reklama
elo z rana :-)
jezeli chodzi o skoczek to ja dostalam taki najzwyklejszy - coś takiego :
HUŚTAWKA SKOCZEK JAK NOWY (412156155) - Aukcje internetowe Allegro
i jest fajny![]()
Witam Panie
Iwona a ten skoczek to też jest super
więcej swobody ma dziecko niż w tym co ja pokazałam
tylko ten twój się montuje w futryny i co nie którzy nie mają takiej możliwości montażu

A
ada04
Gość
Dzień dobry!!!
Ja wczorajszy dzień w rozjazdach i mały za to wieczorem padł jak mucha:-):-):-)
huśtawka fajna rzecz ale ja chyba się w to nie zaopatrzę choć różnie bywa ale nie mam gdzie zawieścic ewntualnie zwykłą huśtaweczkę mu zakupię i się bedzie bujał ale nim siądzie:-)
pozdrawiam i miłego dzionka:-)

Ja wczorajszy dzień w rozjazdach i mały za to wieczorem padł jak mucha:-):-):-)
huśtawka fajna rzecz ale ja chyba się w to nie zaopatrzę choć różnie bywa ale nie mam gdzie zawieścic ewntualnie zwykłą huśtaweczkę mu zakupię i się bedzie bujał ale nim siądzie:-)
pozdrawiam i miłego dzionka:-)
Czesc Dziewczynki:-)
Iwonka no ja wlasnie o takim myslalam
, bo kolezanka dla cory miala i mowi ze bombowa sprawa:-)....a jak Natalka tak ogolnie, wyciszyla sie troche? no i super wiesci ze jak narazie sladu skazy nie ma....moze nie bedzie
ale nie wiedziaalm Ruda ze takie tez sa
, super:-), ja mam lezaczek ten Rain Forest z Fisher Prica i naprawde zdaje egazamin, jest kolorowy, milusi no i te dzwieki
...bomba
no a ta zebra tez nie glupia
Anetka jeszcze warsztat nie wyniesiony
, ma cos byc;-), ale teraz to Ci chyba obojetnie co, parka jest
, czy tak jak u mnie obojetnie ale z naciskiem na dziewczynke
Ada nie wiem o jakiej Ty hustawce myslisz
, bo jesli o tej co ja to nie wiem czy on Ci bedzie tak chcial lezec
.....no chyba ze Ty juz o takiej porzadnej :-)
Iwonka no ja wlasnie o takim myslalam

ale nie wiedziaalm Ruda ze takie tez sa

no a ta zebra tez nie glupia

Anetka jeszcze warsztat nie wyniesiony

Ada nie wiem o jakiej Ty hustawce myslisz

Jeśli chodzi o zabawki FP to jestem nimi zauroczona uważam że są genialne i nie znam dziecka któremu by się nie podobałyCzesc Dziewczynki:-)
ale nie wiedziaalm Ruda ze takie tez sa, super:-), ja mam lezaczek ten Rain Forest z Fisher Prica i naprawde zdaje egazamin, jest kolorowy, milusi no i te dzwieki
...bomba
no a ta zebra tez nie glupia![]()
leżaczki też są fajne chociaż ja pominęłam ten etap (bo miałam taki bez firmowy leżak i Natiemu się nie podobało) więc kupiłam huśtawkę FP no i jest git młody w niej szczęśliwy jest i zasypia mi tam:-)
a ja mam odpoczynek i mogę cuś w chacie zrobić

to fakt ze zabawki Fisher Prica sa kolorowe i takie dla dzieci
my kupilismy pierwszy lezaczek tez firmowy z Mama&Papas ale to jest totalna porazka, mdly, bez wyrazu niby dla dzieci od 0-6 ale dziecko tam normalnie siedzi
, wczoraj go rozlozylismy bo byla 2 dzieci:-) ale na dluzej to nawet dla 4-miesiaczniaka sie nie nadaje
...jak znajde fotke to wkleje

