reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

no widzieliscie takie krzeselka do karmienia:szok:, brzydkie ale cos w nich jest:-D;-)

Loop - Mamas & Papas

o o tym mowilam, no same powiedzcie czy to jest dla malucha

Capria Bouncing Cradle - Barnaby Button - Mamas & Papas

a ja mam to i jestem bardzo zadowolona:-)

Baby Bouncer Chair – Rainforest Bouncer from Fisher-Price Babygear

Krzesełko pierwszy raz widzę na oczy i bardzo mi się podoba a co do praktyczności to trudno powiedzieć :rofl2: Jeśli chodzi o leżaczki to tylko z ręką na sumieniu można polecić FP jest idealnie wyprofilowany dla malutkich kręgosłupów.
Ogólnie cała seria FP Rainforest jest super
:-)

cześć lasencje
Reniu, ja mam ten sam leżaczek fisher price co Ty, bo go polecałaś kjakieś 3m-ce temu na bb i podałas link ja go wtedy zamówiłam i wyobrażacie sobie, ze czekałam na niego 3 m-ce własnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:!!!! koszmar, faceta sądem zaczęłam już straszyć ale w koncu przyszedł po prawie 3-ch miechach. Mała ledwo się miesci bo jak pisałam Wam ma już ponad 8 kilo a on jest tylko do 11. Ale masz rację, jest bombastyczny:-)

Jestem w szoku czekać tyle czasu na zamówienie :szok:Musiałabym zabić tego gościa:wściekła/y:A gdzie ty to zamawiałaś jeśli można spytać ?

RENIU ja myślę o huśtawce ale już siedzącej nie leżącej ale to w przyszłości ale tak se myślałam nie wiem co wyniknie z myślenia....

ta skakana huśtawak mi się też podoba ale zobaczę na krzxesełka tez juz patzryłam nawet wczoarj z moimale to też za wcześnie a te twoje krzszełko fajne ale nie będzie wywrotne czy mi się wydaję

Ja właśnie jestem w trakcie zamawiania takiego krzesełka

Krzesełko Fisher Price Rainforest (409285749) - Aukcje internetowe Allegro

Natan już w nim kilka razy siedział i był bardzo zadowolony :-)

A jeśli chodzi o huśtawkę to mam taką

FISHER PRICE 2008 HUSTAWKA DELUX 3w1 LEZACZEK SS (415088915) - Aukcje internetowe Allegro

Natan ma ją od przeszło 2 miesięcy i nadal jest nią zafascynowany
Ta huśtawka jest o tyle lepsza ze to jest 3 w jednym

huśtawka łączy w sobie aż 3 funkcje-huśtawki- leżaczka - bujaczka

Jednym słowem jest to zakup na długie miesiące

reklama
ojej...ale fajne te rzeczy dla bąbli teraz,aż korci żeby wszystko kupować ;-))

mam pytanko do Was..bo ja to jestem"mądra inaczej" hihihi
kupiłam wózek dzidzi jeszcze zanim się urodziła głęboko spacerowy...nie pomyślałam że trzeba będzie dźwigać to codziennie na 3piętro(od nie dawna tak wysoko mieszkamy...i bez windy)no i kręgosłup to mi trochę nawala przez to bo to wózek bez gondoli 13 kg dzidzia 6,5 i będzie wiecej..zakupy...i jęzor mam do ziemi jak wpadam do domu już....chodzi mi o to że zamówilam spacerówkę typu parasolka,nic wymyslnego - poprostu lekka :p SPACERÓWKA Arti/Libero+ŁUK Z ZABAWKAMI+Wys.0zł. (414279909) - Aukcje internetowe Allegro
i moje pytanie brzmi czy mogę już córkę w pozycji leżącej wsadzić w taki wózio...
bo syna to dopiero po pół roku w takiej woziłam to nie wiem czy nie zaszkodzi to malej..niby są szelki itd...
ale wolę sie poradzić kogoś jeszcze....

a co do powrotu do pracy to ja właśnie wybieam sie na wychowawczy...je je je... :D

lackymama
rozklada sie na plasko...to mnie uspokoilas i chyba jak przyjdziwe to odciaze sobie kregoslup i bede ja juz w tym wozic

a powiedz mi ..masz niewielka roznice wieku miedzy dziecmi,jak znosilas ciaze przy maluchach?

