale u nas straszne upaly i ona bardzo duzo wody traci.. np lezy i jak glowke podniesie to miesce gdzie ta glowka lezala cale mokre...
no i ja mialam pyytac kiedy eksmitujecie wasze babelki..

Do góry