reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki 2008

łoj bosze co sie dzieje, na wakacje powjeżdzały czy cooo????
Lady, Ada, Kasia, Asia co z wami??? i z resztą ???:wściekła/y:
to ja tu wytęskniona przyjeżdzam, zaglądam poczytać a nie ma czego :szok:;-)
My dopiero wczoraj wróciliśmy bo w niedziele mąż miał BIG kaca po sobotniej imprezie :sorry2:powiem szczerze ze nie było tak źle u teściowej :tak::-) w niedziele trochę się opaliłam, mała była bardzo grzeczna, tylko przyjechaliśmy do domku i już pokazałą swoje różki hihihi ;-):-):-):-D w nocy spać nie dała, rano też, dopiero o 13 sie kimneła i mam chwilunie dla siebie, chyba mała wolała wioskowy klimat :-D u nas w domu strasznie gorąco... w nocy nei zauważyłam że otwarte w domu okna i otworzyłam tam gdzie śpimy i kurna sie mały przeciąg koło 3 zrobił a mała akurat śpi koło drzwi i rączki i uszka zimne miała, to sie wystraszyłam żeby biedy z tego nie było i wziełam ją do siebie pod kołdrę ogrzać :tak: w sumie to tyle u mnie, a co u was kochane? odzywajcie sie bo nudno :-p
An - to kiedy spacer na malcie?:-)

reklama
Ależ tu puchy!!!!!!!!!!!!
Pewnie wszystkie na wakacjach! JA zresztą też niedawno wróciłam z wypoczynku nad jeziorem. Grzdyl rośnie jak na drożdżach i kumaty się robi, że hej!
Mam pytanko : czy waszym dzieciom też się pocą stópki? Bo Iwo ma zazwyczaj wilgotne.

Hej Kachurku - śliczne fotki Iwusia :-) Ja nie zauważyłam żeby sie Natalce pociły stopy, ale jak sie będą pocić to będzie miała to napewno po tatusiu :-D:-D za to pocą jej sie rączki ;-)
I już Natalka podnosi główkę huraaa :-):-):-) moja zuch dziewucha, męczy sie przy tym ale sie nie poddaje :-) jestem tak zachwycona jak podnosi że nawet nie chce mi sie tracić czasu żeby iśc po aparat :sorry:
eee dziewczyny odzywajcie sie!
Kachurku, Masiu wy dokarmiaci butelka, napiszcie czy dajecie jeszcze wit K?bo w sztucznym mleku troche jest, a mi sie skończyły a do końca 3 miesięcy zostało jeszcze 2 tygodnie i nie wiem czy kupywać :eek:

bry wieczór.
ja w ogóle nie daje wit. K.
a w mleku modyfikowanym K. już jest więc się dzidzi nie daje.

buziaki

Czesc Panny!!!

Ja juz pisze usprawiedliwienie...hahahaha

a wiec mnie nie bylo bo jak mialam okazje posiedziec na kompie to weszlam pierw na nasza klase a potem nawet nie zdazylam tu bo maly piac zaczynal... a ze moj mezulek urlopuje se a moj laptop zawirusowany to jestem zdana na laske niego by mnie wogole wpuscil na tego zasranego jego kompa...<nie chcialam mu ostatnio dac mojego to on juz zupelnie w odwdzieczne nie daje mi swojego...> a poza tym mialam duzo roboty bo w piatek w nocy jade juz nad morze i przygotowywalam sie ...a to prania duzo pakowania.... bo meza tez niesety ja pakuje ta dupa nic by kompletnie ze soba nie wziela gdyby nie ja dajcie spokoj no i dwojka dzieci..,..jakby nie patrzec wyszlo mi 5 srednich toren i 2 wielkie i reklamowki bo kuzwa juz nie mama w co sie pakowac.... i nie wiem gdsie to maz zapakuje bo jeszcze mam w planach wanienke zabrac i wozek... a poza tym jezdzilam po sklepach ostecne zakpy i przygotowania do wyjazdu a to se wlosy u fryzjera zrobiłam odrosty a wczoraj bylam na regulacji brwi i malowaniu paznokci u rak i nog hahaha dzisiaj tylko poprawie solarke bo ostatnio na basenie ramiaczka mi sie zrobily i musze to opalic bo brzydko to wyglada przy bluzkach za szyjeeeeeee.....aa i mialm siostry na wizycie wiec same widszicie jaki napiety tydzien.,....

nakarmilam malego kolo 4 a ze jadl kuzwa 100ml przez 25 minut to sie rozespalam i wykorzystalam chwile i tu wlazlam do Was....

Buziole .... Pozdrawiam Wszystkie!

Hejka wszystkim:-):-):-)

Kachurku Iwo pięknie podnosi główkę!!! Jak zobaczyłam te zdjecia predko mArysie na brzuch ale ona prawie wogóle nie dźwiga główki... Zaczynam się martwić. Kładę ją kiedy mogę ale ona albo dopiero co jadła albo ma czkawkę albo śpi bbbbbbbbuuuuuuuu

Iwonko piękna rodzinka!!!

My tez dosyc zamotane bo przez te wyjazdy do rodzców znajomi nas nie odzwiedzali i po 2 miesiącach wszyscy wkońcu chcą Marysię oglądać.
A do tego wykańczanie mieszkania porażka...

Kachurku jeszcze raz studiowałam ostatnio Wasz plan dnia i powiedz mi czy nie masz coraz mniej pokarmu przez to dokarmianie? I czy Wasze maluszki też przechodzą już na karmienie co 4 godzinki bo u nas tak od 3 dni i nie wiem co się dzieje...

Hejka,
ja na wypoczynku u rodziców i tylko dam znać ze żyje,
Cały dzień na dworze siedziny w ogrodzie, dziś tez sie wybiramy tylko ciepło się ubierzemy.

Pozdrwaiam,
ps. coś sie ma zmienić w kwestiach prawa pracy dla matek? nie wiem dokładnie ale pewnie nas nie obejmie,

hej hej

Za nami noc jak zawsze jejkuś nasz Synek przesypia po 8-9 godzin;):-):-)

Wczoraj jakoś płaczliwy był i strasznie się ślini tak że sliniaki nie wystarczają i pcha ręce do buzi, czyżby zęby?? a taki grzeczny był:-):-) a tu się zacznie..

Iwonko ja proponuje jakoś przyszły tydzień spacery nad Maltą, pogoda się może unormuje ale to się zmówimy bo nie wiem dokładnie w jaki dzień.

My nie dawaliśmy w ogóle witaminy K a i D też przestałam dawać bo miał Jeremi boleści ,a wit D w mleku jest więc wystarczy.
hmm nie wiem coś mialam napisać i zapomniałam :-)
miłego dnia więc dla Was

reklama
Aga teraz przeszłam na taką metodę ,że jak karmię butelką 2 razy dziennie to wtedy piersi nie daję bo ja właśnie chcę żeby mi się trochę laktacja zmniejszyła, zanim pójdę do pracy:sorry2:. Na razie efektów nie widać i piersi mi się przepełniają. NAjbardziej bym chciała karmić piersią przez większość czasu, a pomiędzy 8 a 15 butla żeby mi w pracy cycki nie eksplodowały. Nie wiem czy to się uda. Najwyżej po macierzyńskim przejdę całkiem na butlę.:sorry:

Do góry