ojej...ale fajne te rzeczy dla bąbli teraz,aż korci żeby wszystko kupować ;-))

mam pytanko do Was..bo ja to jestem"mądra inaczej" hihihi
kupiłam wózek dzidzi jeszcze zanim się urodziła głęboko spacerowy...nie pomyślałam że trzeba będzie dźwigać to codziennie na 3piętro(od nie dawna tak wysoko mieszkamy...i bez windy)no i kręgosłup to mi trochę nawala przez to bo to wózek bez gondoli 13 kg dzidzia 6,5 i będzie wiecej..zakupy...i jęzor mam do ziemi jak wpadam do domu już....chodzi mi o to że zamówilam spacerówkę typu parasolka,nic wymyslnego - poprostu lekka :p SPACERÓWKA Arti/Libero+ŁUK Z ZABAWKAMI+Wys.0zł. (414279909) - Aukcje internetowe Allegro
i moje pytanie brzmi czy mogę już córkę w pozycji leżącej wsadzić w taki wózio...
bo syna to dopiero po pół roku w takiej woziłam to nie wiem czy nie zaszkodzi to malej..niby są szelki itd...
ale wolę sie poradzić kogoś jeszcze....

a co do powrotu do pracy to ja właśnie wybieam sie na wychowawczy...je je je... :D

Witam kwietnióweczki

U mnie od dawien dawna cała nocka przespana
jedno karmienie :-):szok:

W kwestii wózka to ja też nie byłam najmądrzejsza kierowałam się wyglądem i oczywiście tym że ma być mega lekki - chociaż mieszkam na parterze :-)ale to ułatwia po prostu życie i tyle A do tego wszystkiego chciałam żeby był jeszcze tani:tak: Zamówiłam sobie coneco V 3 no i powiem że nie spełnił do końca moich oczekiwań :no: jak jeździłam nim w sklepie bez dziecka w środku to się prowadził super ale nie wzięłam pod uwagę że na spacerze są różne tereny i siedzi w nim dzidzia :-) chodzi mi o to że te przednie kółka troszkę czasami utrudniają jazdę bo są mniejsze od tylnich :-(ale już się do tego przyzwyczaiłam :-) co się w tym wózku chwali to to że jest naprawdę lekki i zajmuje mało miejsca w samochodzie - a my dużo podróżujemy więc to też brałam pod uwagę:-) Natan jak dotychczas to od urodzenia jeździ w foteliku - jest to naprawdę super sprawa :-)jak się przesiadam do samochodu to to bagażnika idzie tylko rama wózka :-)z gondolki nie korzystałam w ogóle:rofl2: Nie dawniej jak dwa dni temu ze względu na fakt iż Natan bardzo chce siedzieć gdzie to tylko jest możliwe wyjęłam spacerówkę ale niestety on jest do nie jeszcze za mały :-(otóż pasy które tam są widać że są mu jeszcze za duże więc musimy jeszcze poczekać:tak:

coneco V3 GONDOLA + MAXI TORBA + FOTELIK + GRATISY (412483731) - Aukcje internetowe Allegro

A jeśli w tej spacerówce do której dałaś linka dzieciątko mieści się bez problemu i wszystko pasuje jak ulał oraz rozkłada się do leżącej pozycji to nie widzę problemu żeby zacząć go używać:-)

Ja dziś chyba za dużo nie popiszę z wami bo od godziny 13 będę się bawiła w nianie siostra mi przywozi swojego ośmiomiesięcznego szkraba więc będę miała co robić :-D

Życzę udanego dzionka miłe panie :-)

lackymama
wiesz pytam bo mnie troszkękusi ..tyle że w obu ciążach miałąm wcześneij skurcze...w 2giej musialam sieoszczędzać i jakoś jest mi to ciężko sobie wyobrazić...heheeh ale pewnie jak już bym zaszła w ciążę to bym dała radę...bo jak czlowiek musi to daje radę ze wszystkim

ruda
heheh
fajny wózio...
ja chciałam podobny tyle że stwierdziłam że będę "oszczędna" i kupię wózek za 500zł a nie za 1000 hehehe taaaaa.....teraz kupuję za 200 jeszcze coś dokupię i będzie tak jak ja bym kupiła na początku ten za tysiac tylko na raty...hihihhi...
ale człowiek mądry po szkodzie :p

jej,zmykam kochane bo muszę porządek zrobić,teście wpadają niebawem na kawkę a tu bajzello ;/

milego dnia wszystkim życzę!!!!!!

Fajne te rzeczy o ktroych piszecie.. az ma sie ochote zamowic.. szkoda tylko ze troche drogie sa :-(
a co do spacerowki to ja tez bede musiala sie za jakas rozejrzec bo gondolke dostalam po kims.. ale takie to dziadostwo ciezkie ze szok a prowadzi sie jak czolg, dotego zciaga na jedna strone:angry: jak spacerowka tez sie tak prowadzic bedzie to bez gadania zamawiam sobie jakas parasolke (ta o ktorej piszecie jest fajna)
ok, to ja na tyle :laugh2: do pozniej

reklama
kasiak
jak przyjdzie już mi ta spacerówka i ją przetestuję na dworze to ci powiem czy warto ją zamawiać
a jak nie warto to się wścieknę :p

Do góry