reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki 2008

Witam się i ja z rana

Lene pustki tu straszne kiedyś trudno było wszystko przeczytać ale w końcu są wakacje. Hani życzę szybkiego powrotu do kupy bez czopków;-);-);-)

Szkoda że nie chce pić koperku bo Marysi to pomaga. ALe moja to wszystko starsznie wciąga - kazdy rodzaj herbatki mleka. Każdy smoczek. Mega ssak mi sie ujrodzil.

An jak tam postępy na budowie?

Widzę że wszyscy gdzieś sie wybierają. Ja chciałabym nad morze pod koniec sierpnia. Może znacie jakiś fajny pensjonacik lub kwaterki i możecie coś polecić?

My jeszcze u rodziców ale jutro do Warszawy wracamy. Marysia przez 4 dni dostawała butle na noc aby się dojeść. Spała od 21 do 3 z jednym przewijaniem po drodze. Tylko że moje piersi nie wyrabiały takiej przerwy więc wczoraj dostała przed kąpielą butle a na noc piersi. Bałam się że nie będzie już tak spać ale bylo super bez przewijania do 3!

PS. uważjcie na ten środek antykoncepcyjny w zastrzyku. Zróbcie wcześniej dokładne badania na krzepliwośc krwi. Moja koleżanka dostała strasznego krwotoku i teraz musi brać jakieś silne leki aby to zatrezymać. No i nie może już karmić...

reklama
Katia mam nadzieje ze bedzie wsi ok ze zdrówkiem i wypoczniesz na urlopie. Ja w nastepnym tyg do mamy jade i sobie odpoczne...

An u nas 10 rocznica 25.07 (jak ten czas leci) tez no idea co kupić....

Iwonka jak urlopik????

Lene współczuje z kupkami, u nas na szczescie woda min pomaga

Masia, fajnie masz z pracą , chyba sporo w domu możesz zrobić?

pozdrawiam

hej Babeczki

wczoraj był taki ukrop ze nie wychodzilismy na dwór bo można było paść. Nad wodę nie jechałam bo małż na budowie tyrał.

dziś znów jedziemy do Kalisza do teściowej bo mamy mszę za teścia. więc wracamy dopiero chyba w poniedzialek

Alunia- dobry seksik będzie hahah o ile @ nie dostanę bo coś mnie brzuch pobolewa, a może to od czereśni bo się nażarłam:-):-) koszulka sexi już przygotowana ale coś na dese muszę chyba zakupić, a pomysłów brak.
A jak zapytałam to małż odpowiedział żebym kupiła 30 tujek na działkę hahahah:-)

Aga-budowa trwa hihi, tzn wykańczamy środek płytkarz już pracuje, kuchnia się robi sprzęt pozamawiany, kominek się robi,a potem zostaną farby i takie tam:) no i mebelki;):-)

Asiu my mamy 7.07 rocznice. :-)

no i miałam cos napisać i zapomniałam hahha

buziam więc Was :-)

Hej

zazdroscilam Wam slonka i mam:-), dzisiaj jest siuper

teraz Wam wyjazdow zazdroszcze:-(, moze tez cos przyjdzie:-D;-)

A tak to po staremu:-)

Katja a co Tobie, moze poprostu jestes przemeczona, i lepiej zeby tak bylo;-)

Lene wspolczuje problemow, ale ja bym na Twoim miejscu poszla z tym do pediatry:tak:, napewno cos poradzi , i zaprzestala z czopkami:tak:, bo jak ja tak przyzwyczaisz to bedziesz miec problem:happy2:, ona sie poprostu przyzwyczai i nie bedzie Ci sie normalnie zalatwiac:happy2:, trzymam kciuki za Was;-)
No i nie pamietam czy Hania jeszcze na cycu:sorry2:? bo jak tak to moze robic kupke raz nawet na kilka dni:tak: i to jest normalne...

Aga czemu dokarmiasz:confused:? chcesz juz przejsc na butle? tak tylko pytam;-)

Lady szczesciara caly dzien na basenie:sorry2:

An no to sie bedzie dzialo:-D

Tym co wyjezdzaja zycze udanego urlopu:-)

Do potem;-)

No heja...

