reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

a mie soki zwisają żeby dać ja podam marcheweckę gotowaną nie długo i już po ciul te soki.....no wprowadzę ale nie teraz:-):-):-):-):-) to se pogadałam

masz racje trza zaczac od marchwi..:-D:-D:-D:-D:-D
a wiesz kozo ze masz racje:-Dna ciul te soki.............sama sie zastanawiam dlaczego mu dalam ...teraz mi wody nie chce pic.........a nie moglas mi wczesniej tej madrosci zapodac:-D

reklama
Od razu marchewka - totak z grubej rury :-D:-D nu jutro może i zapodam ale w jakich proporcjach ją rozcienczyc? wogole ją można rozcienczac? bo ja cimna :sorry2: a soku z samej marchewki nigdzie nie znalazłam :dry:
Ada - a ty sama ugotujesz? no bo niby to pryskane, a może ty kitrasz gdzieś marchewke ze swojego pola?:-p:-D

a co ty masz do marchewki ... ma fajny ksztalt :-D

poszukaj z hippa gdzies w markecie to na 100% bedzie .. albo z jakiejs innej firmy..no a ile ty jej naraz chcialas dac tego soku???? daj 10ml soku i 10ml wody na poczatek..........i do dziela ........... jak nie chce z butelki to sprobuj lyzeczka... upaprze sie .. to normalka ........slinka zaluz:-Dbedzie gicior...
na poczatek zeby jej nie zniechecic daj jej lyzeczke ... za chwile sprobuj znowu lyzeczke ......no chyba ze bedzie chciala pic z butli;-)
A wiem czemu z hippa bo soki z hippa mozna przechowywac 3 dni po otwrciu w lodowce a reszte krocej....a przeciez na pierwszy raz nie dasz dziecku wypic calej butli wiec jak bedzie chciala pic to jej podziel to na 3 dni:tak:

sie nagadalam

KASIU bo ja wpadłam na to wczoraj i nie dam woda zdrowsza sra po niej po ciul.....niech mi papu wpiernicza a nie się bedzie soczkował....

IWONKA no ja mam swoją moejgo w nocy wysyłam na pole marchewkowe i kradnie i mi przynosi do domu:-D:-D:-D a tak serio kupię gerberka marchewkowego i dam jak będzie wsio ok to dam ziemniaczka i marchewkę potem jest ziemniaczek dynia(dynia nikogo nie uczula więc można śmiało dawać) i jest sm brokuł dostanie powolutku powolutku taki mam plan ale to gdzieś za 3 tygodnie no chyba że się skuszę ale myslę,że nie mam sensu się tak spieszyć na piersi powinno wprowdzać się od 6 a na modyfikowanym od 5 to co się będę nadwyrężać niech popije mleko same dam mu tylko kleiku teraz do mleka i wsio a za 3 tygodnie papu wprowadze

edit IWONKA sama marchewka sok jest z hippa poszukaj

brokul z gerbera jest obrzydliwy........fuj gorzki i wogole jakis do bani

z hippa super jest marchewka z ziemiakiem...rewelka smacznusia

jest sok z marchewki z dynia???? ktora wie bo mi kumpela przywiezie jak jest

a wiecie ze w tej zapyzialej Irlandii nie maja sokow dla dzieci tych przecierowych .. tylko takie zwykla klarowne ..

mi sie juz po konczylo to co nawiozlam wiec teraz czekam na kumpele to mi cos nie cos przytarga;-)a tak synus na wodzie:baffled: na odwyku :-D

No Kasiu ja tak właśnie dawałam jak piszesz, łyżeczką (może z 3 wypiła) ale sie krzywiłą wiec nie smakowało. A wieczorem miałą jakieś podpuchnięte oczy, czy to od tego??? Z amu chyba też poczekam do końca 4 miesiąca, a znalazłam sok marchwiowy z ippa w tesco :tak:

reklama
Dobry wieczór moje Panie;-):-);-)
Kurdę jak czytam o tych obiadkach i deserkach to normalnie nie wierzę, jak ten czas leci!!!! :szok::szok::-D:-D:szok::szok:W kazdym razie, dziewczyny, które karmicie cycem-czy to trochę nie za wcześnie na takie jedzonko:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:?
Ja tak tylko delikatnie sugeruję, ze nie ma się co śpieszyć, niby od 4-tego miesiąca, ale wg nowego schematu zywienia mleko matki wystarcza na zasppokojenie wszystkich potrzeb do 6 miesiąca. Sorki, jesli się wymadzram, ale tak tylko chciałam na temat przebąknąc:-p:sorry2::sorry2::-p
My miałyśmy mieć dziś szczepienie, ale pani doktor stwierdziła, ze szczepienia niet, bo za gorąco dzis i przez to cały dzien rozbity, bo pobudka o 5.00, lekarz przyszedł o 2 godziny za późno i w ogóle dzien do bani. Poza tym prawie 3 m-ce temu zamówiłam bujaczek na allegro, miał być max po 4 tygodniach i się wkurzam, bo facet nie chce mi oddac najwyraxniej kasy, a jeśli ten cholerny buijaczek kiedyś w koncu przyjdzie to i tak moja Hania jest jużdo niego za duża:angry::angry::baffled::baffled::wściekła/y::wściekła/y: i chyba muszę poszukac na niego kupca.,
Iwonko-Natalka jest słodziutka i coraz większa!!!mam nadzieję, że daje Ci trochę pospać i już Cię tak nie męczy, bo trochę mnie tu nie było i nie wiem czy coś się w tej kwestii zmieniło.
Masiu- jak zdrówko???? często o Tobie myślę!!! i tzrymam kciukasy!!!!
ja to taki trochę mięczak jestem, bo jak czytałam o tym Twoim 2-gim mlekojadzie to sioę poryczałam i żałuję, że jeszcvze nie mogę pozwolić sobie na 2-giego bobaska, mimo, ze ciąża była dla mnie koszmarem. Konczę, bo zaczynam głupoty pisać. Wy tu o jedzonku, soczkach a ja o cholera wie o czym. Buziaki dla Was wszystkich i spokojnej nocy.

Do góry