reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
Dzien dobry wszystkim
Czy wczoraj u Was tez były takie burze i grad? Mała chyba źle to znosiła bo od 13 do nocki to może pospała z godzinkę łącznie... Ja wyskoczyłam tylko na 30 minutek a tu takie darcie jak wrociłam. Chyba musze ją zacząć przyzwyczajać do innych bo tak nie może być że bez mamy to źle.
Za to dziecina teraz spała od 8 do 10.30 pobawiła sie, zjadła i znowu śpi.

Masiu co z Leonkiem?

Renia ja dokarmiam bo przez tę chorobę mało pokarmu miałam i mała strasnzie się denerwowała i krzyczała. Do tego przybiera malutko w 7 tygodniui ważyła 4430 a waga urodzeniowa to 3830. Pediatra mówi żebuy się n ie martwić no ale ja zadecydowałam o butli.
No i trochę na łatwizne ide szczerze mowiąc bo mogę wyskoczyć swobodnie gdzieś wieczorem a małą zostawic z tatą i butlą ten jeden raz dziennie. Poza tym za 2 mies. wracam do pracy i chce ją przyzwyczaić wcześniej...

Miłej soboty wszystkim maluszkom!!!

Hej

Masia?

Aga aaaa :-) i wszystko jasne;-)

Nie no jeszcze troche i zamiota kwietniowki:-(, ale co sie dziwic WAKACJE:-)

My zyjemy normalnie, czyli tzw Dzien Swira;-)
Po jedzonku przewijanko i na spacer (juz 2:-))

Udanego weekendu:tak:

Hej ja na sekundke :sorry2: grill sie robi :cool2: myslalam ze sie poopalam, pochodze na spacerki a tu deszcz i deszcz :eek: ale wieczorkiem mykamy na miasto sie troszku rozerwac ze znajomymi :happy2::cool2: mała grzeczna, teściowa ok hahaha, podczytałam piate przez dziesiąte co u was a juz nie pamiętam :wściekła/y::-)
Masiu - cokolwiek sie dzieje masz w sobie duzo sily, ja ci przesylam jeszcze swojej i ciepla duzo od nas!

Cześć Dziweczynki :-)

U mnie tez jak u Katji sie zdrowko porabalo po porodzie.. na tydzien przed porodem wyladowałam na patologii z cholestaza ciezarnych (cosik z watroba i zolcia ).. a kilka tygodni po, co jakis czas straszny bol brzucha mnie meczyl, wiec poszlam do lekarza.. usg i co?? kamyki w woreczku zolciowym.. do usuniecia.. bylam u chirurga i powiedzial zebym jakos przemeczyla sie jeszcze troche zanim mala z pol roczku miec nie bedzie bo szkoda przestawac karmic.. matko czad.. od urodzenia w szpitalu nie bylam a w tym roku juz drugi raz.. pech.. a na dodatek w zeszlym roku zwolnilam sie z pracy i wyjechalam do chlopaka do anglii.. tak sie cieszylismy soba ze teraz mamy Emilke :-D ale o znalezieniu pracy nie bylo juz mowy. bede sie rozgladac za jakas tak na jesien.. tylko jak ja zostawie to malenstwo samo :-( Masiek wlasnie co ty masz za prace ze mozesz ja w domku robic .. --- tez taka chce !!!

Żeby nie było, że się nie odzywam.
hello.
Ja po pracy. Leonek po kolejnych badaniach.
I tak się dalej będzie kręcić.
wybaczcie, że tak samolubnie i w ogóle ale nie mam zupełnie nastroju itp....

pozdrawiam.

Kasiak nawet tak nie mow:no:, mam nadzieje ze to przez wakacje:tak:

Te ktore nie powyjezdzaly odzywac sie:-)

Masiu? to nie brzmi dobrze:-(

Buziol:cool2:

hej Babeczki

Melduję się po weekendzie.
Przeżyłam wizytę u T hahha nie było tak źle.:-)
Zamówiłam sobie u krawcowej kieckę na wesela za 2 tyg mam przymiarkę :-)W sobotę byliśmy u małża brata na grilku i troszkę posiedzieliśmy małż wypił sobie w końcu bo ja odważyłam się jechać w końcu naszym samochodem, tak dawno za kółkiem nie siedziałam że szok.Nie było tak źle ale parkował małż hahah bo ja wielkim nie umiem:-)
W niedzielę wybralismy się z Jeremim do Gołuchowa na zamek Czartoryskich i do żubrów:-)
a wieczorem teściowa została z Jeremim a małż zabrał mnie na kolację przy świecach, ale było romantycznie:-):-)
Wczoraj dostałam od małża bukiet pięknych czerwonych róż, potem się Wam pochwalę :-)

A jak widzę rzeczywiście tu pustki nastały, pisać pisać odzywać się

Masiu cokolwiek się dzieje zobaczysz że będzie dobrze, Leoś to dzielny chłopak i wszystko pokona:-)

buziam Was ciepło

reklama
Do góry