Dobry
Lady - teraz już cała Polska wie co bierzesz ze sobą, więc uwazaj na rzeczy hahahahah :-) A jak mąż coś będzie gadał to nie zabieraj jego i jego toreb i od razu miejsca sie wiecej zrobi bedziesz mogła jeszcze sobie pralke wziąść
Iwonka no sorki ale normlanie nie wiem z emocji musialam napisac co spakowalam hahah o zlocie nie wspomnialam ciiiiiiiichooo hahahahahah
hej dziewczyny! 5 kwietnia br. urodziłam córeczkę...wcześniej nie pisałam do Was bo była tu ciągle cisza...
Witaj cisza bo wiesz kazda ostatnio zajeta a teraz urlop i opalanie hihihi spacerki hihihi ;0 w niepogode i po urlopach beda tu tloki hihihi
Dziendoberek:-)
Lady ale rozpiska, ja Ci tylko wspolczuje po powrocie rozpakowac i poprac to wszystko.....ale mam nadzieje ze urlop sie uda:-), i sily bedziesz miala;-)
Reniu jeszcze o tym nie mhysle a raczej nie chce myslec fajnie sie pakuje a rozpakowuje o ludzie masakra brrrrrrrr nie chce o tym myslec nie chce o tym myslec hahahahahahah
Kachurku, jaki Iwciu jest śliczny !!!!!!!!
my na chwilke w firmie, wiec pisze...
u nas oki... przed chwilka bylismy na szczepieniu, wazeniu, mierzeniu... Mały wazy 7800g, szczepienie zniosl dzielnie. W piatek bylismy na usg glowki i maly ma plynu w gornej granicy normy, ale babka powiedzioala, ze jest ok i sie z tym nic nie robi. we wtorek bylismy prywatnie u rehabilitanta i co sie okazalo, Maly nie ma kreczu, tylko asymetrie (mamanadii:-)) pokazal jak mamy cwiczyc, ukladac, itp. od kilku dni juz ladnie glowke podnosi, z czego jestem baaaaaaaaaaaardzo zadowolona :-) poza tym ok
pozdrawiamy i calujemy :-):-):-):-):-):-):-):-)
Sil to fajne wiesci zapodalas jeju jak dawno Cie nie bylo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Alanek taki juz duzyyy i tyle juz wazy ciekawa jestem ile juz moj nie no 8 kilo ja piernicze.... ale fajowo wyglada i wcale nie jest pulpecik! moj ma wieksze poliki hihihi aje tak malo choc dzisiaj w nocy zjadl az 150 ml w szoku jestem ... hahahahahale potem z 5 godzin nie je hahahah
Laski zaraz jade na zakupy i na przyjecie urodzinowe takze do jutra......;/ buzka