Heja ooo jak tu fajnie niemal ze teraz czuje sie jak w domu hahahahahahahahhahaha

ciesze sie ze sporo nas tu i ile wiesci hihihihi

))............................................................Luki-Olu- ja wlasnie mam ten sam zel co Ty i smaruje go kilka razy dziennie ale naprawde z reka na sercu nie widze roznicy w zachowaniu ..................................................................................................Reniu ja nie krzycze ja tylko donosnie mowie hahahahahahhahahahahhahahahahah..................Adus gdzie mozna kupic taki sliniaczek wiesz moze???? ja mam tylko te materialowe ale noe sa do dupy wiecznie mokre...............................................................Ruda u mojego zadnych punkcikow jeszcze nie widac.......tylko zastanwia mnie fakt czemu on tak od 19 czasem 20 spi do tej drugiej tak twardooooooo jak kamien nawet nie sapnie....... a od 2 juz okrecenie o 360 stopni.............................................................................................................................Iwonka nie daj sie tesciowce a co Ci babka bedzie gadac

robisz co uznasz za stosowne

my tez co prawde komentujemy jak najete hahahahahahahah no ale nie ma to jak uslyszec od tesciowej dziala na nas jak plachta na byka wszechwiedzaca i wszechmajaca zawsze racje.....hahhahahahahahaha.....................................................................................................Powiem wam ze przy dominiku jakos nie kupowalam krzeselka ale zawsze zalowalam potem bo nie musialabym wiecznie lozka prac czy tez dywanow.........hahahhahah.....ale tym razem chce kupic ale takie plastikowe bo latwo sie je czysci..... takie ktore sluzy jako krzeselko a potem jak dziecko starsze rozkreca sie i jest stol i krzeselko

))))).................................................................................................................