reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

hej Wam z wieczora..

No Lady - tesciowa temat bez konca- poki co jeszcze nie potrafie odpyskowac bo mi glupio, ale kto wie jak mnie kiedys wyprowadzi z rownowagi:-D
czekam tylko jak na zbawienie jak mloda sie nauczy gadac i wyrazac swoje potrzeby - jak powie ze chce do mamy to nie bedzie innego wytlumacznia.. (boze ale ja o nia zazdrosna jestem):-D
w sumie to tesciowa mi sie najgorsza nie trafila, bo mogloby byc gorzej.. jedynie co mnie denerwuje to wlasnie jej podejscie do malutkiej - ale to pierwsze dziecie z nowego pokolenia, no i mam nadzieje ze przy kolejnym tez jej zapal zmaleje :-)

no a ja sobie siedze i czekam na meza, mala juz spi, cyfrowy polsat mi zablowkowali bo karty nie wymienilam i nie mam co ogladac.. :-(

ide sobie pochomikowac cos :-D

reklama
Hej Hej Kobitki:-):-)

Naprodukowałyście tych stron że szok ale nadrobiłam lekturkę:-):-)

Lady za niedługo wkleję kilka fotek do galerii tyle że małż fcoś poprzestawiał w aparacie i zdjęcia w ruchu nie wychodzą tzn są zamazane ehhh:wściekła/y:to lukniesz na trendy hahah choć wiesz to trendy dla mam z odstającym brzuszkiem więc super kolekcji to nie zobaczysz hihi ale co tam na niektórych chyba jesscze wrażenie robię hihih na weselichu fotograf latał z aparatem hihi i zamiast młodym robił nam fotki:-):-) żartuję ale coś w tym było:-)

Byliśmy z Jeremim w poradni rehabilitacji i musimy robić ćwiczenia z Nim ma zespół napięcia mięśniowego lewej strony za 1.5 miesiąca do kontroli do rehabilitantki a za 3 do lekarki i bedzie miał usg głowki robione.
I Wam się pochwalę JEREMI MA PIERWSZEGO ZĘBA wylazł na dole 13 sierpnia:-):-):-)

No a my dzis bez teściowej bo pojechala wczoraj do domu pakowac sie na stałe do nas bo sie przeprowadzamy już na 100% do 22 sierpnia więc i ona bedzie z nami.

Ale dobrze jak jej nie ma spokój taki w domku jest tzn ona nie jest zła ale sytuacja taka na 30 metrach w 4 osoby to masakra wiec troche odpoczniemy a na nowym domku będzie już luźniej :-):-)

Jutro moja mama przyjeżdża będzie do wtorku bo my jedziemy jutro na wesele a potem małż będzie woził rzeczy z Kalisza do nas więc z Jeremim musi ktoś być bo ja do roboty.

No i miałam coś napisać i zapomniałam:-):-)

miłego dla Was

ja tesciow tez mam super, a najbardziej poki co to ze nie moge sie z nimi dogadac bo greckiego jeszcze nie znam hehehe :-Dto utrzymuje bardzo czyste relacje bo jak cos mi sie nie podoba to maz musi to powiedziec i itak na niego jest:-D

Hej.

Oj ja mam na szczescie złota tesciowa. Dobra osoba i nie wchrzania sie w dzieci, ale trzeba było beczke soli zjesc:rofl2::-p

no to mamy ta sama tesciowa:-D:-D:-D;-)

ja tesciow tez mam super, a najbardziej poki co to ze nie moge sie z nimi dogadac bo greckiego jeszcze nie znam hehehe :-Dto utrzymuje bardzo czyste relacje bo jak cos mi sie nie podoba to maz musi to powiedziec i itak na niego jest:-D

netgirl no to jak to- tlumacz sie:-D;-)- z mezem sie dogadujesz a z tesciami nie:confused:, a maz tez Grek:confused:, czy jak:sorry2:
a swoja droga to masz tesciow o jakich mozna pomarzyc:-D:-D:-D

dziendoberek

An gratulacje!!! Wysciskaj Jeremiaszka:-)
Skad to napiecie miesniowe:confused:, i jak to zauwazylas?

my wyspani choc Bartek wstaje teraz jzu przed 7 i mame budzi, swoim yyyyy aaaaa, bleblebleble:-D a jak sie podniose to sie chichra:rofl2:, wiec my na nogach juz dosc dosc:-p, ale za to juz wszystko porobione:laugh2:
u nas dzisiaj piekna pogoda:-), trzeba chwytac bo jutro moze znowu lac:crazy:
wiec jakby mnienie bylo ....nie tesknijcie:-D;-):-p
zajrze wieczorkiem

Jeremiaszek wyściskany od cioteczek :-):-):-)

A co do napięcia to zauważyliśmy że lewa strona u Jeremiego była zawsze bardziej "aktywna" napięta i więcej jakby nią ruszał więc powiedzieliśmy naszej lekarce że tak nam się wydaje że chyba coś nie tak bo lewa aktywna strona a prawa mniej więc dała skierowanie do poradni. A tam jak mąż pojechał okazało się że to właśnie prawa strona jest ok a ta lewa to napięcie bo ona cały czas w gotowości jakby była ztywna taka więc pokazała ćwiczenia i teraz małż z Jeremim ćwiczy albo teściowa bo mnie qrde nie było i za bardzo nie wiem jak te ćwiczenia robić

a to różne są np tzw kołyska łapiemy za rączki i nóżki razem i podciągamy tak by Jeremi podniósł się i na bok położył potem np nóżkę jedną zginamy druga wyprostowana i przewracamy na brzuszek i tak na zmianę. Małż robi też tzw taczkę na brzegu wyrka tak by Mały rękoma niby podpierał się. Jeszcze są jakieś ale nie umiem ich opisać:-):-)

Idę fotki wklejać

u nas leje za oknem Małż na budowie maluje pokoje z moim bratem a my kiśniemy w chacie ehhh

reklama
Witam kobitki :-)
nocka u nas super :-)
pogoda jak na dzień wolny od pracy - jak zwykle deszczowa to już chyba norma
:wściekła/y:

Byliśmy z Jeremim w poradni rehabilitacji i musimy robić ćwiczenia z Nim ma zespół napięcia mięśniowego lewej strony za 1.5 miesiąca do kontroli do rehabilitantki a za 3 do lekarki i bedzie miał usg głowki robione.
I Wam się pochwalę JEREMI MA PIERWSZEGO ZĘBA wylazł na dole 13 sierpnia:-):-):-)
miłego dla Was

An jeśli chodzi o napięcie mięśniowe to nie ma się czym martwić :-)z tego co wiem to nic takiego często się pojawia u niemowląt :tak:synek mojej siostry też to miał w tej chwili nie ma po tym śladu :-)i powiem że nawet jakoś przesadnie z nim nie ćwiczyła wszystko się samo ustabilizowało :-)więc głowa do góry bo masz super synusia:-)
a to że Jeremi ma pierwszego ząbka to szok :szok:wielkie gratulacje i buziaki dla bobo:-) napisz może jak on to przechodził bo mój mały od miesiąca się męczy z tymi zębami - ma białe punkciki ale nic nie chce wyjść no i do tego marudzi :crazy:i jeszcze jedno wyszła mu tylko jedna dolna jedynka czy dwie:confused:

Miłego dzionka kobitki - bez względu na to jaka jest pogoda :-)

Do góry