ka32sia
Mamusia z piekła rodem
pisalam gdzies wyzej jak wyglada Maksa dzien .. poszperaj ...;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
NiaNiu olej plan mój też psuje od paru dni ale ma 8 tydzień więc może jakiś skok....a co tam z planami.....mówisz drineczki se walnęłaś z lodem i parasoleczką tyż???:-)
daj mu probiotyk .. bo sie nie pozbedziesz tych plesniawek... rany co wy macie za lekarzy;-)KASIEŃKO kochana kawy wiadereczko to nie ale za to 3 kilo cukru i dlategóż to tak długo pije...:-):-):-)
IWONKO dzień doberek...
AN wszystkiego Najlepszego dla Jeremiaszka!!!!!
NiaNiu olej plan mój też psuje od paru dni ale ma 8 tydzień więc może jakiś skok....a co tam z planami.....mówisz drineczki se walnęłaś z lodem i parasoleczką tyż???:-)
RENIUNIU kochaniutka złociutka bedę tęskniuniac za tobusią:-)\
AHA byłam u peditary miałam iść za 4 dni bo wtedy kazali bo kończy 2 miesiąćzki ale se myślę ciul z 4 dniami idę dziś no i me szczęście już waży 5300kg:-) i ta francowata pediatra co rzekła że rzekomo nie ma pleśniawek dziś orzekła że ma....smarowałam mu tą gencjąną to prócz tego,że mu buźkę wysuszyła okropnie ciula pomogła....dostałam flumycon wszyscy go chwalą na pleśniwy i cebion i wsio....następna wizyta 17 lipca....
pisalam gdzies wyzej jak wyglada Maksa dzien .. poszperaj ...;-)
Jezu on śpiiiiiiiiiiiipo raz pierwszy tak długo odkad był noworodkiem. Tylko kurna zaraz pierwsza, wiec jedzenie za pasem. Wiec nastepna drzemka nie wypadnie juz po jedzeniu
![]()
No własnie tak spróbujena spontan
Nadal śpijuz prawie 3 h
nie widziałam czegos takiego
![]()