reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

firanka - to teraz nie ja a ty jestes najmlodsza :-) mi w czerwcu stukneło 23 ;-) to ty mlodziutka jestes fajnie :-) a uczysz sie gdzies? studiujesz? pracujesz?

reklama
Dzień dobry wszystkim

Pozdrowienia dla wszystkich w Poznaniu!!! Miłęgo seansu!!!
Ja się wybierałam ale niestety sama w zeszłym tygodniu do Multikina ale był jakiś film o pandzie... CZekam na Sex w Wielkim Mieście.

Z Warszawy to chyba tylko ja i Niania ale ona chyba gdzieś plażuje?

My z Marysią mamy dalszą część znajomych. Mała zazwyczaj gości olewa i idzie grzecznie spać więc nie mogą się nadziwić skąd takiego grzeczne dzieko wzieliśmy.

MASIU OGROMNE GRATULACJE!!!
Uważaj na siebie, bierz witaminki bo muszisz mieć teraz dużo siły. Termin to chyba wcześniej niż kwiecień?

A mogę Cię zapytać jak to się stało? Przecież brałaś ten zastrzyk?

No w tej chwili jestem na macierzyńskim. Pracuję w MPK. I od października rozpoczynam studia kosmetologiczne. Chociaż nie bardzo mi się chce...wolałabym siedzieć z Nicole w domu,ale nie pójdę na wychowawczy bo się wtedy nie utrzymamy...:-(

Czy powinnam się martwić że Maryś wogóle główki nie chce podnosić?
Za to na rączkach strasznie się wygina i mocno już trzyma się prosto?

Aga - moim zdaniem narazie nie masz sie co martwić :-) a mowie tak bo sama sie martwilam bo u Natalki było tak samo, a od 4 dni podnosi główkę i to tak mocno i długo że jestem w szoku :-) więc spokojnie czekaj, ona sama zdecyduje kiedy nadejdzie ten czas haha ;-) jezeli ewentualnie nie podniesie do końca 3 miesiąca to tedy mozesz poradzis sie pediatry :tak:
firanka - no niestety jak trzeba o trzeba, a z kim zostawisz maleństwo?aha no i jak masz na imię? :-)

Czy powinnam się martwić że Maryś wogóle główki nie chce podnosić?
Za to na rączkach strasznie się wygina i mocno już trzyma się prosto?

witam

jezeli ci sie wygina do tylu moim zdaniem powinnac pojsc do neurologa....mala moze miec wzmorzone napiecie miesniowe ......................lub obnizone.. warto to sprawdzic...dzieciaki czesto nie chca podnosci glowke kiedy maja skok wzrostowy.. wiec jezeli mala wczesniej podnosila .. to akurat nie powinnas sie tym martwic.....napisz cos wiecej ...
pozdrawiam.

Mała się wygina na rączkach ale wydaje mi się że tylko wtedy kiedy coś ciekawego widzi u góry np. oświetlenie lub kolorowy regał z książkami. To fakt że kiedyś szło jej lepiej to podnoszenie na brzuszku chociaż próbowała a teraz tak jakby zapomniałą o co chodzi. Skoku chyba teraz nie ma bo nie zaobserwowałam żeby więcej jadła. Raczej wprost przeciwnie je co 3,5 - 4 godziny. Wizytę u pediatry mamy dopiero 30 lipca czekać?

Hejka:-)

Lady udanego wypoczynku:-), samego slonka i UWAZAJCIE NA SIEBIE!!!!!! Maz niech ta audica nie popierdziela:tak:, bo wiesz...;-)

Aga wiesz udzielanie informacji przez internet to ze tak rzekne doopa:-);-), jak Cie cos niepokoi poprostu idz do lekarza, albo zadzwon do swojego pediatry, ktory zna Marysie i wtedy bedziesz spokojniejsza:tak:, u mnie zadno glowy dzwigac nie chcialo lezac na brzuchu (Bartek tez:wściekła/y:), malo tego Fabian sie nawet do siadania nie podrywal, usiadl jak mial 7 miesiecy, i wszytsko z nim bylo (i jest) ok:-), poprostu len;-), i tak to juz jest z bablami, kazde inne:tak:, ale co z tego ze ci powiem nie martw sie .....a jak bedzie cos nie tak to lepej wiedziec wczesniej:tak: (choc nie sadze;-)) i na odwrot:-)....wiec przekrec, podejdz, podjedz;-) a sie nie zadreczaj:tak::-).... no i daj znac ( ale ja wiem ze Marycha to silna baba:-D;-))

Firanka wlasciwie Marta;-), witaj:-)! no to troche przeszlyscie:-(, ale super ze jest super;-), i teraz tak bedzie:tak:, podziel sie jakimis fotkami bo my ciekawskie;-)

Iwonka:-)

Kasia:-)

Ja po zakupach, maly spi, obiad sie robi:cool2:, a ja mykam do szkoly po starszaki:-)

P.S
Slyszalyscie o wypadkach:szok:, normalnie az skora cierpnie:-(...i dzieci:-( ahh

Do potem

reklama
Renia - ja to taka nietelewizyjna ostatnio więc nie wiem co sie na świecie dzieje :sorry2:
Kasia - zaglądnełaś i już cie ni ma :wściekła/y::-) piszta co tam u waszej rodziny ;-)

widze że ta moja brzdącula to sobie je nawet co 2 godziny :dry: to niedopuszczalne! hahahha no ale ważne że śpi i daje mamusi posiedzieć na komputerku :-)

Do góry