Ada dziewczyny ja ogolnie nie mam stalych por karmienia pojenia itd moj maly je co 3 godziny czesciej co 4 i zdarza mun sie co 5 a w nocy co 6 i musze prowadzic zeszyt z zapiskami co kiedy jak i ile hahahahahhaahahah no bo bym sie pogubila....Adus pytasz czy dalej malo je a powiem ze jak zjadl mi oooo chwila pojde po zeszyt hahahahhahaha
reklama
ka32sia
Mamusia z piekła rodem
NiaNia .. ja napisze ci pozniej... bo musz isc gary zapelnic..bo pustka.. zawiewa
A
ada04
Gość
ALUNIA mój się by najchętniej zajął małym jak ten śpi także nie jesteś sama w ogóle twierdzi,że co ja niby robię takiego,że potzrebuje pomocy także zlej go ciepłym moczem:-)
Ok juz jestem zeby nie bylo to pisze schemat z 3 dni ....1 dzien....8:30-mleko-30ml,10:25-mleko-100ml,13:30-m-120ml,17:00-s-50ml,19:00-m-100ml,20:35-s-20ml,22:00-m-120ml,w nocy nie bylo karmienia nie chcial...2 dzien....8:00-m-50ml,11:00-m-90ml,13:00-s-60ml,14:15-m-60ml,18:05-marchewka 1 sloik,19:10-s-60ml,20:40m-100ml,2:30-m-90ml......3 dzien.....6:05-m-100ml,9:50-m-120ml,12:10-s-30ml,20:20-m-40ml....noc nic i to bylo tak.....
Adys u mnie wiesz jak jest jeszcze? ja oprucz tego ze jak maly spi nie tylko siedze na kompie ale w miedzy czasie posprzatam ugotuje cos rzeczy poskladam i pranie porobie starszemu synkowi sniadanie zrobie i sobie i mezowi i jeszcze ubiore wymaluje i srata tata taaaa a moj maz pomaga czasem odkurzy ale wszystko robi wtedy kiedy maly nie spi jak maly spi siedzi tylko na kompie bo ma wolne az do wrzesnia sobie zrobil.... a jak maly juz nie spi to on nagle znajduje tysiac rzeczy ktore musi zrobic ato cos przy aucie a to przy domu a to na ogrodzie hahahahah
A
ada04
Gość
ALA cały słoik marchewki no to ładnie a mleczko faktycnie różenie je i czsami mało 30-50ml może faktycznie mu ten Nutramiogen nie samkuje i spróbuj dodawać kaszki smakowej...ja dałam sok z marchwi ale ma zatwrdzenie a twojemu nic nie było po takiej ilości marchwi co
A
ada04
Gość
ALUNIA ja to samo cały dom na głowie i zawsze cos do roboty a mój siedzi w pracy od rana do wieczora i jest 2 pracowników ale on zawsze coś znajdzie a ja sama od 9.00 do 23.00 no wpada na obiad zje i wychodzi....a ja wtedy też na spacer z małym idę ech takie życie
Adus nie nic moze zrobil bardziej kupke taka zbita i pomaranczowa cala ale bylo dobrze ja ci powiem lepszy patent mialam to napisac wam n wz ale tu skrobne wczoraj wyklucalam sie z mezem kto nakarmi malego i mowilam ze ja bym posprzatala i ze trzeba bylo by mu zapodac marchewke a on nic..... wiec ja pytam sie nakarmisz go???? a on mi przytaknol ale zauwazylam ze maly tylko w lozeczku lzey a on na kompie wiec wzielam sie sama za to nakarmilam go na tarS NAKARMILAM UMYLAM i dalam mezowi i poszlam myc ten cholerny tARAS.... I ZEBY WAS NIE SKLAMAC ZAJELO MI TO OKOLOO 40 minut bo byl tak przez tego psa naszego zapuszczony ze szczota ryzowa musialam dzialac a potem szlauf wziasc i splukac pozadnie.....i czekalam by wyschlo by mi pies znow sladow nie narobil ale mniejsza z tym ...suma sumarow wrqcam do domu i mi maz krzyczy z pokoju zebym wpisala do zeszytu marchew jeden raz ...a ja w pierwszej chwili nie zajarzylam bo sama zapomnialam wpisac ale potem ide do pokoju do Sebcia patrze a on caly pomaraczowy i sie pytam meza co sok mu dawales ze on caly taki pomaranczowy? a ten do mnie ze od zupki mu sie tak upackal... i szok jak od zupki przeciez ja go karmilam a on ze on tez bo przeciez on mial nakarmic gooo szok i wyobrazcie sobie ze maly w ciagu 30 minut obrobil 2 sliki te z marchewka ? myslalm ze brzuch go rozboli z przejedzenia ale wszystko gra i kuopki dzis pomaranczowe dwie byly.... ale potem sie usmialam.... jak trzeba nic nie robi a jak nie trzeba to macvie babo placek....i teraz juz sama nie wiem skoro mu zjadl to co znaczy ze on sie jednym nie najada??????? czy jak????
Anekha
Kwietniowa Mama 02 i 08'
hej hej
hehehe co do nutramigenu-to fakt jest paskudny..wychowałam na nnim syna i teraz córkę też nim karmię...
synek w ogóle nie chciał jeść ego...to mu słodziłam łyżeczką glukozy początkowo na 100ml a potem dawałam kaszki smakowe z czasem coraz mniej tej glukozy aż się przestawił i jadł sam nutramigen
heheh za to córcia nie ma oporów wciąga"kiszonkę"jak ta lala... zresztą widać po jej wadze że ma apetyt waży teraz 6,300 i mierzy 64cm...(urodzeniowa waga 3,920 i 55cm)a je róznie..średnio 5 razy na dobę po 150-180ml w tym na noc z kleikiem ryżowym plus dopajanie..narazie herbatkami...niebawem na dniach wprowadzę jakiś soczek a potem jak leci po kolei coś tam...
hehehe co do nutramigenu-to fakt jest paskudny..wychowałam na nnim syna i teraz córkę też nim karmię...
synek w ogóle nie chciał jeść ego...to mu słodziłam łyżeczką glukozy początkowo na 100ml a potem dawałam kaszki smakowe z czasem coraz mniej tej glukozy aż się przestawił i jadł sam nutramigen
heheh za to córcia nie ma oporów wciąga"kiszonkę"jak ta lala... zresztą widać po jej wadze że ma apetyt waży teraz 6,300 i mierzy 64cm...(urodzeniowa waga 3,920 i 55cm)a je róznie..średnio 5 razy na dobę po 150-180ml w tym na noc z kleikiem ryżowym plus dopajanie..narazie herbatkami...niebawem na dniach wprowadzę jakiś soczek a potem jak leci po kolei coś tam...
reklama
a najgorsze jest to ze my kolo synkow chodzimy a potem oni i tak biegac beda za tatusiami hahahahaahahahahhahahahahahaahhaahhaha przynajmniej moj synek zawsze jak byl maly byl za mna podrosl mi i tylko tata to tata tamto tata chodz zagrac tata sramto a mama wola tylko jak zrec mu sie chce czy poic wtedy wiadomo ojciec zqwsze mu mowi idz do mamay zrobi Ci hahahaahah aaa i jeszcze jak kapiel trzeba i ciuchy przygotowac to wtedy ja od brudnej roboty hihihi