AGA moja bratowa też po zastrzyku dostała krwotoku:eek: ale ok wsio....

AN miłej wizyty u teściów...

LENE może debridat pomoże albo Sab Simlex najlepiej podejdź do peditray jak radzi Renia...

KATJA ja też mam jeszcze zawroty głowy ale wiesz zmęczneie a i ma hemoglobina do rewelacyjnych nie należała....a skąd wiesz że masz przepukline jakies badania czy coś.....a nawet to przecież to nic takiego nie martw sie:-)

reszte pozdrawiam:-)

hehej.
Zaczynam być nerwowa. Jedziemy na kontrolę do neurologa. Jeżuś zjadłam śniadanie i boję się, że mi żołądek chlapnie.

Lene najlepiej to ty idź z maluśką do lekarza. Może nic nie jest. Ale jak piszesz, że kupka nie jest normalna, to lepiej się skonsultować.

Aluś psia wczoraj obejrzana przez weta, dostała upomnienie by nie jadła śmieci ciekawe czy go posłucha, bo nas nie;-)
Katja udanego wypoczynku
aguś ja wzięłam zastrzyk, wiem, że nie cudo ale w moim przypadku najmniejsze zło. Najważniejsze by nie było wpadki:cool: i dzidziusia za szybko.
Asiu praca w domu.... miało być fajnie, ale chyba jednak będę pracować w biurze.Wczoraj leo protestował na cały świat W. nie dawał rady i ja zamiast siedzieć nad projektem musiałam odrywać się i iść zobaczyć co się dziej.
A mimo, że pracuję w domu to mam termin oddania pracy. No muszę coś wymyślić bo jednak jak wypracuję premię porządną to uda nam się część kredytu spłacić.
Przez te kredyty to czasem spać nie możemy, zachciało się mieszkać i mieć samochód:wściekła/y::cool::-)

MASIU ale ona dostała od razu jakoś po 4 dniach a ty już wcześniej wzięłaś spoko nie strsuje się....:tak:;-):-) zresztą ona brała go 5 lat temu

Ostatnio edytowane przez moderatora:
toś mnie uspokoiła trochę:-D a na razie czuję się dobrze po tym zastrzyku. gorzej, że doczytałam, że mogę przytyć:szok::eek::eek::eek::eek: auć. I bez tego mam dużo kg. Fuck.
dobrze, że na wakacje jedziemy na mazury do lasu, a nie nad morze:-D
nie dość że blada, to jeszcze okrągła tu i ówdzie.

dobra zaczynam mieć z nerwów głupawkę. W. pojechał na stację po benzynę i zaraz przyjedzie po nas i jedziemy.
dawno się tak nie denerwowałam, a Leo ma zwis, leży na łóżku i gada do Koko, a ona siedzi i patrzy na na niego jakby rozumiała co mówi:confused::-D może ona rozumie? Może mają swój tajemny język?:happy2::happy2:
I znowu będzie protest jak będę wychodzić. Bo Mopsia już mnie pilnuje i chodzi za mną.

reklama
hej hej;-);-);-)
jeju a miałam zaglądać tu częściej :-p
mam do Was pytanie kochane, może któraś z Was będzie wiedziała...
karmię już sposobem mieszanym od 4 tygodni bo moja niunia się nie najada...dodam że karmię Nutramigenem( bo ma skazę białkową jak synek)3-razy dziennie i 2-3 razy dziennie piersią(oczywiście na diecie bezmlecznej jestem)..i co co mi chodzi..chodzi o to że niunia robiła przed nutramiegenem żółte kupki...a teraz robi zielonkawe ;///// Wiem że niektóre mleka dają zabarwienie kupy zielonkawe...ale jak jest z nutramigenem????może potrzebny jest Lacidofil albo coś????czy może mam lecieć do lekarza????co myślicie o tym dziewczyny???
dziś byłam z malutką u laryngologa bo miała katarek i pokasłuje troszkę ale jest wszystko dobrze,tylko wodą morską z witaminą b oczyszczam nosek.
Pozdrawiam wszystkie!!!!!!!!!!!:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:
dodałam kilka fotek z 2go meisiaca w swojej galerii

Do góry