reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
Ruda
ale masz fajny kolor włosów..też taki kiedys miałam :p hih
dzieciaczki masz bąbowe :):):)

a mnie sie kończy macierzyński zaraz...ale jeszcze wychowawczy czeka :D:D:D

miego popołdunia!!!

no my juz po:-)
moj kurczak wazy 6530g i jest 64 cm dlugi:-), mama zadowolona

pusto:szok:

ide w koncu poprasowac, bo od rana przed zelazkiem uciekam:baffled:

Anekha:-)

Hej.
Wybaczcie, że powracam do zakazanego tematu ale tylko w kwestii formalnej. Czy mogłaby któraś z Was przesłać mi na prv te zebrane info o Masku? Będę bardzo wdzięczna. Ciągle męczy mnie czy to na pewno prawda i czy może się nie pomyliłyście...wybaczcie, ale jestem żadna dowodów ;-) To dla mnie o tyle ważne że moja bratowa od jakiegos czasu koresponduje przez neta z jakąs podejrzaną dla mnie babką i ochoczo opowiada jej wszystko o sobie i naszej rodzinie, chciałabym ją ostrzec i miec argumenty. Mam nadzieję, że mimo że jestem tak rzadkim gościem to mizaufacie. Jako dowód, że jestem prawdziwa powiem, ż emój synek własnie zwalił ogromną, najprawdziwszą i równie dobitnie prawdziwie smierdzącą (jest już tylko na sztucznym) kupkę...!:-p:-D

Lene ja też mam dylematy pracowe... I już spokojnie spać nie mogę. Nasze Niunie są takie malutkie!!! też nie chce wracać do pracy ale bez jednej pensji to będzie u nas krucho a jak wezmę wychowawczy to od razu na pewno zaczną kogoś szukać na moje miejsce bo i tak teraz mojej działki nikt nie robi wiec jest wiele zaległości. :baffled::baffled::baffled:
Mam kilka jeszcze powikłań poporodowych więc muszę pogadać z moim lekarzem moze cos się uda zrobic żebym nie musiała wychowawczego brać. ;-)

U mnie wszyscy mnie do pracy wysyłają! A najbardziej teściowa która ma się małą zaimować bbbuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Lady nic mi o moim mężu nie mów bo na pewno nie tak sobie wyobrażałam jego ojcostwo. I wogóle wydaje mi się że strasznie się ostatnio zmienił niestety na gorsze...

AGA hahahaha ruch się zrobił masz rację:-D:-D:-D wszyscy zaglądają....

RENIU to widzę cieciunio rośnie ładną ma wagę i gługaśny chopak...ucałuj w piętke od cioci.....

ja pokarmó stałych nie daję a socek ino się bawię dziś zaraz dam bop kupa byłą ok dziś już więc dosatnie znowu troszkę marchewczki a co do pokarmów stałych dopeiro planuje za 2 tygodnie może na razie pobawię się soczkiem i kaszką.....

IWONKA jest kleik kukurydziany i ryżowy.....oba bezglutenowe i bez mleka itp śmiało można dawać.....glutenowe to kasza manna ale to bym se darowała.....

RUDA dzień dobry:happy:

LENE:-)

Hej Kobity

Żyję ja żyję aleście naprodukowały musiałam aż 20 stron czytać:-):-):-)

Działo się działo:-):-):-)

Ja po robocie padam na ryjek ale fajnie znów w tych cyferkach siedzieć hahah:-):-)
Babcia sobie z Jeremim jakoś radzi cały czas do Niego gadać musi:-):-)
A jak wracamy z małżem z roboty to Jeremi uśmiecha się i wszystko wynagradza:-):-)

Witam nową Mamusie:-)
Dziś zaraz lecę do fryzjera co by na wesele jakoś wyglądać odezwę się wieczorkiem
miłego dla Was:-)

Aga .. bedzie dobrze .. facet sie tez musi przyzwyczaic do nowej roli ....z Toba coracia byla przez 9 miesiecy w brzuszku.... ;-):-)
no ruch jak w zymie na Placu sw. Piotra... a ile nas czyta pocichu tz. podgladaczy :-p

An to prawda usmiech dziecka wszytko wynagrodzi:-)

Reniu gratki wiesz dla kogo:-p

Ruda to poszalalas z tym jedzonkiem dla malego ... fajnie

Niania..co do planu .. to ja jedynie systematycznie co 2 godziny klade Maksa spac...reszta sie toczy jak chce.. ale rano zazwyczaj daje mu banana z kleikiem i dosypuje troche mleka;-).. pozniej mleko ... marchewka z ziemiorem.. mleko lub kaszka .......poje go woda.. bo w Irlandii nie ma sokow przecierowych a Maly nie chec pic tych klarownych.W piatek zastosuje mu terapie wstrzasowa..i w nocy jak sie obudzi nie dam mum mleka przepoje ( glupie slowo) go woda ....zobaczymy co on na to.;-)

LENE zazdrosnico.. wspolczuje ale decyzje..musisz chyba sama podjac najlepsza dla siebie i malej.... ;-)ale tak odemnie ... ja to bym gnala na macierzynski.. ale to ja;-)

Ledy co ja bede pisac ty wiesz.....cool:-)

Ada do ciebie napisze list milosny i wysle pocztowym:-D:-D:-D:-D

jako o kims zapomnialam to nie specjalnie....:rofl2:

reklama
Ja dziś w domu miałam istny bawiniec 4 dzieci - oj wesoło było :-D

Natanek jak nigdy MEGA grzeczny a to chyba zasługa małych stópek w domku :-)

Tylko dzieci poszły i już małe foszki się zaczęły - ale to chyba ze zmęczenia bo nie mógł zmrużyć oka - za wesoło było hehe:tak: (no mam taką nadzieję że nie pomyślał sobie o zamianie mamy na małych kolegów:-()

Któraś z mam pytała o smoczek do butli (mleko + kleik ) ja używam trójprzepływowy tam można sprawdzić na jakiej szybkości dziecko sobie radzi

Pozdrawiam cieplutko :-)

Do góry