reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

Dobry :tak:
Lady - teraz już cała Polska wie co bierzesz ze sobą, więc uwazaj na rzeczy hahahahah :-D:-) A jak mąż coś będzie gadał to nie zabieraj jego i jego toreb i od razu miejsca sie wiecej zrobi :-D:-D:-D bedziesz mogła jeszcze sobie pralke wziąść :-D
:-p

Iwonka no sorki ale normlanie nie wiem z emocji musialam napisac co spakowalam hahah o zlocie nie wspomnialam ciiiiiiiichooo hahahahahah

hej dziewczyny! 5 kwietnia br. urodziłam córeczkę...wcześniej nie pisałam do Was bo była tu ciągle cisza...:tak:

Witaj cisza bo wiesz kazda ostatnio zajeta a teraz urlop i opalanie hihihi spacerki hihihi ;0 w niepogode i po urlopach beda tu tloki hihihi

Dziendoberek:-)
Lady ale rozpiska:szok:, ja Ci tylko wspolczuje po powrocie rozpakowac i poprac to wszystko:eek:.....ale mam nadzieje ze urlop sie uda:tak::-), i sily bedziesz miala;-)

Reniu jeszcze o tym nie mhysle a raczej nie chce myslec fajnie sie pakuje a rozpakowuje o ludzie masakra brrrrrrrr nie chce o tym myslec nie chce o tym myslec hahahahahahah

Kachurku, jaki Iwciu jest śliczny !!!!!!!! :)
my na chwilke w firmie, wiec pisze...
u nas oki... przed chwilka bylismy na szczepieniu, wazeniu, mierzeniu... Mały wazy 7800g, szczepienie zniosl dzielnie. W piatek bylismy na usg glowki i maly ma plynu w gornej granicy normy, ale babka powiedzioala, ze jest ok i sie z tym nic nie robi. we wtorek bylismy prywatnie u rehabilitanta i co sie okazalo, Maly nie ma kreczu, tylko asymetrie (mamanadii:-)) pokazal jak mamy cwiczyc, ukladac, itp. od kilku dni juz ladnie glowke podnosi, z czego jestem baaaaaaaaaaaardzo zadowolona :-) poza tym ok :)

pozdrawiamy i calujemy :-):-):-):-):-):-):-):-)

Sil to fajne wiesci zapodalas jeju jak dawno Cie nie bylo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Alanek taki juz duzyyy i tyle juz wazy ciekawa jestem ile juz moj ;)nie no 8 kilo ja piernicze.... ale fajowo wyglada i wcale nie jest pulpecik! moj ma wieksze poliki hihihi aje tak malo choc dzisiaj w nocy zjadl az 150 ml w szoku jestem ... hahahahahale potem z 5 godzin nie je hahahah

Laski zaraz jade na zakupy i na przyjecie urodzinowe takze do jutra......;/ buzka

reklama
Ala - te twoje posty hihihi :-p
Sila - cieszy mnie bardzo ze z Alankiem dobrze :-) moja Natalcia też juz podnosi glowke z czego i u mnie radosc w domu :-D
Ada - jak fajnie ze sie odezwałas ;-) buziaki dla was i milego urlopowania!
Renata - :-):-p
firanka - no to przeszłyscie troche tych chorób :-( zawsze cos sie uczepi takiego malenstwa bezbronnego :wściekła/y:duzo zdrowka zycze! widzeze jestes z poznania, my tu sobie małe spotkanka urzadzamy :-) nastpne w srode 16 w mulikinie w starym browarze jest seans z niemowlakami i jakies spotkania ze specjalistami to sie z Asia i An wybieramy :tak: jezeli masz ochote to dołaczajcie :-) i Masiu ty z Leonkiem równiez :-)

Dzień dobry.
Aaaa spać mi się chce, z przerwami na toaletę:cool:
A Leonek dzisiaj podwójnie marudny, nie dostał z rana cycka po butli trochę pofikał i zasnął. Przy drugiej butli zaczął już marudzenie. Mimo, że jak go karmię to przytulam, całuję itd.

