reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
no to już wiecie czemu od piątku byłam w nie w humorze.
dzisiaj się potwierdził mój stan.
dziękuję za gratulacje:-):-):-):-):-):-)
przydadzą się jak szefowi powiem że znowu jestem w ciąży:sorry2::-D

a tak p.s to jak będziecie brać zastrzyk to MA BYć W MIęSIEń :cool:

no to mamusie trzymajcie kciuki za Matyldę;-)

Masiu gratululacje! Udanych i spokojnych 9 miesiecy!!!!!!!!!!

Aż mi ciary przeszly i mam gęsią skórke ;/ ale szczerze mowiac tez mi sie marzy dziewczynka ;) ale powiedz co lekarka Ci mowi na to ze po cesarce tak szybko zaszlas?????

Nie no super tylko jak tak dalej pojdzie to w szybkim tempie zanim sie obejrzysz bedziesz miala druzyne pilkarska hahahahahahahahaha

Renia dzis sie doliczylam 8 toreb bo tak

1-torba MEŻA
2-TORBA Moja
3-torba Dominika
4-torba Sebastiana
5-torba na reczniki a biore ich troche bo jade na 14 dni i musze miec na zmiane i male i duze i plazowe ,w tej torbie sa jeszcze sciereczki i gabeczki i kosmetyki moje i meza oraz dzieci
6-torba buty a jest ich masa bo dziecka sandaly 2 pary adidasy i klapki i kapcie meza adidasy i jedne eleganckie i sandaly i klapki i moich z 6 par dodatkowo do tej torby dorzuciłam inhalator i lekarstwa na wszelki wypadek i taka mini apteczke...
7-torba zawiera takie rzeczy jak materace kolka pilki plazowe oraz do nogi i siatkowki oczywisicie powietrze spuszczone hahaha dodatkowo papka wiosla do pontonu i ponton wiatrochron czyli taki namiocik na plaze parasolke do wozka
8-torba w jej sklad wchodzi szklnki talerzyki sztucce garnek buteleczki seby mleka herbatki zabawki seby do wzoka te i te do lozeczka...aparat fotograficzny ladowarka i akumulatorki...

Dodatkowo lezaki biore .parawan.wozek .lozeczko turystyczne,i grila i mialam wziasc wannienke ale Masia ma racje kupie maly basenik!Jeszcze laptopa bo w razie czego zawsze na nim mozna sobie cos pograc jak sie neta nie ma hahah i zdjecia poogladac ;) zarcie na droge i napoje ;) miski dla psa i karme ;0aaa i jeszcze pampersy i husteczki ;0 posciel do lozeczka malego i druga na zmien poszewaka... no musze prac tam nie zamierzam wiec sama widzisz hahaha nie mam co wypakowac by bylo tego mniej... tylko maz sie zlapal za glowe jak my to zapakujemy... no najwyzej zakupi na dach bagaznik jak nie wejdzie to wszystkooo juz mi kazal torby oprozniac a ja ze najwyzej jego nie wezme jak mi tylko cos wyciagnie hahah

No i jeszcze musze zapakowac meza dwojke dzieci psa i siebie hahahahahaha do auta ;)

Masiu dzieki za podpowedz nawet na to nie wpadlam....

Iwonka no serio nasi mezowie cos ze soba ciagle wspolnego mjaaj a bynjamniej niektore cechy hahahahahahahahahahahah

Ostatnia edycja:
Ja pierdykam Masiek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mam jeszcze gęsią skórę na całym ciele, ogromne GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale Ci zazdraszczam, ja też chcę, buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

reklama
No a poza tym masiu, witamy ponownie w gronie kwietniówczek, bo jesli się nie mylę - to dzidzia przyjdzie na świat w kwietniu:-):-):tak::tak::-D:-D:-D:sorry::sorry::sorry::-):-);-);-):-):-):-D:-D:surprised::surprised::surprised::surprised:

Do góry