ja to bym juz chciala w kolejnej ciazy byc , najlepiej z blizniakami... wlasciwie jzu sie nastawilam na blizniaki wiec moze sie uda bo sobie wmowilam ze blizniaki i juz hehe a ogolnie to nie mam sprecyzowanych prefernecji czy chlopaki czy dziewczynki ale tak 5 to bym chciala.. conajmniej 4.. i to szybciutko zeby pomiedzy nimi nie bylo duzej roznicy wieku, najlepiej teraz blizniaki po roku dwoch kolejne no ale jak Bog da o ile da
miesiaczke ja niby mialam po pierwszym miesiacu, pozniej w drugim ze dwa razy i w trzecim cos, ale to wszystko takie duzo krotsze niz zazwyczaj, nie spodziewalam sie tak predko bo karmie tylko piersia.. wiec nie wiem czy to byly takie plamienia po cesarce czy to okres byl, no ale krew byla.. teraz nie wiem, nawet nie wiem czy czekac na @ czy nie..

miesiaczke ja niby mialam po pierwszym miesiacu, pozniej w drugim ze dwa razy i w trzecim cos, ale to wszystko takie duzo krotsze niz zazwyczaj, nie spodziewalam sie tak predko bo karmie tylko piersia.. wiec nie wiem czy to byly takie plamienia po cesarce czy to okres byl, no ale krew byla.. teraz nie wiem, nawet nie wiem czy czekac na @ czy nie..