reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

ja to bym juz chciala w kolejnej ciazy byc , najlepiej z blizniakami... wlasciwie jzu sie nastawilam na blizniaki wiec moze sie uda bo sobie wmowilam ze blizniaki i juz hehe a ogolnie to nie mam sprecyzowanych prefernecji czy chlopaki czy dziewczynki ale tak 5 to bym chciala.. conajmniej 4.. i to szybciutko zeby pomiedzy nimi nie bylo duzej roznicy wieku, najlepiej teraz blizniaki po roku dwoch kolejne no ale jak Bog da o ile da:-D

miesiaczke ja niby mialam po pierwszym miesiacu, pozniej w drugim ze dwa razy i w trzecim cos, ale to wszystko takie duzo krotsze niz zazwyczaj, nie spodziewalam sie tak predko bo karmie tylko piersia.. wiec nie wiem czy to byly takie plamienia po cesarce czy to okres byl, no ale krew byla.. teraz nie wiem, nawet nie wiem czy czekac na @ czy nie..

reklama
Dzień dobry w niedzielny poranek!!!

Mały ruch ale wiadomo weekend.:-) Widzę piszecie o następnych bobasach hmm....chcę bardzo ale to gdzieś za dwa lata:tak::happy:

życzę miłej niedzieli.....:-)

Dzien dobry:-)

Ja juz o zadnej ciazy nawet nie chce myslec:-D, ja juz dalam swiatu wszystko co moglam:-D;-)

Mam nadzieje ze pogoda jest ladna u Was bo u nas dzisiaj nawet slonko swieci (tylko chlodny wiaterek:dry:), ale nie pada..
Zycze Wam milego dzionka
I do wieczorka:-)

Dzień dobry:-)
Widzę że wszyscy gdzieś wybyli na weekend :-)
U mnie druga z kolei nocka nie przespana - a to wszystko przez te zęby:wściekła/y:
dzisiaj Natan tak namiętnie sobie grzebał w buzi że aż mu krewka poleciała z dziąsełka :szok:
Ja mam jeszcze w planach pokusić się o dziewuchę - bo chcieliśmy od zawsze małą księżniczkę :-) Jak to się mówi do 3 razy sztuka
:-)
U nas pogoda ładna jest słoneczko i wiaterek więc idealnie jak dla mnie - bo upały mnie męczą
życzę udanej niedzieli i do wieczorka dziewczyny
:-)

witam

No tak Reniu.. ja juz tez swiat zaludnilam wiecej niz myslalam ze zaludnie:-Dmam juz wszystkie dzieci w domu .. norme wyrobilam wiec dziekuje za wiecej :-D

ja juz wrocilam nigdzie sie nie ruszam;-)

u mnie slonko, deszyk i tak na przemian..:-Dogolnie jest spoko;-)

wiec ja tez do milego ..;-)

heloł
zostalam jeszcze na jeden dzien zeby babcia sie nacieszyla wnusią, bo sie okazało ze Kuba (brata syn) byl strasznie zazdrosny o babcie i nie dał jej sie bawić z Natalką :sorry2: mąż nie za bardzo zadowolony że sie jutro nie zobaczymy, ale jakoś załagodze sprawe jak przyjade ;-):rofl2: Natalka dostała bardzo fajną matę, w domu mamy swoją ale co dwie to nie jedna :-D i taką "huśtawke-sksanke" co sie przyczepia do drzwi i dziecko moze sie odpychac nozkami i skakać, fajna sprawa :tak: no tylko że od 5 miesiąca niby najwczesniej wiec jeszcze nie bede montowac.
Co do dzieci to mi sie marzy jeszcze synek :-) za to F marzy sie cała drużyna piłkarsa, ale niech sam choc raz urodzi i pobedzie w domu to chyba mu sie odechce :-D:-D:-D u nas fajna pogoda, swierze powietrze, tylko męża mi brak, tak bym jeszcze zostala kilka dni ;-)