Silka nosz duży Alanek, tosz to prawie 8kilo. Leoś mimo, że ostatnio dość dużo przybiera to waży zaledwie 5340g.
A z diagnozami itp. to już się nauczyłam na początku przeważnie wygląda coś strasznie, nazwy itp.. a potem na szczęście okazuje się, że przypuszczenia groźnie wyglądały.

oki na razie przerwa na bb bo posta piszę już ponad godzinę:sorry2:

Bardzo chętnie,a ile kosztuje takie wejście z dzieciaczkami??? No jak dla mnie za dużo Nicole już przeszła. Ja jak teraz pojawia się kaszelek,albo katarek to dzwonię po lekarkę żeby przyszła do domu,bo nie chcę więcej być w szpitalu z Niunią i patrzeć jak się męczy.

firanka - tylko 10 zl, za dzidzie sie nie placi, kuuje sie na miejscu bo tam malo ludzi, maja foteliki ale jak bedziesz autem to wes swoj, mozna z wozkiem :tak: a na jakim os mieszkasz?

Film "Hancok" czy jakoś tak - akcja/dramat :cool2: a przed filmem ktoś tam będzie pokazywał jak np. ćwiczyć z dzieckiem i takie tam, dokładnie nie wiem :-p bedzie miejsce do przewijania, papmersy, chusteczki :blink:jak nasze szkraby beda grzeczne i czas pozwoli to pojdziemy jeszcze pogadac na jakąs kawusie czy cuś :)

hej hej

witam sie wieczorkiem:-)

za nami udany dzionek.
Dziś małz był 1 dzień w robocie po przeszło połtora miesięcznej przerwie więc sami z Jeremim urzedowaliśmy.Dziś to chyba z 1000km hahha zrobiliśmy:-) spacerek przez Maltę na śródkę potem do miasta a co;):-):-)

Firanko witaj wśród nas:-)

Aluniu tylko nie zapomnij siebie wpakować do auta;):-)niesamowita z Ciebie babka hahah:-):-)

buziam Wszystkie

Hej Gwiazdy Gwiazdeczki ;]

Poznanianki ;] Wy to zawsze cos interesującego wypatrzycie seanse seansiki ciekawa jestem czy cos takiego u Nas jest... nigdy nie dowiadywałam sie bo nie wpadłabym na to ze moze cos takiego być < no wiecie na plotki do kolezanek sie nie chodzi wiec sie nie wie hahahah>poza tym co sie w domu dzieje i na czubku własnego Nosa hahahahahahahaha ;]

Ja juz spakowana totalnie ze kuzwa spakowalam nawet moj grzebien antyperspirant odzywki i paste i szczoteczke do zebow ze rana wstalam musialam znowu sie rozpakowywac hahahahahahahah typowa blondynka ;) no nic tylko do auta trza to zapakowac..zdam relacje czy weszlo hahah ;]i ruszamy o 4 nad ranem wiec nie jest niepowiedziane ze jeszcze przed wyjazdem tu nie zajrze do Was hahahahah ;] a jak dam rade to i w niepogode do kafejki internetowej wskocze hahahah

Trelumorelum wiecie jak to jest emocje harmidel przed wyjazdem i tak na wszelki wypadek juz sie pozegnam<nie ciescie sie nie na zawsze> hahhahaha Wiec.... spokojnych wakacji tym ktore ruszaja w droge jak ja szerokiej! slonca duzo i wypoczywajcie w miare mozliwosci...a tym ktore jeszcze w domku posiedzą! rowniez udanych wakacji w czterech katach uwazajcie na siebie i swoje pociechy! caluski dla wszystkich!~

Ps; Już za Wami tesknieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !

Pozdrawiam
Gorąco
Buzka !!!

reklama
Do góry