reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
Dzień dobry!!!:happy:

Ja wczorajszy dzień w rozjazdach i mały za to wieczorem padł jak mucha:-):-):-)

huśtawka fajna rzecz ale ja chyba się w to nie zaopatrzę choć różnie bywa ale nie mam gdzie zawieścic ewntualnie zwykłą huśtaweczkę mu zakupię i się bedzie bujał ale nim siądzie:-)

pozdrawiam i miłego dzionka:-)

Czesc Dziewczynki:-)

Iwonka no ja wlasnie o takim myslalam:tak:, bo kolezanka dla cory miala i mowi ze bombowa sprawa:-)....a jak Natalka tak ogolnie, wyciszyla sie troche? no i super wiesci ze jak narazie sladu skazy nie ma....moze nie bedzie:tak:

ale nie wiedziaalm Ruda ze takie tez sa:nerd:, super:-), ja mam lezaczek ten Rain Forest z Fisher Prica i naprawde zdaje egazamin, jest kolorowy, milusi no i te dzwieki:sorry2:...bomba
no a ta zebra tez nie glupia:tak:

Anetka jeszcze warsztat nie wyniesiony:confused:, ma cos byc;-), ale teraz to Ci chyba obojetnie co, parka jest:tak:, czy tak jak u mnie obojetnie ale z naciskiem na dziewczynke:-D

Ada nie wiem o jakiej Ty hustawce myslisz:confused:, bo jesli o tej co ja to nie wiem czy on Ci bedzie tak chcial lezec:confused:.....no chyba ze Ty juz o takiej porzadnej :-)

Czesc Dziewczynki:-)

ale nie wiedziaalm Ruda ze takie tez sa:nerd:, super:-), ja mam lezaczek ten Rain Forest z Fisher Prica i naprawde zdaje egazamin, jest kolorowy, milusi no i te dzwieki:sorry2:...bomba
no a ta zebra tez nie glupia:tak:
Jeśli chodzi o zabawki FP to jestem nimi zauroczona uważam że są genialne i nie znam dziecka któremu by się nie podobały
leżaczki też są fajne chociaż ja pominęłam ten etap (bo miałam taki bez firmowy leżak i Natiemu się nie podobało) więc kupiłam huśtawkę FP no i jest git młody w niej szczęśliwy jest i zasypia mi tam:-)
a ja mam odpoczynek i mogę cuś w chacie zrobić :tak:

to fakt ze zabawki Fisher Prica sa kolorowe i takie dla dzieci:tak:
my kupilismy pierwszy lezaczek tez firmowy z Mama&Papas ale to jest totalna porazka, mdly, bez wyrazu niby dla dzieci od 0-6 ale dziecko tam normalnie siedzi:wściekła/y:, wczoraj go rozlozylismy bo byla 2 dzieci:-) ale na dluzej to nawet dla 4-miesiaczniaka sie nie nadaje:angry:...jak znajde fotke to wkleje

cześć lasencje
Reniu, ja mam ten sam leżaczek fisher price co Ty, bo go polecałaś kjakieś 3m-ce temu na bb i podałas link ja go wtedy zamówiłam i wyobrażacie sobie, ze czekałam na niego 3 m-ce własnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:!!!! koszmar, faceta sądem zaczęłam już straszyć ale w koncu przyszedł po prawie 3-ch miechach. Mała ledwo się miesci bo jak pisałam Wam ma już ponad 8 kilo a on jest tylko do 11. Ale masz rację, jest bombastyczny:-)

RENIU ja myślę o huśtawce ale już siedzącej nie leżącej ale to w przyszłości ale tak se myślałam nie wiem co wyniknie z myślenia....

ta skakana huśtawak mi się też podoba ale zobaczę na krzxesełka tez juz patzryłam nawet wczoarj z moimale to też za wcześnie a te twoje krzszełko fajne ale nie będzie wywrotne czy mi się wydaję

reklama
Renatko Natalka dzis sie wycisza bo mniej ludzi, choc jeszcze byla babcia i zaraz przyjdzie kolezanka, a popoludniu odwiedzimy jeszcze brata, ale widze ze malej nie przeszkadza taki tlok :-) ma sie kto z nia bawic a sama jestem pod wrazeniem jak ona duzo mówi :szok::-) wyobrazcie sobie że ze mna tak nie gugała wczesniej, teraz jak tak wszyscy sie nia non stop zajmuja to piszczy tak glosno i takie juz wyrazne guganie slychac :rofl2:
Tez spogladalam na krzeselka ale nie kupuje bo pewnie dostaniemy w prezencie :-) mi sie podobają bardziej plastikowe niz drewniane :happy:
Co do FP to faktycznie są to najfajniejsze zabawki i sprzęty, choć pochwalę też maty TinyLove, mamy dwie i są naprawde superowe! z jednej planuje zrobic namiocik jak juzNatalka zacznie raczkować, żeby miała sie gdzie schować przed mamusią :-D

Do góry