my kupilismy pierwszy lezaczek tez firmowy z Mama&Papas ale to jest totalna porazka, mdly, bez wyrazu niby dla dzieci od 0-6 ale dziecko tam normalnie siedzi

no widzieliscie takie krzeselka do karmienia
, brzydkie ale cos w nich jest
;-)
Loop - Mamas & Papas
o o tym mowilam, no same powiedzcie czy to jest dla malucha
Capria Bouncing Cradle - Barnaby Button - Mamas & Papas
a ja mam to i jestem bardzo zadowolona:-)
Baby Bouncer Chair – Rainforest Bouncer from Fisher-Price Babygear

Loop - Mamas & Papas
o o tym mowilam, no same powiedzcie czy to jest dla malucha
Capria Bouncing Cradle - Barnaby Button - Mamas & Papas
a ja mam to i jestem bardzo zadowolona:-)
Baby Bouncer Chair – Rainforest Bouncer from Fisher-Price Babygear
lene55
Fanka BB :)
cześć lasencje
Reniu, ja mam ten sam leżaczek fisher price co Ty, bo go polecałaś kjakieś 3m-ce temu na bb i podałas link ja go wtedy zamówiłam i wyobrażacie sobie, ze czekałam na niego 3 m-ce własnie

!!!! koszmar, faceta sądem zaczęłam już straszyć ale w koncu przyszedł po prawie 3-ch miechach. Mała ledwo się miesci bo jak pisałam Wam ma już ponad 8 kilo a on jest tylko do 11. Ale masz rację, jest bombastyczny:-)
Reniu, ja mam ten sam leżaczek fisher price co Ty, bo go polecałaś kjakieś 3m-ce temu na bb i podałas link ja go wtedy zamówiłam i wyobrażacie sobie, ze czekałam na niego 3 m-ce własnie

A
ada04
Gość
RENIU ja myślę o huśtawce ale już siedzącej nie leżącej ale to w przyszłości ale tak se myślałam nie wiem co wyniknie z myślenia....
ta skakana huśtawak mi się też podoba ale zobaczę na krzxesełka tez juz patzryłam nawet wczoarj z moimale to też za wcześnie a te twoje krzszełko fajne ale nie będzie wywrotne czy mi się wydaję
ta skakana huśtawak mi się też podoba ale zobaczę na krzxesełka tez juz patzryłam nawet wczoarj z moimale to też za wcześnie a te twoje krzszełko fajne ale nie będzie wywrotne czy mi się wydaję
reklama
iwonkablaz
Fanka BB :)
Renatko Natalka dzis sie wycisza bo mniej ludzi, choc jeszcze byla babcia i zaraz przyjdzie kolezanka, a popoludniu odwiedzimy jeszcze brata, ale widze ze malej nie przeszkadza taki tlok :-) ma sie kto z nia bawic a sama jestem pod wrazeniem jak ona duzo mówi
:-) wyobrazcie sobie że ze mna tak nie gugała wczesniej, teraz jak tak wszyscy sie nia non stop zajmuja to piszczy tak glosno i takie juz wyrazne guganie slychac 
Tez spogladalam na krzeselka ale nie kupuje bo pewnie dostaniemy w prezencie :-) mi sie podobają bardziej plastikowe niz drewniane
Co do FP to faktycznie są to najfajniejsze zabawki i sprzęty, choć pochwalę też maty TinyLove, mamy dwie i są naprawde superowe! z jednej planuje zrobic namiocik jak juzNatalka zacznie raczkować, żeby miała sie gdzie schować przed mamusią

Tez spogladalam na krzeselka ale nie kupuje bo pewnie dostaniemy w prezencie :-) mi sie podobają bardziej plastikowe niz drewniane

Co do FP to faktycznie są to najfajniejsze zabawki i sprzęty, choć pochwalę też maty TinyLove, mamy dwie i są naprawde superowe! z jednej planuje zrobic namiocik jak juzNatalka zacznie raczkować, żeby miała sie gdzie schować przed mamusią