reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

My po kąpieli, tatuś karmi, wczoraj mała zasnęła od razu, zobaczymy jak dziś zaśnie ale podejrzewam że zmęczona bo od 4 nie spala wiec powinna szybko paść ;-)
no i ja też zmykam
dobranoc

reklama
A ja teraz mojego usypiam tzn sam zasypia i zaraz zakonczy sier to noszeniem na raczkach bo cos sen mu nie przychodzi...wiec dobrej nocki.....a przedewszystkim spokojnej.....

Heja ooo jak tu fajnie niemal ze teraz czuje sie jak w domu hahahahahahahahhahaha :)ciesze sie ze sporo nas tu i ile wiesci hihihihi :)))............................................................Luki-Olu- ja wlasnie mam ten sam zel co Ty i smaruje go kilka razy dziennie ale naprawde z reka na sercu nie widze roznicy w zachowaniu ..................................................................................................Reniu ja nie krzycze ja tylko donosnie mowie hahahahahahhahahahahhahahahahah..................Adus gdzie mozna kupic taki sliniaczek wiesz moze???? ja mam tylko te materialowe ale noe sa do dupy wiecznie mokre...............................................................Ruda u mojego zadnych punkcikow jeszcze nie widac.......tylko zastanwia mnie fakt czemu on tak od 19 czasem 20 spi do tej drugiej tak twardooooooo jak kamien nawet nie sapnie....... a od 2 juz okrecenie o 360 stopni.............................................................................................................................Iwonka nie daj sie tesciowce a co Ci babka bedzie gadac :)robisz co uznasz za stosowne :p my tez co prawde komentujemy jak najete hahahahahahahah no ale nie ma to jak uslyszec od tesciowej dziala na nas jak plachta na byka wszechwiedzaca i wszechmajaca zawsze racje.....hahhahahahahahaha.....................................................................................................Powiem wam ze przy dominiku jakos nie kupowalam krzeselka ale zawsze zalowalam potem bo nie musialabym wiecznie lozka prac czy tez dywanow.........hahahhahah.....ale tym razem chce kupic ale takie plastikowe bo latwo sie je czysci..... takie ktore sluzy jako krzeselko a potem jak dziecko starsze rozkreca sie i jest stol i krzeselko :)))))).................................................................................................................

A jak smarujesz tym żelem to dzidzia ma zimne dziąsła bo Nati czasami aż ma bródkę zimną :-)Ja nie mogę powiedzieć bo mojemu pomaga - i nie stosuję tego żelu tak jak jest napisane tylko smaruję więcej - wedle potrzeby:tak:Wszystkie mamy z mojej okolicy robią tak samo i nic się nie dzieję maluszkom:-) Ja nie wiem czy ta godzina 2 jet jakaś magiczna czy co :confused:bo Nati też tak zaczyna o tej godzinie swoje podboje :wściekła/y:może wtedy jest jakiś etap słabszego snu i dzieci zaczynają odczuwać wszystkie niedogodności:confused:

Jeśli chodzi o teściową to nie posiadam :-(
nie miałam przyjemności poznać (mama męża i moja zmarły 18 lat temu ) zresztą to nas połączyło ( szczęście w nieszczęściu ) :-(nie ukrywam że przydała by się czasami jakaś babcia dla naszych dzieci - na ale cóż mają świetnych dziadków:rofl2:

Widzę że temat krzesełek ruszył pełną parą :-) ja już pisałam jakie zamawiam:-)

dobrej nocki życzę i pozdrawiam
do juterka:-)

dzień dobry!!!!

wstawać śpiochy:-) co za spanie u nas nocka OK MAłY łADNIE SPAł....za to mama nie muszę iść do okulisty coś mi wlazło do oka i nie chce wejść strasznie kuje auć:baffled:

miłego dnia:-)

Dobry
U nas nocka też ok :-) O 5 dalam butelke wiec sobie pospalismy jeszcze do 7 :-) znaczy mąż bo ja to zawsze jeszcze sie lenie ze wstawaniem, mała sie bawi i zasypia koło 8 no i do 8.30 - 9 mam jeszcze troche spania :tak: musze sie ogarnąć i znow leciec do urzędu, a potem pakowanie, bo wyjezdzamy wieczorem do teściow, a w poniedzialek do lodzi i w piatek wracamy. Mam nadzieje ze w Łodzi znajde jakiś skrawek neta żeby do was zajrzec :rofl2: nie wiem jak my sie spakujemy ze wszystkim, Lady na pomoc! :-D

Dzien dobry ;)...........................................Ruda nie zwrocilam uwagi na to ale dzis popatrze zdam relacje..........Ada......mój tez spal w miare ok wyjatkowo.....poszedl co prawda po 22...ale spal twrdo do 2 karmienie wszamal 120ml mleczka....potem twardo do5;30 i karmienie tu 90 ml... a potem z pojekiwaniem do 8......takze dzis Lady sie wyspała hihihihhIwonka co ja co powiedziec moge....jesli tesciowie maja wanne to nie zabieraj wanienki zbedna.....jeden bagaz mniej hhahaha......reszte rza zabrac no swoje manatki mozna ograniczyc.......Reniu co racja to racja......z tym karmieniem...

mieszkam w Grecji... ladn plaza jakies 40 minut samochodem... a mi sie jakos nie chce jechac... masakra... pierwsze wakacje w zyciu kiedy siedze non stop w domu i mi sie nie chce ruszyc 4 liter.... kilka razy bylismy nad morzem ale tez wykapac sie i tyle bez wygrzewania sie na sloncu i w ogole...dziwne to to..ale normalnie mi sie nie chce............................:baffled::baffled::baffled: a w domu tez mi sie nudzi......:baffled::baffled::baffled: tez tak macie? no doslownie nic a nic mi sie nie chce... siedze na kanapie i mi sie nudzi cos bym zrobila ale mi sie leni podniesc z kanapy:-D:-D spac tez spie ponad program i mi sie to nudzi...no normalnie masakra....

reklama
Witam panie
ja też mam czasami takie stany lenistwa :-) ale nigdy nie śpię ponad program jak śpię 6 godzin to max :rofl2:
u mnie odpukać dwie nocki z rzędu super Nati śpi do 6 rano i potem papu :-)tylko że przez to że tak ładnie zaczął spać to ja się kładę zdeczka za późno :rofl2:godzina 3 i wcześniej nie mogę hehe:-)
dziołchy mam pytanie czy wam też tak wypadają włosy :confused:bo ja chyba będę łysa :szok::-Dod czasu ja przestałam dawać cyca masakra z tymi piórami :szok:

Do góry