reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

Wiec powiem tak ....Lene ja mysle ze nie trzeba sie spieszyc z tymi poarmami nowosciami u mamus karmiacych piersia raz ze one mja wsio u Was same witaminki:) dwa zaoszczedzic mozna troszku hihi a 3 ze przyjdzie na to czas a dwa miechy w te a dwa w te ... ale rozumiem pospiech iwonki juz sie nie mogla pewnie doczekac hihihi....Agia a co do Twojego meza to wiesz jak to kjest napalenie i szal tatusiowy jest zazwyczaj zaraz po porodzie potem to wszystko ostyga oni sie nudza i nie maja cierpliwosci na to dlatego natura nas tak obdarowala my jestesmy do tego stworzone hahahah... i rozumiem Cie ale jesli nie dasz szansy by ja wziol i probowal uspokoic w krytycznym momencie to ona bedzie zdana tylko na Ciebie....a uwierz mi bedzie jeszcze nie jedna akcja w ktorej tatus chcac nie chcac bedzie musial opanowac sytuacje... a jak nie bedzie probowal przy tobie to jak bedzie sam wpadnie w panike hihihihi latwo mowic wiem wiem sama lece odrazu jak tylko maly nie kwiczy a wyjse z takim zalem do swojego starego hihi Kaszaszek witaj nie mialam okazji Ci przywitac.... Kacha a Ty sie do mnie nie odzywaj !!!!!!!ani slychu ani widu o twoim karmieniu mialas grafik mi rozpisac!! poszlas kurna obiad gotowac i przepadlas....wiem ze Niani cos tak mazgralas ale ja konkrety potrzebuje ilosci czasowo jak to wyglada i co podajesz i ile wychodzi cio karmienien mlekiem i jak czesto dostaje samo mleko a jak czesto ten kleik i czy czas karmienia ci sie wtedy wydluza????? a zapomnialam juz co jeszcze mialam wam pisac a kaszkasz masz duze bobo rosnie widac jak na drozdzach :)lucy a Tobie mialam napisac ze moj to aniolek byl do 3 miecha pojechalam tylko nad morze to mi sie rozbestwil juz sam zajac sie za bardzi nie umie a jesli juz to na takaie krutkie chwile jak twoje malenstwo...i nie ma na to chyba rady trzeba starac sie dziecko przetrzymywac ile sie da......ale tak jak bylo tu nabakniete indywidualna sprawa....a tam skleroza normalnie za duzo sie dzieje i sama nie wiem czy ososby juz z tego wszyskiego nie pomylilam hahahahahah

Ostatnia edycja:
reklama
Ala dasasz sie czy mam ci pisac ten plan....:-)

edit

AGA czemu jestes taka zolza dla tego twojego malza:-D... przeciez dziecko w brzuchu dla faceta to totalna abstrakcja...:-)

Ostatnia edycja:
Ruda nie widzisz bo wiekszosc z nas je dawno juz pokasowala zalaczniki zostaly co u niektorych ale zdjec nie ma ..... te co zostaly to tylko nieliczne.....

Ruda nie widzisz bo wiekszosc z nas je dawno juz pokasowala zalaczniki zostaly co u niektorych ale zdjec nie ma ..... te co zostaly to tylko nieliczne.....

Acha rozumie bo myślałam że coś z moimi ustawieniami nie tak :zawstydzona/y:
Czyli przez tą aferę nie będziemy wstawiać foto naszych skarbów czy jak mam to rozumieć - bo tak szczerze nie znam tego tematu tak dobrze i nie wiem jakie są zagrożenia związane z tym upublicznianiem fotek:szok:

WIESZ Ruda my kiedys rzesmy smialo na prawo i lewo chwlilysmy sie w galeriii fotkami...ale po sprawie z masia jakos odechcicalo nam sie uwidaczniania pociech akurat tu.......choc powiem szczerze ze zanim masia nie okazal sie kim jest to zdawalam sobie sprawe ze kazdy moze tu wejsc obejrzec foty skopiowac i wykorzystac sobie w celach jakich tylko chce ale po tej sprawie jakos mnie odrzcilo moze to chwilowe ale na dzien dzisiejszy nie bardzo chwapi mi sie pokazac foteczki choc bym chciala....

reklama
LadyLajla rozumiem wasze podejście po takiej sprawie - tylko szkoda bo w życiu naszych szkrabów tyle się dzieje a to forum jest po to żeby się tymi małymi sukcesami naszych dzici dzielić

Do góry