reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

Dobry :tak:
Masiu - to j trzymam kciuki za udaną ciążę, zdrowuśną Matylkę i wyrozumiałego szefa :blink::-)
Lady - teraz już cała Polska wie co bierzesz ze sobą, więc uwazaj na rzeczy hahahahah :-D:-) A jak mąż coś będzie gadał to nie zabieraj jego i jego toreb i od razu miejsca sie wiecej zrobi :-D:-D:-D bedziesz mogła jeszcze sobie pralke wziąść :-D
Lene - mnie też się zakręciły łezki w oczach jak sobie pomyślałam o tym fajnym odstającym okrąglutkim brzusiu :cool2: ciepło się zrobiło na serduszku co?:-) mój mąż na wieść o tym już jakieś dziwne uśmieszki robi :cool: ja tez bym chciała kurde ale jeszcze ten brzdąc do odchowania, chociaż z roczek niech minie :-p

reklama
MASIU KOCHANA GRATULUJĘ I MAM NADZIEJĘ ŻE TyM RAZEM BEDZIE MATYLKA DLA LEONKA A TY BEDZIESZ MIALA SPOKOJNĄ CIĄŻĘ BEZ ŻADNYCH KOMPLIKACJI!!!!!

GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziendoberek:-)

Firanka witaj:-)

Iwonka Ada sie urlopuje:tak:

Lady ale rozpiska:szok:, ja Ci tylko wspolczuje po powrocie rozpakowac i poprac to wszystko:eek:.....ale mam nadzieje ze urlop sie uda:tak::-), i sily bedziesz miala;-)

Lene w koncu zajrzalas:-)

Pogoda do kitu az sie dziecku udziela:zawstydzona/y:
Udanego dzionka:-)

IWONKA ja wyjechałam i jestem już tydzień u rodziny u mnie ok wszystko gra Amirek to aniołek i dlatego marzy mi się jakaś druga Zuzia....:-D ale też poczekam rok choć ciężko będzie ale się cyckam po CC trochę a poza tym mój małż też chce za rok brzdąca wić będzie za rok......na razie w tego wpatrzony jest jak w święty obraz hehehehe..... no to tyle u mnie :-)

FIRANKA dziołchy w rozjazdach a poza tym wakacje ciepło i każdy na dworku z maluchami siedzi....witaj w gronie i pisz co u cię słychać...:happy2:

:-)
Masiek tylko patrzec kiedy nastepne pojda w Twoje slady.. Ja moglabym juz ale jakas prace najpierw musze znalesc :tak:

Pozdrawiam wszystkie kobietki i zycze udanego dzionka :-)

no a ja po dzisiejszej wizycie u lekarza Leonka muszę odstawić od piersi, bo hodujemy następnego mlekojada....

O ja pitoleeeeeeeeeeeeeeeee :szok::szok::szok::szok::szok::szok: Ja tu weszłam na szybko poczytać co u Was, a tu taaaaaaaaaaaaaaaakie wieści :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
MASIU GRATULACJE I TRZYMAM KCIUKI ZA ZDROWĄ MATYLKĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zaraz skrobnę co u nas...

Gratuluję Masiu dzidzi ;)
No więc w piątek miną 2 tygodnie jak wyszłyśmy ze szpitala gdzie spędziłyśmy 3 tygodnie. Trafiłyśmy tam z odoskrzelowym obustronnym zapaleniem płuc , na miejscu wykryto rotawirusa ( na którego była szczepiona), na sama wyjście 2-krotnie załapała grypę jelitową...W końcu wyszłyśmy do domku i w niedzielkę ochrzciliśmy Malutką.

reklama
Ależ tu puchy!!!!!!!!!!!!
Pewnie wszystkie na wakacjach! JA zresztą też niedawno wróciłam z wypoczynku nad jeziorem. Grzdyl rośnie jak na drożdżach i kumaty się robi, że hej!
Mam pytanko : czy waszym dzieciom też się pocą stópki? Bo Iwo ma zazwyczaj wilgotne.

Kachurku, jaki Iwciu jest śliczny !!!!!!!! :)
my na chwilke w firmie, wiec pisze...
u nas oki... przed chwilka bylismy na szczepieniu, wazeniu, mierzeniu... Mały wazy 7800g, szczepienie zniosl dzielnie. W piatek bylismy na usg glowki i maly ma plynu w gornej granicy normy, ale babka powiedzioala, ze jest ok i sie z tym nic nie robi. we wtorek bylismy prywatnie u rehabilitanta i co sie okazalo, Maly nie ma kreczu, tylko asymetrie (mamanadii:-)) pokazal jak mamy cwiczyc, ukladac, itp. od kilku dni juz ladnie glowke podnosi, z czego jestem baaaaaaaaaaaardzo zadowolona :-) poza tym ok :)

pozdrawiamy i calujemy :-):-):-):-):-):-):-):-)

Do góry