reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

Hej:-)
A jednak sa dziewczynki:-)

Lady tyyyle toreb:szok:, tu nawet kombiak moze niestarczyc:-D;-), no i zajrzyj jeszcze przed wyjazdem;-)

Kachurku, Bartolini ma mokre i raczki i nozki jak goraco:-), i Iwcio faaajny chlopak:tak:

nie odpisze kazdej, bo czasu malo:-), Cieciunio chce pogadac;-)- wiec sorry:sorry:
do wieczorka:happy2:

reklama
Kachurku nie wiem czy cię pocieszę, ale ja jak idę do pracy i jestem dłużej niż 4godziny to cycki mam tak przepełnione i muszę nie myśleć o Leonku, bo jak pomyślę to wkładki nawet przeciekają:eek:
dlatego mam zamiar skończyć z cycoleniem i przejść zupełnie na butlę.

Lady za miast wanienki możesz wziąć mały dmuchany basenik albo pontonik. To sposób w mojej rodzinie na wyjazd.
Albo kąpanie w umywalce. Wanienki nie ma sensu tachać. Ewentualnie jak tam będziecie na miejscu kupcie miskę. Raz jeden rodzinka kiedyś zabrała wanienkę i nie dość, że nie była używana bo większa frajda była w umywalce, to jeszcze wanienka została bo jak byliśmy nad morzem to nakupowaliśmy cudów (jak to zwykle bywa) i nie było pomysłu jak ją zabrać.

Dzien dobry :-)
Lady - skąd ja znam te pakowania :-D u mnie to samo, ja jechałam na 4 dni to mieliśmy 3 torby podróżne, 2 plecaki, leżak, nosidełko, reklamówki, koce i takie tam hahaha no i ja też pakowałam męża (chyba już kiedyś wspominałam że nasi mężowie są podobni :sorry2:) no a wróciliśmy jeszcze z jednym nosidełkiem, łóżkiem turystycznym, spacerówką, pościelą i jeszcze jedna torbą hahahah ledwo sie Natalka zmiescila :-):-D;-)
Aga - ja karmie butelką przed snem i piersi jak nabierały tak nabierają, a szczerze mówiąc to dla mnie jest nawet lepiej, bo małą dłużej śpi i na noc tak nabiorą że karmię tylko z jednej, nad ranem z drugiej i potem znów z poprzedniej i jest o wiele lepiej :tak:
Masiu, Kachurku - dzieki za odp
Lady - fajnych wakacji życze! :tak::-)
An - dla mnie raczej pasuje każda data :blink:
Asiu - my też u teściow wiekszość czasu spedzaliśmy na powietrzu, wynieśliśmy łóżeczko turystyczne i mała przyglądała się jak szumiały liście :-)
Renatko - mam coś dla ciebie na galerii ;-):-p

no a ja po dzisiejszej wizycie u lekarza Leonka muszę odstawić od piersi, bo hodujemy następnego mlekojada....

Masiu czy ja dobrze zrozumiałam??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Matylka w drodze?:szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Gratulacje!

MASIA WIELKIE GRATULACJE !!!! LEONEK BĘDZIE STARSZY BRACISZEK!!! SUPEROWO!

ps ja tez chcę, mąż mówi ze za 3-4 lata a to tak długo:eek::eek:

reklama
Aga teraz przeszłam na taką metodę ,że jak karmię butelką 2 razy dziennie to wtedy piersi nie daję bo ja właśnie chcę żeby mi się trochę laktacja zmniejszyła, zanim pójdę do pracy:sorry2:. Na razie efektów nie widać i piersi mi się przepełniają. NAjbardziej bym chciała karmić piersią przez większość czasu, a pomiędzy 8 a 15 butla żeby mi w pracy cycki nie eksplodowały. Nie wiem czy to się uda. Najwyżej po macierzyńskim przejdę całkiem na butlę.:sorry:

Kachurek ja z pierwszym dzieckiem studiowałam (pierwszy rok i dziennie wiec zaraz po porodzie chodziłam na zajęcia i laktacja mi sięunormowała (karmiłam prawie do końca 1 roku) po skończeniu miesiąca przez Michałka podwała mama mu butelke jak byłam na zajęciach (przerwy najpierw 3-4 godzinne później dłuższe bo nie dawałm rady w przerwach dojechać do domu i go nakarmić. jakoś samo sie dostosowały cycki (na sam koniec karmiłam do tylko w nocy

Do góry