Kasia:-D:-D

Ruda mowisz do 3 razy sztuka:sorry2:, hmmm dobrze przemysl, przelicz, przekalkukuj co by Ci sie Ksiezniczka z duzym berlem miedzy nogami nie urodzila:-D;-)......spytaj Kasie ona wie jak to sie robi:-D;-):-p:rofl2:.....ja tam strzelalam i bylo mi obojetne-oczywiscie z naciskiem na Zuzie:-D;-)....ale coz Bartusia tez jest sliczna:-D;-)

Iwonka jak zamontujesz to wstaw fotki i zdaj relacje bo ja slyszalam ze to bajer i dzieciaki (oczywiscie starsze niz nasze:tak: tak jak napisalas:tak:) maja radocheee i to dobra:-):tak:.....tez o tym myslalam

Ruda mowisz do 3 razy sztuka:sorry2:, hmmm dobrze przemysl, przelicz, przekalkukuj co by Ci sie Ksiezniczka z duzym berlem miedzy nogami nie urodzila:-D;-)

Iwonka jak zamontujesz to wstaw fotki i zdaj relacje bo ja slyszalam ze to bajer i dzieciaki (oczywiscie starsze niz nasze:tak: tak jak napisalas:tak:) maja radocheee i to dobra:-):tak:.....tez o tym myslalam

Hehe a to dobre jeszcze takie go określenia na męskie klejnoty nie słyszałam ale jak nie spróbuję to się nie dowiem :-)A dziołcha by mi się w domku przydała bo jak na razie to przewaga menów jest znacząca :wściekła/y:

A jeśli chodzi o skoczka do ta zabawka ma u mnie mistrza :-) Dla dzieciaczków taka frajda jak nic innego i jakie odciążenie dla naszych kręgosłupów :-pWiadomo że dzieci gdzieś około 6 miesiąca uwielbiają podskoki i cieszy mnie fakt że jakiś znawca dziecięcych zachowań wymyślił takie cudo . Ja właśnie jestem w trakcie zamawiania takiej zabawki
SKOCZEK FISHER PRICE RAINFOREST -W POLSCE PROMOCJA (412477313) - Aukcje internetowe Allegro
a na potem to jest świetne
FISHER PRICE SKOCZEK ZEBRA RODEO s_k (409766503) - Aukcje internetowe Allegro

Dobrej nocki laseczki i do poniedziałku :-)

elo z rana :-)
jezeli chodzi o skoczek to ja dostalam taki najzwyklejszy - coś takiego :
HUŚTAWKA SKOCZEK JAK NOWY (412156155) - Aukcje internetowe Allegro
i jest fajny :tak:
no moja kruszynka zaczeła pić coraz wiecej soczkow, dzis dalam winogronowy z melisa i rumiankiem to tak zassala ze ciezko bylo odebrac butelke :-D przyznam szczerze ze i ja sie codziennie skuszam u mamy na cos co zawiera mleko i jak narazie nie widac zadnej skazy :sorry2: oczywiscie tesciowej nie bede wspominac bo i tak bedzie stala przy swoim :laugh2:
dziś mam luźniejszy dzien wiec troche do was pozaglądam wiec piszcie ;-)
buzki

reklama
hej hej
hehe kolejne ciąże tu już w planie widzę nawet bliźniacze
ja tam bym się nie obraziła jakby mi sie trafily bliźniaki..ale marne szanse na to bo ani u mnie ani u męża bliźniaków nigdy nie bylo w rodzinie..
narazie ani się nie staramy ani nie zabezpieczamy specjalnie..zobaczymy...co ma być to będzie :D
a póki co to synek broi- zaraz wlaśnie śmigamy na plac zabaw żeby trochę zużył tej energii która w nim siedzi :p
a córcia się najadła i przysypia :D
najpierw były dziwne minki, potem uśmieszki małe,p otem uśmiechy pełną "paszczą" hehe...a teraz zaczynają się śmiechy hichy...takie z dźwiękiem już...śmieszne to ;)

mięlgo dnia Wam życzę!!!!

Do góry