hej Wam z wieczora..
no a ja sobie siedze i czekam na meza, mala juz spi, cyfrowy polsat mi zablowkowali bo karty nie wymienilam i nie mam co ogladac.. :-(
ide sobie pochomikowac cos![]()
Kasia a oby napewno chodzi o te karte????? bo ja dostalam i mi tak z 2 miechy lezala i nic nie wymienialam....az pewnego dnia tez mi wylaczyli polsat cyfrowy ale bylam zla .... i myslalam ze wlasnie przyczna tego bylo brak wymiany tej karty....a jak dzwonie do nich a oczywiscie zawsze sie jest tam ktoryms w kolejce zanim sie ktos tam odezwei po 2 stronie sluchawki.... i co sie okazalo ze to nie przez karte tylko ze oni o jakies dwa zlote podniesli abonament a ja nie wplacilam tej pelnej kwoty bo nawet nie wiedzialam ze ta podwyzka jest......................ale zaraz mi urchomili polsat cyfrowy i tym samym odrazu te karte aktywowalam...... a potem uregulowalam odrazu rachunek o te 2 zlote ktore nie raczyli mnie nawet powiadomic....... wiec zadzwon zapytaj sie.....
ja tesciow tez mam super, a najbardziej poki co to ze nie moge sie z nimi dogadac bo greckiego jeszcze nie znam heheheto utrzymuje bardzo czyste relacje bo jak cos mi sie nie podoba to maz musi to powiedziec i itak na niego jest
![]()
No a jak wlasnie z mezem sie dogadujesz co????? skoro greckiego nie bardzo pojumujesz ???czyzby Masia ????? ;[ drugie wcielnie? hhah